Logga in LENDO

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i LENDO
Lånebelopp från 10000 till 1000000 kr
Effektiv ränta från 2.95 till 29.95%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Oftast får du svar inom 1 minut
Återbetalningstid 24 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

LENDO: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Lendo företagsöversikt

Det här är ett företag som funnits sedan 2007 och som hjälper dig att hitta det bästa lånet för dig och dina behov. Detta gör de genom att jämföra olika sorters låneerbjudanden och sedan erbjuda dig det med bäst ränta och villkor. De är en av Sveriges ledande företag inom branschen och har hjälpt hundratusentals hitta de bästa lånen för just dem och har blivit en av de stora veteranerna inom låneerbjudanden, vilket alltid är ett gott tecken.

Så fungerar Lendo SE

De är otroligt enkelt och kan erbjuda dig lån mellan 5 000 – 500 000 kronor med löptider på allt mellan 1 till 15 år. För större lån framförallt så är det ännu viktigare med bra räntor eftersom du kan spara in en hel del pengar i det långa loppet. Lendo bolån är bland annat något man kan använda dem för, men det finns även Lendo billån för den som behöver det, eller standard blancolån om man är ute efter detta.

Vem kan använda Lendo lån?

Det är inte jättehöga krav för att få ett Lendo privatlån och de flesta som det är aktuellt med ett lån för kommer ha möjligheten att använda sig utav deras tjänst. Bland de olika kraven hittar du:

 • Du måste vara minst 18.
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor.
 • Inkomst från arbete, pension, extraanställning, vikariat eller dylikt.
 • Inga skulder hos kronofogden sedan 6 månader.

Det är dock värt att nämna att kraven blir högre för större lån. För lån på över 30 000 kronor måste du ha minst 120 000 kronor i årsinkomst bland annat.

Hur ansöker man om ett Lendo lån?

Att ansöka om ett Lendo privatlån är otroligt enkelt och tar inte många minuter alls. Allt du behöver göra till att börja med är att fylla i formuläret på deras sida och verifiera dig genom e-legitimation, BankID. När du skickat in ansökan till dem, se erbjudanden du får inom en minut eller två. Det är dock rekommenderat att du väntar ett dygn tills alla erbjudanden har kommit in.

Personligt konto och funktioner via Lendo mina sidor

Eftersom du endast ansöker om ett lån genom Lendo så slipper du oroa dig för kontoinloggning och dylikt. Under ansökningsprocessen så använder du BankID för att sköta allt, så du går in hos Lendo, logga in och sedan är det klart.

Utbetalningar

Utbetalningar sker relativt snabbt genom Lendo privatlån. Du ansöker dock endast genom dem vilket innebär att de inte riktigt kan svara på när man får pengarna, eftersom det beror på själva låneinstitutet. Genom Lendo bank bör det dock ta som mest en vecka eller två för att få igenom det hela så att du kan komma igång.

Omdömen om dem

Lendo billån och privatlån är väldigt smidiga och det har också gjort dem väldigt populära bland kunderna. Kunder vittnar bland annat om snabba svar, tydlig information och bra lånemöjligheter. Eftersom olika erbjudanden pressas mot varandra så får många också mycket bättre räntor än de hade fått vid en egen ansökan hos varje enskilt företag.

För- och nackdelar

Det finns en mängd fördelar med dem, vilket gör det enkelt att använda dem utan att man behöver oroa sig. Bland annat så får du tillgång till:

 • Snabba lånesvar på bara ett par minuter.
 • Du kan låna upp till 600 000 kronor.
 • Endast en kreditundersökning genom UC utförs.
 • Lån jämförs mellan trettio olika finansinstitut.
 • Inga avgifter eller kostnader.

Det finns inte mycket när det gäller nackdelar, men en del kunder gillar inte riktigt att:

 • De inte erbjuder en egen Lendo bank.

Att de inte erbjuder egna lån är dock inte konstigt, då de endast jämför mellan olika låneerbjudanden. Det ser inte heller ut som att de kommer erbjuda några egna Lendo privatlån inom en nära framtid.

Lendo kontaktinformation

Det är också väldigt enkelt att få Lendo kontakt ifall man behöver ställa några frågor eller om några problem har dykt upp. Du kan bland annat ringa dem på 0771 – 13 13 10. Det går även att mejla dem eller kontakta dem direkt på hemsidan.

De har öppet alla dagar i veckan, vilket underlättar. Men däremot skiljer sig öppettiderna en del mellan de olika dagarna. Måndag till torsdag så har de öppet mellan 08:00 och 20:00. Fredagar är det 09:00 till 17:00. Helger så har de öppet mellan 10:00 och 14:00. Så det är lätt att få tag i dem oavsett vilken dag det gäller och det finns flera olika sätt att kontakta dem på, vilket är extra smidigt då man kan köra med det man själv föredrar.

Kontakter av företaget LENDO
Officiell webbplats inbox.lendo.se
Telefonnummer 0771-13 13 10

Omdömen om LENDO 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Väldigt enkelt att använda och de gjorde det mesta av grovgörat åt mig. Skönt att slippa ringa runt och kolla på en massa lån, blir bara snurrigt för en. Det var också enkelt att kolla in hur mina erbjudanden såg ut direkt genom att gå till sajten hos Lendo, logga in och sedan se över hur allting såg ut kring min ansökan.

Lendo gjorde det extremt enkelt för mig att se över mina lån och få det lite billigare varje månad. Genom Lendo mina sidor så blev det också grymt enkelt att hålla koll på allting, vilket alltid är bra för när jag ska kolla över budgeten och se att allting stämmer på mitt lån hos dem och de betalningar som jag gör.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,79 %