Logga in CREDITTI

4.5
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i CREDITTI
Lånebelopp från 10000 till 75000 kr
Effektiv ränta från 16.5 till 29.6%
Lånperiod från 365 till 1825 dagar
Ålder, åren från 20-75 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid 25 minuter
Återbetalningstid 24 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Lån från Creditti

Denna ekonomiska tjänst är inte ett sms lån och heller inte en plats där du rent aktivt kan låna några pengar. Här kan du istället mäta hur sund din ekonomi är. Detta gör att du förstår bättre hur du kan låna och om du kan bli godkänd för ett visst lån. Du får också tips på hur du höjer din kreditvärdighet.

Lånevillkor Creditti konto

Genom att registrera dig här får du tips på hur du tar ett lån på ett bra sätt och du slipper därmed slösa tid på att försöka låna där du inte kan. Dessutom får du en bättre uppfattning om vad du behöver göra för att kunna få ett lån samt vilka lånevillkor du måste uppfylla. Ett smålån eller ett lån som är lite större spelar ingen roll. Det är alltid smart att låna på ett bra sätt och Creditti ränta ger dig tips på vad du behöver för att hitta rätt.

Detta är också en av de stora frågorna som denna ekonomiska service kan hjälpa dig med vare sig det gäller för att ta ut ett kort eller en annan typ av lån samt naturligtvis kreditkort. Oavsett vad det handlar om så får du veta mer om räntelägen.

Räkneexempel ränta lån

Lånesumma Totalt att återbetala på 12 mån, ränta 10% Månatlig summa att betala
10 000 SEK 11 000 SEK 916 SEK

Krav för att få ett lån Creditti logga in

Det finns allmänna grundkrav för att få låna hos de flesta långivare idag och detta är något du kan läsa mer om. Här har vi samlat de vanligaste baskraven för att få ett lån.

 • Du är 18 år på dagen för lånet och är folkbokförd i Sverige sedan minst två år.
 • Du har inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden på sms lån eller andra typer av skulder som hamnat där.
 • Du har en inkomst utan exempelvis privatlån. Vad den bör vara varierar.
 • Du kan visa din lön utan snabblån i form av en lönespec eller liknande.
 • Du har möjlighet att legitimera dig för att få din utbetalning. Ofta är det smart med Bank-ID.

Creditti personligt konto och mina sidor

Så varför ska du då vända dig till Creditti. Du väljer här själv om du bara vill ha information eller tips på partners du kan vända dig till och faktiskt bli godkänd för ett lån hos. Så här går du till väga.

Ansökan steg för steg Creditti registrering

 1. Gå in på företagets webbsida och klicka in din information samt börja.
 2. Fyll i hur mycket du vill låna och under hur lång tid.
 3. Välj om du vill få tips på partners du kan låna ifrån eller inte och logga in för att ta reda på ditt kreditscore samt dina möjligheter.
 4. Klicka på kontrollera och vänta på att se hur stor din utbetalning skulle kunna bli om du bestämde dig för att låna.

Så fort får du svar

När du har fyllt i din information kommer du att få svar på vad som gäller inom bara någon minut. Din analys visar då vad det är du kan låna och även tips på vem du kan låna hos ifall detta är något du önskar. Smart och enkelt utan att du ska behöva kontrollera det hela på många platser.

Creditti mina sidor

Du får en sida när du gör en registrering som visar vad du kan låna och om du kan få ett konto med login hos en långivare. Dessa är alltid trygga då det ger dig själv en överblick över vad det är som gäller för ditt lån och hur du ska betala nästa gång. Här hos Creditti kan du alltid logga in igen om du har behov av att se hur din situation har förändrats och om du har bättre förutsättningar idag än du hade förra gången.

Utbetalning Creditti kort

Du får ju ingen utbetalning direkt från Creditti eftersom det är en låntjänst och ingen långivare. Dock får du information om olika tips på lån samt hur snabbt du kan få din utbetalning från dem. På så vis blir det enklare för dig att välja rätt för just dig, baserat på dina förutsättningar som denna tjänst hjälper dig att ta fram.

Hur du återbetalar ditt lån Creditti kontantkort

Det är inte nödvändigt med något kort login för att använda tjänsten. Ditt lån som du till slut tar kommer dock inte från Creditti utan från valfri långivare du väljer. Där kommer du precis som med ett kreditkort eller vanligt kort att betala med hjälp av bankgiro eller plusgiro.

Omdöme och recensioner

Erfarenheter hos användare säger att man uppskattar hur enkelt det är att få en bra överblick över sin situation och sitt liv när man fyller i information hos Creditti. Omdöme säger också att fler lånar på ett ansvarsfullt sätt när de väljer att låna efter att ha varit inne på sajten.

Fördelar och nackdelar

Bra eller dåligt är något många såklart vill ha svar på när de väljer om de ska använda en ekonomisk tjänst eller inte. Här får du informationen du behöver om vad du bör tänka på när du går in på sajten.

Fördelar
 • Creditti kundtjänst hjälper till med alla frågor du har om hur du ska tänka vid lån.
 • Creditti login ger dig möjlighet att se hur du förbättrar ditt kreditscore efter hand.
 • Creditti Kundservice ser också till att du får tips på vilka som är trygga och bra att låna hos för just dig.
Nackdelar
 • Du lånar inte direkt av denna ekonomiska tjänst utan lägger tid på att göra grundarbetet här. Sedan måste du gå vidare själv om du vill låna vilket tar lite extra tid.

Kontakt

Har du frågor kan du inte ringa på telefon för att få svaren du behöver och det kan gälla allt från clearingnummer till annat. Du mejlar på info@creditti.se och får alltid trevliga svar inom en mycket kort svarstid. På så vis kan du alltid vara trygg med att fylla i din information i Stockholm eller på annan plats här.

Kontakter av företaget CREDITTI
Officiell webbplats creditti.se
Address Åboulevarden 22, 4.th DK-8000 Aarhus Denmark

Omdömen om CREDITTI 2

4,5
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag lånade här efter att ha övervägt det hela noggrant och jag tycker att jag är allmänt nöjd med Creditti. Det är klart att det blir en ränta som man måste betala men samtidigt vägs ju det upp av att man faktiskt får lånet snabbt och utan krångel. Tycker gott att man kan välja detta lån om man har behov av att låna och inte kan lösa det på annat sätt. Då finns det idag alternativ och det är bra tycker jag.

Jag trodde inte att jag skulle få låna någonstans men hos Creditti fick jag lån trots att jag har en liten inkomst. Jag är så tacksam.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
90... 1080 dagar
Effektiv ränta
7,50...10,35 %
Lånebelopp
80 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
8,30...45,71 %
Lånebelopp
45 miljoner kr
Lånperiod
30... 1825 dagar
Effektiv ränta
18,80...29,97 %
Lånebelopp
500 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
8,30...9,70 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 6570 dagar
Effektiv ränta
2,95...26,00 %