Logga in FINANSEXPERTER

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i FINANSEXPERTER
Lånebelopp från 10000 till 400000 kr
Effektiv ränta från 6.54 till 45.71%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Vilka är Finansexperter, lån och annan information

Finansexperter är en amerikansk långivare som erbjuder privatlån, samlade lån, kreditkort och allmän finansiering. De erbjuder med andra ord en hel del, vi vill dock vara tydliga med att bolaget i sig inte är svenskt. Men däremot får du riktigt bra förmåner, mer om det kan du läsa vidare i denna text. Du kan låna upp till 600 000 kr på hela 15 år vilket är en rätt bra förutsättning för dig som vill ha lån under längre perioder.

Finansexperter kredit, ränta och annat

Det är viktigt att veta vad man ger sig in på och vi rekommenderar dig att du gör egna eftersökningar för denna tjänst utom det du läser här då. Du kan ta lån på mellan 10 000 kr och upp till 600 000 kr med en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år.
Räntan varierar och ligger på mellan 6,54 - 29,99 %. Du kan med andra ord ta ett riktigt bra lån alternativt kredit, med rätt förutsättningar om detta passar just dig.

Vad har Finansexperter för krav på låntagare

Det krävs inte särskilt mycket för att kunna ta lån hos Finansexperter. Du måste vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. När du ansöker godkänner du även att bolaget kommer skicka riktad reklam samt nyhetsbrev till dig via e-post och sms. Det går att avregistrera sig från dessa i ett senare skede och enligt svensk lag måste det följas.

Hur gör du en ansökan?

Från deras hemsida kan du gå in på ansökningssidan och fylla i ditt telefonnummer, e-post och personnummer. Givetvis väljer du även hur mycket du vill ta i lån samt vilken återbetalningstid du vill ha. Därefter kommer du få svar inom ett dygn på vilka lånvalmöjligheter du har. Vi rekommenderar att du tar dig ordentligt med tid och går igenom all information.

Finansexperter logga in?

Det hade varit riktigt bra om de tjänsterna hade funnits hos Finansexperter men de saknas, tyvärr är sidan generellt väldigt snål på information och inte mycket krut har lagts på designen heller. Man får helt enkelt leta sig fram till den information man behöver helt enkelt vilket kan vara lite tidskrävande.

Utbetalningen av ditt privatlån

Lyckligtvis går utbetalningen av ditt snabblån och privatlån riktigt snabbt med Finansexperter. Räkna med 1 – 3 arbetsdagar innan du har pengarna på kontot. Kontrollera att du fyllt i rätt uppgifter och kontakta kundtjänst via mail om något strular. Tänk på att det är engelska som gäller med supporten då de är baserade i USA och att svaren kan ta ca ett dygn under en vanlig arbetsdag.

Hur återbetalningen sker, finns det på mina sidor?

Du kommer på månadsbasis få en betalningsavi utskickad till dig med ditt lån och återstående skuld, och du kan räkna med ett mindre påslag för den kostnaden. I nuläget är det tyvärr inte möjligt med autogiro men det kanske är en funktion som kommer implementeras i framtiden! För deras egen skull hoppas vi på det.

Omdöme om Finansexperter av deras kunder

Vi ser blandade åsikter av recensioner av denna tjänst hos Finansexperter. Många är nöjda men många är även neutrala. Vi rekommenderar, om du använder denna tjänst, att du börjar smått första gången och ser om det är något för dig, därefter kan du låna en större summa om du är nöjd med den tjänst och den support som erbjuds! Vi rekommenderar även att du sätter dig ner och söker på information om alla lånetjänster du använder för att vara säker på att du hittar rätt.

För och nackdelar

För att göra det simpelt radar vi upp de bra och dåliga punkterna med deras lån här. Avgör själv hur mycket de olika punkterna betyder för dig och din situation.

Positivt:

  • Snabb utbetalning
  • Lång återbetalningstid

Dåligt:

  • Inga Finansexperter mina sidor
  • Ingen inloggning
  • Snål och dålig design på hemsidan
  • Ingen svensk support.

Få kontakt med Finansexperter

Då bolaget som sagt är baserat i USA är det ganska svårt att få kontakt med dem. Det enda alternativet är mejl kontakt. Du kommer få svar inom en arbetsdag, och tänk på att skriva på engelska då det inte är en svensk support.

info@finansexperter.com

Finansexperter
1942 Broadway St, Suite 314
Boulder, CO
United States

5 vanliga frågor

📌 Vad gäller för ränta hos Finansexperter?

Här kommer ett räkneexempel för ett lån på 600 000 kr som är baserat på en återbetalningstid på 15 år. Tänk på att räntan kan variera något vid individuella fall.
600 000 kr på 15 år ger en effektiv ränta på 6,65%.
Kostnad per månad blir 5 279 kr och det tillkommer en startavgift på 495 kr samt en avikostnad på 35 kr i månaden.

📌 När kommer din utbetalning?

Efter att ansökan blivit godkänd kan du räkna med att ha pengarna på ditt konto inom 1 till 3 arbetsdagar. Detta kan variera något beroende på vilken bank du har och när ansökningen blev godkänd. Har du inte fått pengarna efter 3 dagar rekommenderas det att du kontaktar kundtjänst för att få hjälp med din utbetalning.

📌 Behöver jag registrera hos Finansexperter för att kunna ta ett lån?

Du behöver inte registrera någonstans för att ta ett lån. Det går inte att skapa ett eget konto på deras hemsida och kommunikationen sker via mejl. Vi rekommenderar att du läser igenom alla villkoren innan du tar ett lån för att vara säker på att detta är en tjänst du verkligen vill använda. Det finns gott om utlånare därute.

📌 Vad händer om jag inte kan betala tillbaka?

Då följer de vanliga påföljderna vid missade inbetalningar. Avgifter, påminnelsebrev, inkasso och Kronofogden. Var alltid säker på att du kan återbetala ditt lån innan du ansöker om det. Sätt dig ner i lugn och ro och räkna på det verkligen går att ta ett lån för dig och din situation. Får du problem kontakta omedelbart långivaren.

📌 Bästa sättet att kontakta Finansexperter?

Du skriver helt enkelt till deras email och du gör det på engelska då deras support inte är svensktalande. Räkna med att få svar inom en arbetsdag.

Skriv till: info@finansexperter.com

De har även en besöksadress om du mot all förmodan skulle befinna dig i USA.
Finansexperter
1942 Broadway St, Suite 314
Boulder, CO
United States

Kontakter av företaget FINANSEXPERTER
Officiell webbplats finansexperter.com
Address 1942 Broadway St, Suite 314 Boulder, CO United States

Omdömen om FINANSEXPERTER 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag tycker det är svårt att hitta pålitliga långivare och nuförtiden finns det en hel uppsjö att välja mellan. Behövde låna ganska mycket pengar till min husrenovering här hemma, nästan 400 000 kr för att vara exakt. Fick även en riktigt bra ränta på Finansexperter privatlån så jag är glad! Tack för hjälpen! :D

Tog ett lån på 200 000 kr utan konstigheter. Själva ansökan tog endast några minuter sen behövde jag bara invänta svar. Efter godkännandet var det bara till att vänta på pengarna skulle komma in på kontot. Passade även på att skaffa ett Finansexperter kredit kort fallifall! Mycket nöjd med resultatet!

Som bara 19 år gammal kan det vara svårt att få lån när det behövs. Min bil gick sönder och behövde snabbt pengar för att ordna till det hela, inte direkt några banker som var sugna på att låna ut så vände mig till Finansexperter snabblån! Gick utmärkt och nu har jag en hel bil som jag kan ta mig till jobbet med :)

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %