Logga in NYSTART FINANS

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i NYSTART FINANS
Lånebelopp från 20000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 9.9 till 28.9%
Lånperiod från 365 till 4380 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

NYSTART FINANS: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Nystart Finans företagsöversikt

Nystart Finans Sverige AB är ett företag som riktar in sig på att erbjuda samlingslån utan säkerhet. Totalt har företaget hjälpt över 40.000 svenskar att förbättra sin ekonomiska situation, en siffra att vara stolt över. Deras fokus ligger på att erbjuda ett bättre alternativ än deras befintliga situation, något dom verkar ha lyckats bra med. Företaget erbjuder de personer som blivit nekade hos andra finansieringsinstitut en chans att förbättra sin ekonomi. NystartFinans har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva finansiell verksamhet, och står såklart under tillsyn från Finansinspektionen.

Lånevillkor

Man ska alltid läsa igenom lånevillkoren innan man bestämmer sig för att ta ett lån. Det finstilta kan gömma vissa fällor som inte är optimala att falla ner i. Här på Nystart Finans erbjuds följande:

 • Låna mellan 20.000 till 500.000 tusen kronor
 • Enkel ansökan via deras hemsida
 • Låga krav för att få lån
 • Uppläggningsavgift på 995 kronor

Räntorna sätts individuellt beroende på hur ens ekonomiska situation ser ut. Intervallen för ränta är mellan 9,9 - 26,0%. Längsta återbetalningstid är 15 år. Om man inte tar några nya lån, eller får några komplikationer med återbetalningen så kommer räntan med största sannolikhet att sänkas med tanke på att kreditvärdigheten går upp. På det här sättet slipper man ansöka om ett nytt lån om så är fallet.

Vem kan ansöka om Nystart Finans lån

Till skillnad från många av deras konkurrenter så kan personer med betalningsanmärkningar även ansöka om ett lån hos det här företaget. Här spelar det ingen roll om du har anmärkningar eller dålig kreditvärdighet, du är välkommen att ansöka ändå. Det här företaget kollar istället genom ett bredare perspektiv, och bestämmer utifrån en större skara fakta hur bra återbetalningsförmåga deras kunder har. Företaget har dock några grundkrav för att ansöka, och dessa är:

 • Minst 18 år
 • Minst en fast anställd
 • Minsta inkomst av 22000 kronor/månad

Hur ansöker man om ett Nystart Finans lån?

Det är väldigt enkelt att ansöka om ett lån hos det här företaget, men inte lika lätt som hos många mindre aktörer som fokuserar på en lite snabbare typ av lån.

 1. Man skickar in sin ansökan för granskning
 2. Deras rådgivare räknar och tar fram en hållbar kalkyl
 3. Företaget gör sedan en bedömning om situationen
 4. Om beviljad ansökan så presenteras ett lånerbjudande

Som kund så har man tillgång till fri rådgivning under hela lånetiden.

Personligt konto och funktioner

Nystart Finans mina sidor existerar tyvärr inte. För att se hur mycket man har kvar att betala av på sitt lån får man istället kolla på sina fakturor eller ringa till deras kundtjänst. Med tanke på att mina sidor inte existerar, så existerar såklart inga Nystart Finans logga in-funktioner.

Nystart Finans Utbetalning

Utbetalningen sker så fort som ansökan är godkänd, och oftast så sätter företaget in pengarna direkt hos de kreditgivare man tidagare hade. På det här sättet behöver du inte vänta på någon utbetalning, utan företaget sköter allting åt dig, vilket är en väldigt smidig process.

Hur du återbetalar lånet

Man återbetalar lånet genom att göra en månadsbetalning som är samma belopp under hela lånetiden. Det går självklart att återbetala hela beloppet precis när man vill. Det tillkommer inga straffavgifter om man skulle välja att återbetala lånet tidigare.

Omdömen om Nystart Finans

Nystart Finans omdöme är riktigt bra. Deras omdöme hos Trustpilot har ett urval av hela 721 kunder, där det samlade betyget uppgår till 9.2/10. Bra bemötande, bra tjänster och utmärkt service är något som tas upp som positiva aspekter med det här företaget. Det är sällsynt med finansieringsinstitut med lika bra betyg, vilket tyder på att det här företaget verkligen vet hur man får sina kunder att bli nöjda.

Fördelar och nackdelar

Företaget har utmärkt omdöme bland sina kunder, vilket är det absolut bästa beviset på att man är ett framgångsrikt företag. Här påpekas det att företaget är säkert och stabilt, samt att man ger en chans till de som trodde att de blivit nekade av alla. Något som är negativt är att företaget endast erbjuder samlingslån, man skulle gärna se lite fler olika alternativ av ett sådant bra företag som Nystart Finans. En annan negativ aspekt att ta upp är att mina sidor inte existerar. Även om företaget är riktigt bra så finns det naturligtvis utrymme för förbättringar.

Fördelar:

 • Säkert och pålitligt företag
 • Möjlighet till lån trots betalningsanmärkelser
 • Utmärkt betyg hos Trustpilot

Nackdelar:

 • Endast samlingslån
 • Inget mina sidor

Kontaktinformation

För att hitta Nystart Finans kontakt-information så kan man kolla längst upp till vänster på sidan, och följande är en sammanfattning: telefon: 08-410 203 04. Deras adress leder till en boxadress med följande adress: Box 5281, 102 46, Stockholm.

Kontakter av företaget NYSTART FINANS
Officiell webbplats nystartfinans.se
Address Box 5281, 102 46, Stockholm
Telefonnummer 08-410 203 04

Omdömen om NYSTART FINANS 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Att Nystart finans lån tjänst har höga betyg av andra kunder förvånar mig inte det minsta! Du behöver bara vara 18 år (jag är 19, men redan skuldsatt…) för att göra som mig och ta ett samlingslån. Nu har jag lärt mig konsekvenserna av impulsshopping men tacksam för tjänster som dessa som räddade mig ur en knepig sits. Räntan på sikt är helt okej och för mig hanterbar!

Jag hade några dåliga krediter som jag behövde bli av med, och jag valde att testa Nystart Finans. Jag blev hur nöjd som helst med deras tjänster. Nystart Finans mina sidor gjorde det busenkelt för mig att se en överblick över mitt lån, vilket jag blev väldigt nöjd med. Jag rekommenderar starkt det här företaget!

Jag behövde lite snabba pengar för att betala av en skuld, och valde att testa Nystart Finans. Nystart Finans logga in-funktioner gjorde det busenkelt för mig att få en bra överblick över mitt lån. Om jag någonsin behöver snabba pengar igen så kommer jag absolut att vända mig till det här företaget!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %