Logga in EXPRESSKREDIT

4.9
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i EXPRESSKREDIT
Lånebelopp från 1000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 39.3 till 56.73%
Lånperiod från 30 till 90 dagar
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

EXPRESSKREDIT: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Expresskredit

Expresskredit är ett snabblåneföretag som startade sin verksamhet 2008. Företaget ägs av GF Money Consumer Finance som är under tillsyn av Finansinspektionen, konsumentverket och datainspektionen. GF Money Consumer Finance följer även konsumentverkets riktlinjer gällande god kreditgivningssed. Expresskredit betonar tjänstens enkelhet, snabbhet och funktionalitet.

Expresskredit lån

Expresskredit kan bevilja lån upp till 30 000 kronor. För att kunna ansöka om lån behöver du fylla i låneformulären, identifiera dig med din BankID och skicka en kopia på din ID-handling. Du kan även ringa Expresskredits kundtjänst för att ansöka om lån. Liksom andra långivare har även detta företag ett antal krav som måste uppfyllas för att du ska kunna beviljas ett Expresskredit lån:

 • Du bör vara minst 18 år, högst 72 år gammal
 • Du behöver en deklarerad inkomst på minst 50 000 kronor/år för att kunna ansöka om ett lånebelopp på 500 — 2900 kronor
 • Du behöver en deklarerad inkomst på minst 100 000 kronor/år för att kunna ansöka om ett lånebelopp på 3000 kronor och uppåt
 • Du får inte ha skulder eller andra ärenden hos Kronofogden

När kreditupplysningen har gjorts via Creditsafe och din ansökan beviljats sker Expresskredits utbetalning inom en bankdag. Du får en limit och utifrån limiten kan du själv bestämma hur mycket pengar du vill lyfta. På hemsidan framkommer att räntan för lånet är 39,3 % och att den effektiva räntan är mellan 51,95 % och 77,75 %.

Exempel på lånekostnader:

 1. Om kunden lyfter ett belopp på 5000 kronor kan månadsräntan kosta 164 kronor. Om kunden betalar tillbaka lånet på ett år kommer det månatliga avbetalningsbeloppet vara 630 kronor och lånets totala kostnader 7328 kronor.
 2. Om kunden lyfter ett belopp på 30 000 kronor kan månadsräntan kosta 983 kronor. Om kunden betalar tillbaka lånet på ett år kommer det månatliga avbetalningsbeloppet vara 3420 kronor och lånets totala kostnader 41 527 kronor.

Expresskredit fakturerar sina kunder en gång varje månad och drar av den minsta månadskostnaden den 28:e varje månad via autogiro. När du ansöker om lånet lämnar du ett medgivande om autogiro. Om du inte betalar fakturan får du en påminnelse med en förseningsavgift möjligheten att använda din kredit spärras. Efter två obetalda månadsfakturor sägs lånet upp och när detta sker har du fyra veckor tid på dig att betala skulderna. Om även detta ignoreras skickas din kredit till inkasso.

Expresskredit mina sidor

För att få tillgång till Expresskredits mina sidor behöver du först logga in. För att kunna använda funktionen Expresskredit logga in behöver du antingen ange din email eller ditt personnummer och ditt lösenord. När du har kommit in kan du hantera dina lån, här kan du ta ut pengar från din kredit, se dina transaktioner och händelser, hitta återbetalningsinformation och höja din kreditlimit. Om du har glömt ditt lösenord kan du kontakta Expresskredits kundtjänst som är öppen alla vardagar. Kundtjänsten kan kontaktas via telefon eller email.

Vad tycker svenskarna om expresskredit?

Expresskredits omdömen varierar, på Trustpilot har företaget fått betyget 5/5 (368 omdömen) och på Financer betyget 3,5/5 (13 omdömen). En del av kunderna anser att Expresskredit inte uppfyller en av sina viktigaste egenskaper; snabbhet, medan andra tycker att de är blixtsnabba. Kunderna värderar att det är relativt enkelt att få lån hos Expresskredit trots dålig inkomst men tycker även att de är dyra i jämförelse med andra snabblån.

Fördelar och nackdelar med Expresskredit

+

 • Möjlighet att få lån trots betalningsanmärkning
 • Långa löptider
 • Expresskredit använder inte UC

-

 • Kostnader om kunden ringer för att ansöka om lån
 • Långa löptider betyder höga kostnader

Till slut

Expresskredit är ett företag med nöjda kunder, snabba lån och långa löptider. Ta reda på all information före du väljer att ansöka om snabblån så du slipper otrevliga överraskningar och betalningssvårigheter senare.

Vanliga undringar gällande Expresskredit

📌 Är det nödvändigt att registrera sig för att ansöka om ett lån och hur ser processen ut?

Expresskredit logga in är nödvändigt när du ansöker om och får ett lån. Processen är dock mycket enkel då du kan identifiera dig med Bank-ID, berätta om din inkomst och dina utgifter samt hur ni lever i er familj. Du brukar vanligtvis få svar på en gång men ibland dröjer det ett par timmar. Då kan du räkna med att få bifoga en lönespecifikation som visar inkomsten.

📌 Vad gör jag om jag får problem och inte kan betala tillbaka mitt lån?

Enligt Express kredit omdömen så har de flesta goda erfarenheter av ifall man får problem att betala någon månad. Detta är tryggt att veta för alla om man råkar ut för det. Viktigast är att du kontaktar kundservice för att se vad ni kan göra för att lösa det hela. Din expresskredit utbetalning ska vara positiv och inte negativ för ditt liv. Ett lån ska helt enkelt hjälpa till då det behövs.

📌 Vilken ränta kan jag räkna med hos Expresskredit och tar jag ett bra beslut om jag lånar där?

Din utbetalning sker alltid med förbehållet att du kommer att betala ränta på lånet du tar. Räntan sätts alltid individuellt här och beror på din situation och dina ekonomiska förutsättningar. På Expresskredit login ser du vad räntan är men du får självklart informationen redan innan du bekräftar att du vill ha lånet. Allt för att det hela ska ske på ett tryggt sätt där du känner dig säker vad lånet kommer att betyda för dig och det åtagande som det faktiskt är att inneha lånet. Har du frågor om räntan så ska du alltid ställa dem eftersom du aldrig tjänar på att låna utan att alla svar.

📌 Vilken kontaktinformation har Expresskredit?

Expresskredit logga in visar dig informationen du behöver för att kontakta dem. Du kan ringa på 018-710003 vardagar fram till 18 och helger fram till 14. Dessutom går det bra att mejla dem på info@expresskredit.se eller genom att ställa frågan du har på chatten. Där får du dock bara svar på allmänna frågor som du har. Loggar du däremot in går det utmärkt att få svar även via denna kontaktväg.

📌 Tar långivaren en kreditupplysning på mig för Expresskredit och vem kan se den?

Expresskredit uc gäller inte eftersom man här alltid tar en kreditupplysning men inte via detta företag utan istället via sådana där upplysningen inte registreras. Detta betyder att den kreditupplysning som tas på dig helt enkelt inte kommer att synas för någon annan än dig själv och långivaren i detta fall. Din kreditvärdighet påverkas alltså inte av att låna här på något sätt.

Kontakter av företaget EXPRESSKREDIT
Officiell webbplats expresskredit.se
Address Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala
Telefonnummer 018 – 71 00 03

Omdömen om EXPRESSKREDIT 7

4,9
7 recensioner
Skriv ett omdöme

Med Expresskredit logga in kan jag se hur mitt lån ser ut, räkna på kostnader och få information om betalningsuppgifter. Detta ger mig en god överblick över lånet och en trygghet i att veta att det hela sköts ordentligt. Att låna ska inte vara komplicerat och detta är något som denna långivare verkligen tagit fasta på. Jag vet att många kunder uppskattar det.

Expresskredit lån gav mig möjlighet att låna även med en relativt liten inkomst och detta är något jag verkligen uppskattar. Det är ju så att även vi ibland har ett behov av lån. Jag är skötsam och saknar betalningsanmärkningar så jag är verkligen glad att jag fick möjligheten när behovet uppkom. Det gjorde att jag kunde andas ut på riktigt och blicka framåt.

Jag hade inte tillräckligt med pengar att köpa min nya begagnade bil, men tack vare mitt lån hos dem så löste det sig! Deras Expresskredit konto ger mig dessutom en bra överblick över lånet och de betalningar jag redan gjort.

Utan mitt lån hos dem så hade jag inte kunnat ta mig till jobbet... Är väldigt tacksam över mitt lån. Jag kan även väldigt lätt betala av mina fakturor och se över lånet på Expresskredit mina sidor.

Puh, jag fick löst en riktigt jobbig renoverings kostnad tack vare mitt lån hos dem. Jag kan dessutom enkelt se över hela mitt lån genom att gå in på Expresskredit logga in! Så smidigt och effektivt.

Jag älskar Expresskredit! De hjälpte mig med att låna pengar både snabbt och smidigt. Dessutom så gör de ingen Expresskredit UC vilket är toppen, så ansökningen syns inte om jag ska söka större lån i framtiden.

Det bemötande jag fick genom min Expresskredit kontakt var toppen. Jag rekommenderar denna långivare, inte bara för det smidiga lånet men även för deras trevliga kundtjänst som de har.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %