SMS lån

 • Direkt på kontot
 • Låg ränta
 • 24/7
Filter
Rensa filter
kr
dagar
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
1 miljoner kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...29,95 %
Lånebelopp
5 tusentals kr
Lånperiod
1... 30 dagar
Effektiv ränta
39,00...260,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 1800 dagar
Effektiv ränta
44,22...45,71 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
4 tusentals kr
Lånperiod
33... 33 dag
Effektiv ränta
3,60...39,48 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
90... 180 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
30 tusentals kr
Lånperiod
30... 90 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
1... 930 dagar
Effektiv ränta
0,00...76,20 %
Lånebelopp
30 tusentals kr
Lånperiod
30... 1095 dagar
Effektiv ränta
194,93...45,71 %
Topp smslångivare
Långivare Belopp smslån Ränta sms lån
Frogtail 40000 kr 23,00 %
Smspengar 30000 kr 51,95 – 77,75 %
Expresscredit 30000 kr 39,30 – 56,73 %
Kredit365 5000 kr 260 – 1135%
Daypay 20000 kr 44,22 %

Vad är sms lån

SMS-lån, snabblån, kärt barn har många namn. Gemensamt är att det är mindre, snabba lån som du enkelt kan ansöka om direkt från din dator. Namnet kommer från att de tidigare gick att söka direkt via SMS, men den funktionen erbjuds numera väldigt sällan. I stället fyller man i en snabb ansökan på långivarens hemsida och får pengarna utbetalda samma dag.

Det finns många snabba sms-lån där ute och det lönar sig att ta del av alla fantastiska erbjudanden som finns, eftersom företagen är ivriga att få nya kunder. På vår jämförelsesida kan du enkelt hitta det bästa lånet som passar just dig, dina behov och din livssituation. Genom att läsa på om vad som gäller och vilka lån som kan vara smarta för dig så får du en trygghet du inte skulle ha fått i annat fall. Det är att vara ekonomiskt smart och att ta ansvar.

När ska jag ta ett sms lån

Du ska alltid vara smart när du tar ett smslån och med andra ord se till att du inte gör det om du inte har råd. Ett lån ska ju alltid betalas tillbaka. SMS-lån passar bäst för de som behöver låna mindre belopp när extra påfyllning krävs. Det kan exempelvis vara en något man hittar på rea och vill köpa men har tomt på kontot innan nästa löning kommer. Då passar det bra att teckna ett SMS-lån och sedan betala tillbaka det direkt när man får pengar på kontot.

Ett tips kan vara att se över hur mycket pengar man kommer att få in på sitt konto inom den närmaste framtiden innan man bestämmer sig för att ta ett sms-lån. Då vet man med säkerhet om man kommer att kunna betala tillbaka lånet i tid eller ej.

Risker när du tar ett SMS lån snabbt

Som med det mesta när det kommer till hur livet fungerar så är det alltid så att det finns risker med att ta ett sms lån. Det är ju trots allt så att det är ett ekonomiskt åtagande som du måste ta ansvar för. Annars kan det ju bli konsekvenser du inte vill ha. Vanliga risker är:

 • Att du inte kan betala tillbaka lika snabbt som du trodde. Detta betyder kostnader i form av påminnelseavgifter.
 • Att ärendet i värsta fall går till inkasso där du får ännu fler räntor och kostnader.
 • Att du får långsiktiga ekonomiska problem i form av Kronofogden om du inte kan betala tillbaka.

Man ska alltid överväga riskerna innan man tar ett sms lån. Då är sannolikheten större att du kommer att kunna lösa lånet utan problem. Kom också ihåg att det ju faktiskt är så att risker är en del av livet och det betyder inte att du för den skull ska undvika dem helt. Faktum är ju att risker ofta leder till goda ting, så länge du hanterar det hela smart.

Så får du ditt SMSlån snabbt

Ofta behöver den som vill ha ett sms lån sitt lån snabbt. Det ligger liksom i sakens natur med hur lånen fungerar. Det kan handla om allt från att bilen gått sönder till att du får någon annan oväntad utgift. Det du kan göra för att få ditt smslån snabbt är följande:

 • Se till att du har ett sätt att identifiera dig online. Detta brukar vara bäst via bank-ID där du kan garantera vem du är inom bara några sekunder. Har du inget bank-ID kan du lätt beställa det via din Internetbank.
 • Ange korrekt information. Om du inte anger information som motsvarar den som smslånebolaget har om dig via offentliga register så kan det orsaka onödig tid i form av handläggning.
 • Ta fram ett lönebesked eller något annat som visar vad du tjänar per månad eller år. Detta kan vara något företagen som lånar ut pengar ber om, speciellt om det är första gången du lånar.

Alla dessa saker ökar dina chanser för att få lånet snabbt. I allmänhet gäller också att ju större summor du vill låna, desto längre tid tar det att få ditt lån. Vill du ha ett stort lån får du alltså räkna med att du inte har lånet inom någon timme utan snarare inom en till två dagar.

Hur ansöker jag om ett sms lån?

Det är mycket enkelt att ansöka om ett sms lån idag och oftast behöver du inte ens ha kontakt med någon för långa diskussioner för att kunna få lånet. Du ansöker via sms eller via företagets hemsida. Där fyller du oftast i följande information:

 • Ditt födelsedatum
 • Din adress
 • Din bostadssituation
 • Din arbetssituation
 • Dina utgifter
 • Dina inkomster
 • Eventuell familj och försörjningsansvar för barn
 • Vad du ska ha lånet till (men detta är långt ifrån alltid)

När du fyllt i denna information får du chansen att identifiera dig för snabbare utbetalning av lånet. Detta gör du med hjälp av ditt bank-ID. Ofta får du ditt svar inom bara några sekunder. Sedan finns lånet hos dig inom allt från ett par minuter till någon dag eller två.

Ibland kan det hända att du måste skicka in mer information för att företaget ska kunna godkänna din ansökan. Detta sker oftast via e-mail och går snabbt och smidigt. Du behöver alltså inte hantera jobbiga telefonsamtal och om detta ändå skulle ske kan du vara säker på att det hela är över snabbt och effektivt. Ingenting är någonsin så omständligt som det kan vara om man lånar via en bank istället.

Företaget vill få information om dig för att kunna göra ett kalkylerat val kring om de vill låna ut pengar till dig eller inte. De använder med andra ord inte informationen till att sälja till andra företag utan du kan vara trygg med att de behåller den för sig själva. Företagen frågar alltså inte för att på något vis tjäna pengar.

Kan vem som helst ta ett sms lån?

Frågan om vem som kan låna med sms lån är en som många ställer sig. Man funderar helt enkelt på om det verkligen är så att man själv har möjlighet att låna eller inte. Faktum är dock att de allra flesta kan låna med sms lån så länge man uppfyller vissa krav.

Så länge man uppfyller kraven för att teckna sms-lån kan vem som helst låna pengar snabbt och enkelt. Det viktigaste är:

 • att man är över 18 år gammal
 • att du är folkbokförd i Sverige
 • har en mindre inkomst
 • passerar långivarens kreditkontroll.

I övrigt kraven mycket generösa och inte ens en betalningsanmärkning behöver vara ett hinder för den som vill teckna sms lån låg ränta. Exakta krav kan variera beroende på företag vilket betyder att även om ett visst företag inte vill låna ut till dig på grund av sina baskrav så finns det säkerligen ett som kommer att kunna låna ut till dig utan problem. Sms lån snabbt och enkelt är en reell möjlighet idag.

Snabbt sms lån - hur mycket pengar kan jag låna och hur länge?

Gränsen för sms-lån brukar ligga runt 30 000 kronor. Om man vill låna mer än så passar det bättre att titta på ett privatlån för att slippa onödigt höga räntekostnader och avgifter. Avbetalningstiden kan vara allt från en månad till 2 år, beroende på långivarens villkor och hur mycket pengar du vill låna.

Lånar du högre belopp kommer du att kunna sprida ut avbetalningen längre om man jämför med lägre belopp som ibland ska vara tillbaka inom bara 14 dagar. De flesta företag som lånar ut så kallade smslån satsar dock på avbetalningsplaner på 30-60 dagar.

Minimum/max-lånebelopp för ett litet smslån

Ju mindre det lån du vill få ut är, desto större är chansen att du godkänns för det. Minimumbeloppet för sms lån i Sverige idag är 500 SEK. I allmänhet gäller dock att de allra flesta bolag erbjuder ett minimum på 1000 SEK. Maxbeloppet för smslån brukar vara cirka 30 000 SEK.

Du har med andra ord en bred marginal oavsett om du vill låna en större eller mindre summa utan att för den skull behöva involvera komplicerade banksamtal och annan administration. Detta är ju faktiskt vad du vill undvika när du använder dig av smslån.

Större belopp innebär rent generellt att företaget är mer intresserad av vad du ska använda pengarna till än om du lånar en mindre summa. Detta för att de vill veta att pengarna inte bara ska användas till konsumtion. Låna med andra ord mindre pengar om du inte vill göra något annat än att konsumera dem. Då har du större möjlighet att få lånet godkänt.

Snabba sms lån – ränta

Det går ibland att läsa om att räntan är hög på sms lån men faktum är att det har en fullständigt naturlig förklaring. Det är ju trots allt så att lånet går snabbt att få, handläggningen sker ofta på bara minuter eller timmar, och att du får lånet utbetalat med relativt enkla grundläggande krav.

Sms lån med låg ränta finns. Räntan kan variera mellan 0% till 150% beroende på företag, lån och situation. Betalar du exempelvis tillbaka till lån inom angiven tid så kan räntan vara 0 medan ränta hela tiden stiger ju längre du väntar med att betala tillbaka lånet. De största summorna är alltså för dig som inte sköter dina återbetalningar på rätt sätt. Vill du få lägre ränta ska du alltså sköta ditt lån exemplariskt.

Så även om räntan kan tyckas hög är det viktigt att komma ihåg att ett lån som betalas av snabbt i allmänhet får en lägre ränta än om du dröjer med din betalning, betalar för sent rent generellt eller inte återbetalar ditt lån alls.

Bästa sms lån med kort eller lång löptid

Olika bolag erbjuder olika lång löptid för lånen. Ofta gäller att större lån innebär längre tid att återbetala lånet. Vilket du ska välja beror naturligtvis på din ekonomi, vad du ska ha lånet till och om företaget är legitimt och bra eller inte.

Självklart ska du ansöka om en så lång löptid som du faktiskt behöver för att kunna betala igen ditt lån. Du tjänar ju ingenting alls på att ange en kortare löptid i din ansökan om det innebär att du sedan blir försenad med dina återbetalningar. Det är bättre att vara ärlig mot sig själv och långivaren om vad du har råd med för att det hela ska gå så smidigt som möjligt.

Desto längre återbetalningstid, desto högre ränta

Viktigt att tänka på i allmänhet är att ju längre återbetalningstid du väljer, desto högre ränta får du på ditt lån. Det innebär ju faktiskt att företaget som lånar ut pengarna till dig tar en större risk och dessutom behöver lägga mer tid på att handlägga lånet.

Var alltid realistisk i ditt sätt att tänka när det gäller återbetalningstiden. Som vi nämner ovan ska du ju kunna betala igen lånet också, så en kortare löptid tjänar du ingenting på om du får påminnelseavgifter på grund av att du inte betalat i tid.

Varför har sms lån så höga räntor?

Anledningen till att sms snabblån har höga räntor är flera men den största är att du får lånet snabbt. Det går ju trots allt inte att hitta lån från banken som du kan få på en gång. Ett sms lån ränta påverkas av detta. Handläggningen går fort och företagen som lånar ut pengar tar relativt stora risker eftersom kraven för att få lånen är låga om man jämför med traditionella banker.

Det handlar också om relativt små belopp så företagen måste ju kunna tjäna pengar även om det inte är återbetalningstider på flera år.

Passar ett sms lån din ekonomi?

Du ska aldrig välja ett sms lån om du inte har råd med det. Denna typ av lån har i allmänhet kort löptid så du ska aldrig ta lånet om du inte kommer att kunna betala igen det. Kostnaderna och riskerna är då för höga. Gör en snabb budget för att kolla upp om du kommer att kunna betala igen ditt lån i tid. Då är chansen högre att du kan låna på ett framgångsrikt sätt och utan problem.

Be om råd kring hur du ska göra en budget om du är osäker. Det kan vara en vän eller familjemedlem. Det viktiga är att du gör din hemläxa innan du bestämmer dig för om du ska ta lånet eller ej. Du ska känna att du är i kontroll över ditt lån och inte tvärtom.

Vilka smslån är bäst & erbjuder direkt utbetalning?

Monetti, Frogtail, Vivus och Kredit365 är några av de långivare som erbjuder bra smslån och direkta utbetalningar. Detta betyder att om du lånar via dem så kommer du att kunna få ditt lån väldigt snabbt och smidigt.

Genom att kolla igenom vilka alternativ som finns hos oss får du också exempel på andra bra långivare som har snabba utbetalningar och korta handläggningstider. Vilket lån som är bäst för dig beror ju i slutändan på dina preferenser och din unika situation. Du kan alltid fråga kundservice om råd om du undrar över något kring detta. De finns till för att hjälpa dig hitta ett lån som passar dina förutsättningar.

Vilket sms lån har lägst ränta?

Vivus och Cashbuddy är två exempel på företag som lånar ut via smslån med ingen till mycket låg ränta. Betalar du tillbaka ditt lån inom angiven tid är det ju så att du ibland kan få ditt lån helt räntefritt. Detta är också fördelaktigt för dig som vill låna igen eftersom du då visat att du kan betala igen dina lån utan problem. Du är helt enkelt någon som man kan lita på.

Lägst ränta får du helt enkelt om du sköter lånet på bästa sätt. Då kan du också njuta av alla de positiva saker som ett smslån kan lösa om du hamnar i en situation där du helt enkelt måste ha pengar snabbt. Ömsesidiga förtroenden är nyckeln du alltid vill ha med dig.

Att återbetala ett sms lån

Sms-lån återbetalas oftast via autogiro om man har en återbetalning som löper över flera månader. Man kan även betala med hjälp av vanlig faktura som skickas antingen via e-post eller i brevlådan. Om återbetalningstiden endast är en månad får man en slutfaktura när lånet gått ut på hela det lånade beloppet plus eventuell ränta och avgifter. Jämför för att hitta ditt bästa sms-lån så du får bra villkor.

Den som missar en återbetalning får i de flesta fall en påminnelse från företaget. Ibland kan det hända att de skickar ut flera. I allmänhet gäller dock att den som missar en betalning drabbas av ytterligare kostnader. Till slut sägs lånet upp och skickas vidare till ett inkassoföretag. Dit vill du helst inte komma eftersom detta innebär ännu fler kostnader. Ring hellre företaget för att försöka komma överens innan det går så långt. De är måna om att de ska få igen pengarna men gillar också kunder som faktiskt har en öppen dialog för hur man ska lösa situationen.

Hur snabbt kan ett sms lån betalas ut?

Företagen som lånar ut via sms lån betalar i allmänhet ut lånet väldigt snabbt efter det att du godkänts för ett lån. För vissa företag innebär det att du har pengarna inom mindre än en timme medan andra, speciellt om du lånar större belopp, betalar ut pengarna inom 2-3 arbetsdagar. Läs gärna igenom de faktorer som kan snabba på din utbetalning som vi skriver om här. Då kan du få lånet snabbast möjligt.

Är sms lån ett bra alternativ?

Så länge du lånar ansvarsfullt är det definitivt ett bra alternativ att använda sms lån. Det kan ju vara så att du får en oväntad utgift precis i slutet av månaden och så går bilen sönder. Du behöver pengar att täcka kostnaderna och kan sedan betala tillbaka så fort du fått din nya lön för månaden igen. Så länge du tänker igenom ditt val av lån och läser på om vad det innebär har du med andra ord ingenting att förlora.

Sms lån har till viss del fått ett dåligt rykte av felaktiga anledningar och massor med människor använder detta alternativ när livet ibland bjuder på oväntade överraskningar. Det fungerar väl så länge du tar hand om ditt lån och inte lånar för mer än du faktiskt har råd med.

Fördelar och nackdelar med ett smslån

Fördelarna är att lånen är otroligt enkla att teckna. Man besöker långivarens hemsida, fyller i ett snabbt och okomplicerat formulär. Sedan får man besked på en gång. Om lånet blivit godkänt betalas sms-lånet ut direkt till kontot. Nackdelarna är att lånen kan bli väldigt dyra om man vill låna större belopp med långa återbetalningstider. Det är därför mycket viktigt att inte låna för mycket och att jämföra ordentligt innan man väljer vem man vill låna pengar från. Vill man låna med direkt utbetalning är det bara att besöka långivarens hemsida och fylla i formuläret för direkt utbetalning.

Vem tar SMS lån i Sverige?

Tror du att du är ensam om att fundera på att ta ett sms lån? Då kan vi snabbt konstatera att du har helt fel. Alla slags människor tar sms lån eftersom livet ibland bjuder på överraskningar man inte räknat med och man därför behöver få pengar snabbt. Det spelar med andra ord ingen roll vem du är och vilken bakgrund du har, ibland kan sms lån vara den räddning du behöver.

Bara för att ingen pratar om det betyder det inte att ingen tar smslån. Med stor sannolikhet har flera i din bekantskapskrets använt sig av denna sortens lån någon gång. Genom att jämföra hittar du det som passar dig bäst.

SMSlån utan BankID

Det mesta i Sverige idag innebär att du behöver ett BankID för att kunna genomföra ett köp eller något annat där du behöver identifiera dig. Smslån med BankID finns överallt. För dig som inte har något BankID kan du dock fortfarande ta smslån hos flertalet företag. Då identifierar du dig istället genom att du håller upp din legitimation och tar ett foto av dig själv eller genom att företaget skickar hem låneavtalet till din adress och att du därefter skickar en bild och ett foto på din legitimation. Att inte ha möjlighet att identifiera sig via nätet är helt enkelt inget hinder för dig som vill låna idag.

SMS lån – direkt utbetalning

Hur snabbt går utbetalningen? Detta är en fråga som många undrar över eftersom man vill kunna få ut lånet så fort som det bara går. När man tecknar ett sms-lån går utbetalningen i regel mycket snabbt. De flesta långivare samarbetar med de större bankerna så man får pengarna insatt på kontot redan samma dag eller senast dagen efter. Själva ansökan går mycket fort och godkänns omedelbart. Det går alltså snabbt att teckna sms-lån för att få pengar direkt på kontot. De flesta väljer sms-lån just för den snabba utbetalningen och okomplicerad hanteringen.

SMS lån direkt på kontot

Kan man då få sms lån direkt på sitt konto? Svaret är jag. Har du samma bank som smslåneföretaget kan de betala ut pengarna inom bara några minuter från det att ditt lån blev godkänt. Välj ett företag som har snabba utbetalningar för att få pengarna snabbt.

I din ansökan anger du vilken bank du har och du hittar ofta information om utbetalningstider på företagets hemsida, under ”vanliga frågor”. Annars går det fint att höra med kundservice om när du kan förvänta dig ditt lån. De brukar ha snabba svar.

Smslån utan UC

Men blir det inte problem om jag får flera UC på mig när jag ansöker om sms lån? Detta är en fråga som många oroar sig över men faktum är att det idag går utmärkt att ta smslån utan att man för den skull ska behöva få en UC-förfrågan på sitt namn. Många företag använder sig nämligen av andra kreditupplysningsföretag där du inte får någon förfrågan registrerad på ditt namn. Ingen annan kan med andra ord se att en kreditupplysning har tagits i dessa fall.

Varför låna utan UC?

Svaret på varför du ska låna utan UC är kort och gott för att det är bättre för din kreditvärdighet. Ingen kommer att se att du har tagit ett smslån då själva upplysningen inte registreras i de allra flesta fall om du använder dig av ett annat kreditupplysningsföretag.

Varför påverkas mitt SMSlån av UC?

Ditt SMSlån påverkas av UC eftersom det är det största kreditupplysningsföretaget i Sverige idag och det som står där kan vara betydande för alla slags situationer i livet som vuxen.

Fördelar med ett SMSlån utan UC

Den allra största fördelen med ett SMSlån utan UC är att du slipper låta någon annan veta att du har tagit ett lån hos ett smslåneföretag och detta är bättre för din kreditvärdighet eftersom förfrågan och upplysningen inte registreras offentligt. Detta är en trygghet för den som inte tycker att ett smslån ska påverka andra saker i livet som egentligen inte har något med det hela att göra.

SMS lån med betalningsanmärkning och sms lån trots skulder

Livet är oförutsägbart och detta betyder att man kan råka ut för en betalningsanmärkning om man har ekonomiska problem. Faktum är dock att fler och fler företag inser att det inte är vad som hänt tidigare som spelar roll utan vad du kan göra idag. Därför går det fint att låna hos flertalet smslåneföretag trots att du har betalningsanmärkning. Det bästa du kan göra är att höra dig för innan du gör en ansökan, om det inte framgår direkt på företagets hemsida. Antalet betalningsanmärkningar kan såklart också påverka om du får låna eller inte. Har du bara en som skedde för flera år sedan eller många där vissa är nya är ju din situation onekligen annorlunda.

SMS lån med betalningsanmärkning och skulder

Men trots att det finns företag som lånar ut även till dig med betalningsanmärkning och skulder så kan det vara smart att tänka igenom sitt val innan man bestämmer sig om så är fallet. Du vill ju inte att ytterligare ett lån ska leda till fler skulder och mer ekonomiska problem.

SMS lån med skuldsaldo

Många företag, de allra flesta faktiskt, säger nej om du har ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Detta är för din egen skull eftersom du inte ska låna för att kunna betala av ett lån som redan har förfallit och gått så långt som till myndigheterna. Det är något positivt för alla inblandade att du inte ska kunna göra detta. Aktiva skuldsaldon är helt enkelt ett hinder som finns till för att skydda dig och ingenting annat. Du ska se det som positivt att du i dessa fall inte kan låna mer.

SMS lån utan kreditprövning

Idag måste företag som lånar ut pengar följa ett antal regler. Därför går det inte att låna rent generellt utan att en kreditprövning görs. Du kan alltså räkna med att en upplysning kommer att tas om du väljer att låna med sms lån idag.

SMSlån utan inkomst

Går det att låna utan inkomst? Svaret beror på din individuella situation men i allmänhet behövs åtminstone en liten inkomst för att du ska kunna låna. Behöver du bara låna säg 1000 SEK så kan inkomstkravet vara väldigt litet medan ett lån på cirka 30 000 innebär att du måste ha en inkomst på minst 150 000 SEK. Kolla med varje företag innan du gör din ansökan så vet du vad som gäller. Kanske är det fullt möjligt att låna till det du behöver även om din inkomst inte är så stor. Tänk också på att olika saker räknas som inkomst hos olika företag. Hos vissa godkänns studielån medan andra bara godkänner en faktisk inkomst från tjänst.

SMS lån utan ränta

Väldigt många långivare erbjuder sms-lån helt räntefritt. Det gäller oftast små belopp, runt 1000 eller 2000 kronor och för nya kunder som vill testa tjänsten. Återbetalningstiden för räntefria lån är i regel korta, runt 1-3 månader. Det är aldrig fel att teckna ett litet lån för att testa om man behöver extra kontanter, det är ju helt gratis. Det går snabbt att teckna sms-lån och kraven är låga.

Nya SMSlån

Det kommer med jämna mellanrum ut nya smslån på marknaden som du kan ta del av. För att veta om de är bra eller inte kan det vara smart att läsa på om företagen innan du tar ett lån. Det är en trygghet för dig som bara vill låna från seriösa långivare trots att det handlar om så kallade snabba lån.

Vanliga frågor om sms lån

📌 Vilken låntagare ska jag välja?

För att få sms lån direkt behöver du bara vända dig online. Där finner du långivare som erbjuder just denna typ av lån. Det gäller dock att välja smslån med bra villkor och hos Monetti finner du utmärkta villkor och möjligheter. Ett smslån snabbt är en bra lösning så länge du lånar smart. Då kan du använda pengarna så som du önskar och sedan återbetala lånet i lugn och ro.

📌 Hur hittar jag billiga smslån?

Smslån direkt innebär att du tar ett något mindre lån med en snabb utbetalning. Det är dock viktigt att också fundera igenom det hela så att du får ett billigt smslån. Du vill ju inte behöva betala fler extrakostnader än nödvändigt när det kommer till ditt lån. Det bästa du kan göra för att finna rätt lån är att söka på jämförelsesidor för att du ska få en bättre uppfattning om vilka lån som är billigast för dig.

📌 Kan man låna utan inkomst?

Det kan tyckas vara en myt vid första anblick men faktum är att det i flera fall går att få lån utan en inkomst. Detta gäller enbart lån som är mycket små och med en smslån ränta som elimineras om du betalar tillbaka lånet riktigt snabbt. Kan du inte göra det så innebär lånet att du måste betala ett antal avgifter och ränta ändå. Du ska därför inte falla för dessa lån om du inte är säker på att du kan återbetala lånet inom den gratisperiod som långivaren erbjuder.

📌 Hur ansöker jag om sms lån?

Riktigt snabba smslån ansöker du om online eller via din mobil. Du får då svaret omgående på din skärm och vet därför direkt när du får dina pengar utbetalade. I ansökningsformuläret fyller du i dina personliga uppgifter och information om din ekonomi. Sedan är det bara att trycka på ansök och invänta svaret. Oftast identifierar du dig via ditt bank-ID vilket betyder att processen för att låna går ännu snabbare.

📌 Finns det några nackdelar med smslån?

Du får ditt smslån direkt på kontot så fort du har blivit godkänd och själva processen för utbetalningen är genomförd. Sedan kan du i lugn och ro ta ut dina pengar och använda dem på det sätt du önskade dig. Innan du väljer att ta ett lån är det dock viktigt att du överväger det hela noggrant. Så fort du tar ett lån innebär det ju att du står i skuld till någon och blir skyldig att återbetala de pengar du lånat. Du ska därför försäkra dig om att du har råd att betala tillbaka lånet innan du lånar. För att slippa andra eventuella nackdelar med att ta ett smålån ska du alltid välja ett som inte har skyhöga räntor.