Logga in KLICKLÅN

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i KLICKLÅN
Lånebelopp från 10000 till 40000 kr
Effektiv ränta 27.35%
Lånperiod från 360 till 1800 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Klicklån är ett nytt och fräscht lånebolag som erbjuder lån utan krångel upp till 40 000 kronor. Välkommen att läsa vidare för att se om ett Klicklån är något för dig!

Hos Klicklån kan du låna mellan 10 000 kronor och 40 000 kronor i max 6 år. Bolaget bakom Klicklån är godkända av finansinspektionen att bedriva låneverksamhet.

Lånevillkor

Klicklån kredit erbjuder lån med relativt höga räntor, men å andra sidan är det enklare att låna än från vanliga banker. Du kan låna upp till 40 000 kronor i 6 år.

Räntan för en kredit är rörlig och sätts individuellt. Max. ränta 29.99%.

Ränta Exempel:

Fast ränta 9,84-21,60 %. Effektiv ränta 11,82 % - 25,49 %. Totalt belopp att betala minst 57 909 - max 80 635:-.

Vad krävs för att få låna?

Att låna hos Klicklån är snabbt och enkelt om du uppföljer följande krav:

 • Du måste vara bosatt i Sverige
 • Du måste vara över 20 år
 • Du får inte ha någon betalningsanmärkning
 • Du måste ha tillgång till BankID

För att säkerställa låntagarens förmåga att betala tillbaka så använder sig Klicklån av en kreditupplysning.

Ansökan om lån

Såhär går det till för att låna hos Klicklån se.

 1. Gå in på hemsidan och fyll i önskat lånebelopp samt dina personuppgifter.
 2. Godkänn och skicka in ansökan.
 3. Du får snabbt svar på vilka räntor du kan erbjudas.
 4. Signera avtalet med din e-legitimation.
 5. Klart! Klicklån utbetalning sker samma dag som du signerat.

Klicklån mina sidor

Du behöver inte oroa dig för att skapa konto eller komma ihåg några logga in uppgifter. Det finns nämligen inget Klicklan mina sidor! Låneansökan skapas direkt på hemsidan så du behöver inte fundera och skriva ner något Klicklan logga in.

Många finansiella tjänster kräver att du blir medlem och registrerar dig i deras nätverk, framförallt om du lånar från en större bank. Då krävs det ofta att du till exempel är kund i banken för att kunna låna.

Utbetalningar

En Klicklån utbetalning sker snabbt. Så fort du signerat och godkänt låneavtalet med din e-legitimation kommer pengarna att skickas till ditt konto. Det betyder att du har pengarna på kontot samma dag, eller inom 1-2 bankdagar. Om du signerar ditt avtal före klockan 11:00 på en vardag kommer du att få pengarna på kontot samma dag.

Idag finns ingen annan metod för utbetalningar.

Betala tillbaka lånet

Så fort du har signerat avtalet börjar låneperioden. Det är viktigt att alltid betala tillbaka och betala dina fakturor i tid. Betalningarna görs med avi eller autogiro. Autogiro är kostnadsfritt, medan det tillkommer en kostnad om du vill återbetala ditt Klicklån med faktura.

Om du inte kan betala tillbaka lånet kommer du bli skyldig förseningsavgifter, och i värsta fall betalningsanmärkning.

Klicklån omdömen

Låntagare uppskattar enkelheten och snabbheten med Klicklån. Alla som behöver låna pengar snabbt kan få hjälp här, oavsett om du har svårt att få låna hos andra banker. Kunder uppskattar också att det går snabbt att skicka in ansökan, och allt som behövs är ett BankID. Bolaget är godkända av finansinspektionen

Fördelar och nackdelar

Fördelar med Klicklån

 • Snabb ansökan
 • Svar direkt
 • Pengarna betalas ut samma dag

Nackdelar med Klicklån

 • Höga räntor
 • Max 6 års avbetalningsperiod
 • Betalningsanmärkning ej godkänt

Kontakt

Tel: 020-242424

E-post: info@klicklan.se

Webbsida: www.klicklån.se

FAQ

📌 Hur hög är räntan hos Klicklån?

Räntan är individuell och baseras på dina unika ekonomiska förutsättningar. Den ränta som du kan bli erbjuden varierar mellan: fast ränta 9,84-21,60 %. Den maximala effektiva räntan är 29,99 %. Det innebär att lånen som erbjuds är högkostnadskrediter, vilket kan ge dyra avbetalningar om du inte kan betala tillbaka snabbt.

📌 Hur snabbt kommer pengarna?

Ditt lån kommer att betalas ut samma dag som du signerar avtalet. Du måste ha e-legitimation för att skicka in ansökan och skriva under. Beroende på vilken bank du har kommer pengarna till ditt konto inom max tre arbetsdagar. Du kan få pengarna på kontot redan samma dag, om du signerar avtalet innan klockan 11:00.

📌 Måste jag skapa ett konto för att låna?

Det krävs inte något konto för att låna pengar hos Klicklån. När du har skickat in din ansökan och skrivit under avtalet är det klart och du kan lämna hemsidan. Du kan nå kundtjänst utan att behöva logga in, och du behöver inte heller logga in för att återbetala lånet. Det sker med autogiro eller faktura.

📌 Vad händer om jag inte kan betala tillbaka?

Om du inte kan betala måste du kontakta Klicklån och förklara hur din situation ser ut. De kan i vissa fall erbjuda en betalningsfri eller räntefri månad. Observera att det är alltid bättre att kontakta långivaren om du inte kan betala, så att du inte hamnar i skuldfällan med straffavgifter och betalningsanmärkning.

📌 Hur kontaktar jag kundtjänst?

Du kan nå kundtjänsten hos Klicklån på flera olika sätt. Du kan välja mellan att maila, ringa eller fylla i chattformuläret på hemsidan. Om du behöver hjälp snabbt är det bästa att ringa det kostnadsfria telefonnumret. Kundtjänsten hos Klicklån är trevlig, professionell och hjälpsam.

Kontakter av företaget KLICKLÅN
Officiell webbplats www.klicklan.se
Address Vretenvägen 13 SE-171 54 Solna
Telefonnummer 020-242424

Omdömen om KLICKLÅN 3

4,8
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Kundservicen hos Klicklån är bland den bästa som finns hos långivare på internet. Många småbanker och kreditörer struntar i att ha rimlig kundtjänst, eftersom att dom ändå inte träffar sina kunder. Men kundservicen är viktig även för aktörer på nätet! Det är något som Klicklån har förstått och de finns alltid tillhands för att ge tips och råd.

Många har försökt låna pengar från långivare på nätet som saknar tillstånd från finansinspektionen. Därför är det vanligt att bli glatt överraskad över att Klicklån är fullt godkända för att bedriva den här typen av verksamhet. Så även om det är en högkostnadskredit så kan man vara lugn i att verksamheten är helt legitim och säker. Erfarenhet är toppen, speciellt när det gäller pengar!

Klicklån erbjuder snabba lån som inte är så komplicerade att förstå sig på. För gamla människor eller dom som är sjuka och inte kan ta sig till bankkontoret så lätt, är detta verkligen ett smidigt alternativ. Att bolaget bakom Klicklån är ett gammalt och etablerat bolag är verkligen också en bonus, då det känns trovärdigt och skönt.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %