Logga in MYLOAN

4.5
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i MYLOAN
Lånebelopp från 5000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 5.33 till 33.84%
Lånperiod från 730 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Alla svar inom 24h
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Information om My Loan Sverige

MyLoan erbjuder privatlån genom förmedlingstjänster till primärt privatpersoner men även mindre företag. De samarbetar med hela 23 olika lån och kreditgivare över hela hela landet och ett plus i kanten är att endast en UC kontroll görs när du ansöker om lån. Läs mer nedan för att göra din ansökan idag.

MyLoan lån, kredit och ränta

Hos MyLoan kan du ta lån på upp till 500 000 kr med en återbetalningstid på upp till 15 år! Detta är givetvis ett mycket bra erbjudande men tänk dock på att minsta återbetalningstiden är 2 år.
Lånar du t.ex 100 000 kr i 10 år hamnar din månadsbetalning på 1115 kr, räntan blir då 6,26% inklusive amortering.

Vad ställs det för krav på dig som söker hos MyLoan.se?

Bolaget har förvånansvärt få krav och du behöver inte vara rädd för tidigare kredit problem. Däremot måste du ha en fast inkomst på minst 10 000 kr per månad, du skall även ha fyllt 18 år. I övrigt nämns inget om tidigare problem med kronofogden osv. Det ryktas på internet om att man inte fick låna till lägenhetsköp, men detta stämmer alltså inte.

Hur man går tillväga med en ansökan?

Ansökan tar bara ett par minuter och du behöver bara fylla i några enstaka punkter:

 • Belopp
 • Återbetalningstid
 • Typ av ansökan: lösa andra lån, billån, renovering, resa, båt eller annat.
 • E-post
 • Personnummer
 • Mobilnummer

När detta är klart får du svar inom några minuter och de sista trillar in om max 24 timmar.

MyLoan mina sidor

När du gör en ansökning skapas automatiskt ett konto för dig och du behöver alltså inte lägga någon extra tid på att skapa ett konto för att se din ränta eller lån. Efter första lånet loggar du smidigt in med hjälp av att verifiera genom BankID. Behöver du hjälp så går det utmärkt att kontakta kundtjänst.

Utbetalning av billån, lån och kredit

När din låneansökan blivit godkänd tar det endast några dagar innan du ser pengarna på ditt angivna bankkonto. Processen är mycket snabb och smidig och skulle du inte se några pengar på kontot kontrollera att du angivit rätt konto, annars går det utmärkt att kontakta kundtjänst för ytterliggare hjälp.

Hur återbetalningen sker hos MyLoan. Flashback är en tumvisare

Tänk på att den kortaste återbetalningstiden är på 2 år. Vill du återbetala inom den tidsaspekten får du kontakta deras kundtjänst och se om de kan hjälpa dig. Detta kan jag inte svara på här och nu utan det är väldigt individuellt beroende på just din situation. Men fråga kan man alltid göra! Det är trots allt ditt lån och dina pengar.

MyLoan omdöme

Recensioner och åsikter på nätet visar att MyLoans villkor och lån är mycket uppskattade av deras kunder. Även deras lågt ställda krav nämns som en riktig favorit men det ställer samtidigt mer krav på dig som låntagare. Låna aldrig mer än du behöver och kan betala tillbaks, du kommer sätta dig själv i en riktigt dålig sits.

My Loan credit fördelar och nackdelar

Nedan kommer en lista på vad vi anser vara bra och dåligt med bolaget. Det gäller inte alla men är ändå värt att läsa igenom, det är trots allt dina pengar det handlar om i slutändan!

Bra:

 • Låga krav på dig som låntagare
 • Snabba utbetalningar
 • Snabb ansökning

Dåligt:

 • Minst 2 års återbetalning, jobbigt för dig som vill vara snabb.

Andra tjänster

Du kan även nyttja MyLoans andra tjänster förutom privatlån. De har även Myloan billån, bolån och sparkonto jämföringar mellan olika leverantörer. De har lite av allt helt enkelt! Låna och spara, gör det som passar dig och din situation allra bäst! Är du återkommande kund skadar det inte att höra med deras support om du kan få bättre erbjudande.

MyLoan Stockholm – var finns dem?

För att kontakta kundtjänst är det bästa alternativet att du ringer dem på följande nummer nedan, öppet alla vardagar från klockan 08. Det går även bra att skicka mejl.

Kundtjänst 08 - 51 000 050
måndag – torsdag 08.00 – 17.00
fredag 08.00 – 16.00

Mejl: info@MyLoan.se

Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm

Relevanta och vanliga frågor

📌 Vad för sorts ränta kan jag förvänta mig?

Om du tar ett lån på 100 000 kr över en 10 års period så hamnar din ränta på 6,26 %. Värt att nämna att detta är inklusive amortering. Uppgifterna är tagna direkt från MyLoans hemsida.
Räntan varierar mycket beroende på hur lång återbetalningstid du vill ha och hur stort lånet är. Räkna så att du har råd med återbetalning!

📌 När kommer min utbetalning?

Vi tar det från början. Din ansökan kommer ta ca 5 minuter att fylla i och är väldigt simpel. Därefter får du de första förslagen efter några minuter och efter max 24 timmar har du fått samtlig information. När din ansökan blivit godkänd sker utbetalningen inom några arbetsdagar och du behöver inte göra mer.

📌 Måste jag registrera mig för lån med MyLoan login?

Det korta svaret är nja. Du behöver inte göra en egen registrering av konto utan det görs automatiskt när du gjort en ansökan och är återkommande kund. Du loggar helt enkelt in på mina sidor med hjälp av BankID. Det hela fungerar väldigt smidigt och smärtfritt. Behöver du hjälp så ring till kundtjänsten som har mycker erfahrung! Men det skall inte behövas.

📌 Vad händer om jag missar betalning, kan jag se det genom MyLoan logga in?

Först och främst skickas en påminnelse ut med en påminnelseavgift, därefter hamnar du hos inkasso och slutligen hos Kronofogden. Du vill undvika det till varje pris. Har du problem med din återbetalning kontakta kundtjänst snarast så ni kan komma fram till en fungerande lösning! De tjänar inget på att du inte kan betala tillbaka.

📌 MyLoan kontakt – vad funkar bäst?

Det bästa alternativet är såklart att ringa dem under deras öppettider som är måndag till torsdag mellan klockan 08 – 17 och fredagar mellan klockan 08 – 16. Utanför dessa tider går det utmärkt att skicka mejl.

Kundtjänst 08 - 51 000 050
måndag – torsdag 08.00 – 17.00
fredag 08.00 – 16.00

Mejl: info@MyLoan.se

Kontakter av företaget MYLOAN
Officiell webbplats www.myloan.se
Address Sankta Helenagatan 8 541 30 Skövde
Telefonnummer 08-14 55 56

Omdömen om MYLOAN 2

4,5
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Behövde lån till renoveringen av badrummet här hemma och aldrig tagit lån innan. Vände mig till MyLoan privatlån för att ta tag i problemet och såg att de genast genomför en UC samtidigt som man får massor med förslag från olika bankinstitutioner! Funkade hur bra som helst för min del, är riktigt nöjd.

Vände mig till MyLoan företagslån då jag ville satsa på kraftig tillväxt men saknade kapital. Ansökte och blev godkänd inom 24 timmar och strax efter det så var lånet på väg till kontot. Snabbt, smidigt och enkelt och nu har vi vad som krävs för att föra företaget framåt ett bra tag framöver! Stort tack!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %