Logga in SMSPENGAR

4.8
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i SMSPENGAR
Lånebelopp från 1000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 39.3 till 56.73%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

SMSPENGAR: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

SMSPengar

SMSPengar Norden AB är en långivare som idag erbjuder en kontokredit på upp till 30 000 kronor. Du själv får sedan bestämma hur mycket av dessa pengar som du vill få ivägskickade till ditt bankkonto. SMSPengar erbjuder således snabblån, som kan finnas där för din säkerhet om en oväntad avgift skulle dyka upp.

SMSPengar grundades år 2007 och har sedan dess erbjudit flexibla lån till privatpersoner. Idag har du möjlighet att ansöka om en kontokredit på upp till 30 000 kronor hos dem och du betalar bara för de pengar som du utnyttjar. SMSPengar är givetvis under tillsyns av Finansinspektionen och Konsumentverkets riktlinjer.

Ansök om ditt SMSPengar lån snabbt och smidigt

När du ansöker om en kontokredit från SMSPengar så får du själv bestämma det belopp du vill använda. Detta kan vara toppen om du behöver låna pengar snabbt men inte använda hela lånebeloppet direkt. Du kan se all viktig information angående ditt konto om du klickar dig in på SMSPengar mina sidor.

Det är alltså smidigt att ansöka om lånet men även smidigt att begära uttag på din kontokredit när du är kund hos SMSPengar. Hemsidan är således lättnavigerad och du kan snabbt hitta det du söker på sajten.

Få en överblick över dina lånade pengar

När du väl har fått ditt lån godkänt, så kommer dina pengar finnas tillgängliga på ditt konto hos SMSPengar. Därefter så klickar du bara på SMSPengar logga in och här kan du begära önskat belopp till ditt bankkonto. Det här är perfekt om du behöver låna pengar men när du inte riktigt vet hur mycket du behöver låna, då du smidigt kan ta ut det belopp som behövs. Du betalar endast för de pengar som du skickar iväg till bankkontot.

Snabb utbetalning till många banker

När du ska begära ett uttag till ditt bankkonto så tar det bara en bankdag. Har du Danske Bank så kommer dina pengar skickas till bankkontot direkt. Det som är toppen är att du alltid har möjlighet att begära ditt uttag, även om det inte är under ordinarie öppettider. För att begära ett uttag så är det bara logga in på dina sidor.

Krav för att få ansöka om ett lån från SMSPengar

För att få ansöka om en kontokredit från SMSPengar så behöver du uppfylla deras krav. Du behöver ha ett mobilnummer samt en mejladress, ett svenskt bankkonto och ha en svensk folkbokföringsadress som varit fast de senaste 5 åren. Du behöver även kunna identifiera dig med din e-legitimation eller ditt BankID.

Utöver det behöver man vara myndig, ha en deklarerad inkomst och det är dessvärre inte tillåtet med betalningsanmärkningar. För att få lån godkända behöver du även ha en deklarerad inkomst och en god möjlighet att betala tillbaka lånet. Du behöver även bli godkänd genom deras kreditupplysning. Det kan vara så att dokument behöver skickas in (som till exempel lönespecifikationer, ID-handlingar etc), men i så fall kommer du meddelas om detta.

  • Minst 18 år gammal
  • Deklarerad inkomst
  • Inga betalningsanmärkningar
  • God ekonomisk betalningsförmåga

Fördelar och nackdelar med SMSPengar

Det kan vara toppen att använda tjänsten om du snabbt behöver pengar och när du vet att du kommer kunna betala tillbaka skulden lika snabbt. En kontokredit är en högkostnadskort, så ju längre det tar för dig att betala av lånet, desto dyrare kommer det bli för dig. Fördelarna är således att det går snabbt att få pengarna för oväntade kostnader och nackdelarna är att räntorna kan vara relativt dyra, jämfört med andra lån.

Ta kontakt med SMSPengar kundtjänst för frågor

Skulle det dyka upp någon fundering eller fråga, så kan du nå kundtjänsten på SMSPengar via mejl eller över telefon. Deras öppettider är måndag till fredag mellan 08 till 18. Du kan även få svar på generella frågor på deras hemsida.

SMSPengar är en bra tjänst om du snabbt behöver låna pengar men även har god möjlighet att betala av lånet snabbt. På så sätt kan en kontokredit från företaget hjälpa dig i svåra ekonomiska situationer. Se bara till att använda pengarna till något nödvändigt och tänk på att ett lån bör vara ett genomtänkt beslut.

FAQ för Smspengar

📌 Behöver jag registrera mig på sajten för att ansöka om ett lån och hur går jag till väga?

För att kunna ansöka om ett lån går du in på Smspengar mina sidor som du registrerar dig för och ansöker om ett lån. Detta går fort och smidigt. Du berättar mer om de inkomster du har liksom om vilka utgifter du har. Är ni flera som delar på hushållsutgifterna är också en fråga. Du kan identifiera dig med Bank-ID för att göra det hela enklare och detta beställer du från din bank om du behöver.

📌 Tas det en kreditupplysning om jag lånar hos Smspengar och kan andra se den?

Enligt lag tas det numera din kreditupplysning när du vill ansöka om ett lån och Smspengar kundtjänst kan hjälpa att svara på frågor om detta om några innehas. Det görs kort och gott för att du ska vara säker på att du har råd att låna samt för att långivaren ska veta att du kommer kunna betala tillbaka lånet. Utbetalning sker fort då du godkänts för lånet. Positivt är dock att det inte registreras någon upplysning på dig vilket betyder att ingen annan kommer veta du ansökt om lån smart. Detta betyder i praktiken att du kommer att kunna ansöka om lån hos andra om du behöver utan att få problem.

📌 Vilken ränta får jag om jag tar ett lån hos Smspengar och är det bra att låna där?

Din Smspengar utbetalning kommer alltid med en ränta och detta har att göra med att alla lån måste ha en sådan för att långivaren ska tjäna något på att låna ut pengar till kunder. Under öppettider arbetar man alltid med att se till att kunder får besked om den individuellt satta räntan omgående på skärmen. I vissa fall behöver man dock några timmar på att lämna ett besked. Lånet är ett åtagande men det är smart att välja denna smidiga långivare.

📌 Hur når jag kundservice hos Smspengar?

Via Smspengar logga in kan du nå kundservice enkelt via kontaktformuläret. Det går också att ringa dem på 018-710002 fram till 18 på vardagar och fram till 14 på helgen. Vill du hellre mejla kan du också använda info@smspengar.nu och du får då svar 24 timmar senare. Har du dock tur kan det gå snabbare än så och du kan alltid räkna med tydliga svar. Det är tryggt och skönt för alla.

📌 Vad sker om jag inte kan återbetala mitt lån en månad?

Smspengar mina sidor kan du alltid följa ditt lån ordentligt för att se hur det utvecklar sig då du betalar. Har du problem någon månad bör du alltid kontakta kundtjänst för att se vad ni kan komma överens om. Då går det ofta att ordna någon form av överenskommelse och det är alltid bättre än att ignorera det hela. Du måste dock räkna med förseningsavgifter.

Kontakter av företaget SMSPENGAR
Officiell webbplats smspengar.nu
Address Besöksadress: Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala
Telefonnummer 18710002

Omdömen om SMSPENGAR 6

4,8
6 recensioner
Skriv ett omdöme

Var i behov av snabbt lån och vände mig till Smspengar lån, ansökningen gick snabbt och snart hade jag 30000 kronor på kontot. Räntan är något hög men i övrigt är jag fullt nöjd med tjänsten. Hade först lite tekniska problem men vände mig till kundtjänsten som snabbt hjälpte mig och de var dessutom riktigt trevliga. Kommer använda mig av Smspengar igen. Rekommenderas!

Jag uppskattar verkligen att jag kan gå in på mitt Smspengar konto. Detta eftersom jag så mycket enklare kan se över mitt lån och även de tidigare fakturorna som jag betalt. Två tummar upp!

På Smspengar mina sidor så kan jag så smidigt se över alla mina tidigare betalningar på lånet. Jag kan även här ha koll på hur mycket pengar som jag behöver betala till dem, vilket jag gillar. Det känns organiserat och professionellt.

Jag är nöjd med mitt lån hos företaget, dessutom är det skönt att jag kan se över lånet via smspengar logga in. Jag fick in pengarna snabbt efter min ansökning och är nöjd med hela processen.

Smspengar norden gjorde så jag enkelt kunde reparera min bil, efter en läskig krock på de hala vägarna. Det var väldigt obehagligt, men Smspengar hjälpte mig med lånet och nu har jag en säker bil igen.

Har aldrig blivit bemött på ett så snällt sätt som genom min smspengar kontakt. De svarade på alla mina funderingar gällande lånet och därefter skickade jag in min låneansökan till dem.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %