Logga in LUMIFY

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i LUMIFY
Lånebelopp från 2000 till 20000 kr
Effektiv ränta från 39.5 till 79.97%
Lånperiod från 30 till 324 dag
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 15 minuter
Öppettider Dag och natt

Innehåll

LUMIFY: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Lumify företagsöversikt

Det här företaget fokuserar på snabba och problemfria krediter, så kallade snabblån. Företaget är en del av Luma Finans AB. Lumify står under tillsyn från Finansinspektionen, och har självklart en licens för att bedriva finansiell verksamhet från samma organisation.

Lånevillkor

Man ska alltid läsa igenom villkoren, oavsett vad det är man gör. När det handlar om ekonomiska transaktioner är det dock extra viktigt att läsa det finstilta. Det är lätt att bli indragen i något som kanske verkade bra vid första anblick, så se till att läsa igenom villkoren noggrannt. Lumify erbjuder följande villkor för sina lån:

 • Låna mellan 2000 till 20.000
 • Enkel ansökan via deras hemsida
 • Låga krav för att få lån
 • Gratis uppläggningsavgift för nya kunder.

Lumify sätter räntan baserat på hur den ekonomiska situationen för varje enskild kund ser ut. En normal ränta för det här företaget ligger på någonstans runt 40%.

Vem kan ansöka om Lumify lån?

Den här typen av företag brukar vanligtvis ha lite lägre krav för sina lån än vad andra kreditgivare har, och Lumify är inget undantag. Det finns dock konkurrenter som inte ens tar en kreditupplysning, men det gör Lumify.

 • Minst 18 år gammal
 • Svenskt personnummer
 • Svensk kontonummer
 • Gå igenom en kreditprövning

Att man uppfyller ovanstående krav är dock ingen garanti för att man blir beviljad ett lån, utan bara grundkrav för att ens kunna ha en möjlighet till lån.

Hur ansöker man om ett Lumify lån?

Det är busenkelt att ansöka om ett lån hos Lumify. På deras startsida hittar man ett ansökningsformulär där man enkelt ansökar med några få knapptryck. Från ansökan till svar tar oftast bara ett par minuter. Företaget tar en kreditupplysning genom Creditsafe, och en kopia på denna skickas sedan ut till kunden.

 1. Man fyller i och skickar in sin ansökan på deras hemsida
 2. En kreditupplysning tas
 3. Lånerbjudande

Skulle det vara så att det krävs kompletterande uppgifter, eller att ansökningen måste hanteras manuellt, då kan ansökan ta en aning längre tid.

Personligt konto och funktioner

En av de absolut bästa aspekterna med den här sidan är Lumify logga in-funktioner. Här kan man se en tydlig överblick över ansökningar och lån. Det är långt från alla sidor som erbjuder dessa funktioner, så det är alltid uppskattat när man hittar sidor som faktiskt gör det.

Lumify Utbetalning

Lumify har ett samarbete med SEB, om man har denna bank så får man in pengarna på kontot inom 15 minuter. Har man en annan bank kommer betalning oftast inom efter ett par timmar.

Hur du återbetalar lånet

Återbetalning av det här lånet sker i princip på samma sätt som till vilken bank som helst. Man får en månadsfaktura som man antingen kan välja att betala hela beloppet, eller att delbetala. Om man väljer att delbetala tillkommer det naturligtvis ytterligare avgifter.

Omdömen om Lumify

Det här företaget har riktigt bra omdömen från sina kunder. Snabba utbetalningar, inget krångel, och en generellt sätt smidig process är något som frekvent tas upp bland deras befintliga kundkrets. Det påpekas även att räntorna är en aning höga, men deras positiva egenskaper väger med råge upp för deras negativa aspekter. Det verkar helt klart som att det här företaget vet hur man gör sina kunder nöjda.

Fördelar och nackdelar

Alla kreditgivare har fördelar och nackdelar. Lumifys absolut bästa aspekter är deras bra inloggningssystem, deras snabba utbetalningar, samt deras låga ansökningskrav. Något som dock skulle kunna förbättras är att höja deras lånebelopp, samt sänka deras räntor en aning. Generellt sett så är dock Lumify en riktigt bra kreditgivare.

Fördelar:

 • Lumify mina sidor
 • Snabba utbetalningar
 • Låga ansökningskrav

Nackdelar:

 • Små lånebelopp
 • Höga räntor

Kontaktinformation

För att hitta Lumify kontakt-information så kan man kolla ner på sidan. Här kommer en sammanfattning: telefon: 020 - 11 77 90, mejladress: info@lumify.se. Deras öppettider är mellan 09.00 - 17.00 helgfria vardagar.

Vanliga frågor om Lumify

📌 Tjänar man på att ta ett lån hos Lumify och vad är räntan?

Ett lån är alltid ett åtagande men det gäller naturligtvis att vara smart och ta lån på rätt plats för att det hela ska bli en positiv upplevelse. Att ta ett lån är smart eftersom du inte behöver ta ett större lån än du har behov av. Din Lumify ränta anpassas dessutom individuellt vilket betyder att du får en ränta som baseras på dina personliga förutsättningar.

📌 Hur snabbt kan jag få ett lån och går det fort att behandla min ansökan?

När du tar ett Lumify lån går det snabbt att ansöka. Allt du behöver göra är att fylla i personlig information, identifiera dig med Bank-ID och berätta mer om de inkomster du har. Sedan klickar du på ansök och inväntar svaret här. Ofta kommer det direkt på mina sidor men ibland kan det hända att du behöver skicka in ett bevis på din inkomst i form av lönespecifikation eller liknande. Då kan det hända att det dröjer ett par timmar innan du får svar på din ansökan. Pengarna kommer fort in på kontot och du kan oftast se dem redan inom ett par timmar och om inte så inom någon dag eller så beroende på bank.

📌 Kommer lånet jag tar hos Lumify att synas i min kredithistoria?

Då du skapar ansöker om ditt lån så kommer långivaren att ta en kreditupplysning på dig. Detta sker för din säkerhet för att du inte ska ta ett lån som du inte har råd med egentligen. Upplysningen registreras dock inte utan bara långivaren du tar Lumify lån hos vet att du gjort det. Det påverkar med andra ord inte din kreditvärdighet på ett nämnvärt sätt.

📌 Vad händer om jag inte kan återbetala mitt lån i tid?

Lumify omdöme visar att man är mycket nöjd med hur det hela hanterats om man mot förmodan skulle bli sen med sin återbetalning. Så länge du kontaktar kundsupport så kan ni komma överens om någonting som fungerar i de flesta fall. Gör du inte det så finns risken att det istället blir ett problem eftersom långivaren vill ha sina pengar. Du kan också får förseningsavgifter.

📌 Hur kontaktar jag support?

Du kan kontakta support via Lumify mina sidor men också genom att ringa dem på 020-117790 på vardagar fram till 17 eller mejla dem direkt på info@lumify.se. Svaret kommer oftast bara inom några timmar om du mejlar och du får såklart hjälp direkt om du ringer. Det finns inga fråga som är för komplicerad utan kundsupport finns där för dig oavsett vad du undrar över kring lån.

Kontakter av företaget LUMIFY
Officiell webbplats www.lumify.se
Address Hammarby Allé 93 120 63 Stockholm
Telefonnummer 020-11 77 90

Omdömen om LUMIFY 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Fantastiskt bra lånetjänst för den som behöver pengar snabbt. Öppet dygnet runt, 18 års åldersgräns och återbetalning inom 15 min passar mig hur bra som helst som gillar att spela på nätcasino. Lumify förtjänar en recension och det får dem också av mig. Visst räntan kunde varit bättre men det gör inget för mig som bara tar snabba och korta lån, men kände ändå att de var värt att nämna.

Jag ville ta med mina barn på en resa, men hade inte riktigt råd, så jag bestämde mig för att ta ett snabblån. Lumify logga in-funktioner gjorde hela upplevelsen så mycket enklare. Här kunde jag se mitt totala lånebelopp, samt hur mycket jag hade kvar att betala. Söker man snabba och smärtfria lån så rekommenderar jag Lumify.

Jag behövde ett snabbt lån för att betala av lite skulder, och bestämde mig för att testa Lumify. Jag hade hört bra saker om företaget och bestämde mig för att testa. Lumify mina sidor gjorde det busenkelt för mig att få en bra överblick över hur min situation ser ut. Rekommenderar starkt det här företaget!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %