Logga in SEVENDAY

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i SEVENDAY
Lånebelopp från 10000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 3.45 till 12.95%
Lånperiod från 365 till 4380 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

SEVENDAY: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Företagsöversikt

SevenDay finans är ett känt företag som erbjuder både lån, billån och sparkonto. De har funnits rätt länge i branschen och har blivit ett populärt alternativ för den som är ute efter ett förmånligt lån, inte minst då de erbjuder ganska stora lånebelopp. Det här gör det till ett perfekt val för den som tänker köpa bostad eller bil. De är som sagt också ett bra alternativ ifall du vill ha ett sparkonto med förmånlig ränta.

Så fungerar SevenDay Bank

Seven day finans är ett enkelt företag som erbjuder simpla lån. Du kan låna upp till 500 000 kronor, vilket täcker det mesta man kan använda ett privatlån för. De erbjuder som sagt också ett bra sparkonto där du får en ränta beroende på hur länge du låser upp pengarna. Du kan även ha ett helt öppet sparkonto, men då med en lite lägre ränta.

Vem kan använda SevenDay?

Kraven hos Sevenday finans är inte jättehöga, men det finns en del saker du måste uppfylla, bland annat:

 • Måste du vara minst 20 år. Är du mellan 18 och 20 behöver du en medsökande som är över 20 år.
 • Du måste ha varit folkbokförd i Sverige sedan tre år tillbaka, minst.
 • En årsinkomst på minst 120 000 kronor.
 • Inga aktiva skulder eller betalningsanmärkningar.

Det är alltså inga jättekonstiga krav och är ungefär i stil med vad de andra finansinstituten brukar kräva av sina låntagare. Så det bör inte vara ett större problem för den som behöver ett lån.

Hur ansöker man om ett SevenDay lån?

Det går väldigt snabbt att ansöka om ett lån hos SevenDay och det tar inte många minuter. Du väljer helt enkelt ett lånebelopp mellan 10 000 och 500 000 kronor samt en löptid för ditt lån. Du kan sedan skicka in din ansökan och legitimera dig. Du får sedan besked omgående och de gör även en kreditupplysning, som görs via UC.

Personligt konto och funktioner via SevenDay mina sidor

När du är kund hos SevenDay, logga in snabbt och enkelt till dina sidor för att få en överblick av ditt lån. Det är dels enkelt, men det är även bra för den som vill dubbelkolla lånevillkoren och dylikt.

SevenDay login får du i samband med att du blir kund hos dem. Då kan du även kika på tidigare lån och även avbetala dina nuvarande, ifall du vill göra extra avbetalningar för att bli av med lånet snabbare.

Utbetalningar

Gällande din utbetalning från SevenDay, se dina villkor och avtalet hos dem. Efter att du skrivit under på ditt lån så betalar de ut lånet, så du bör ha det inom en eller ett par arbetsdagar. Men det är viktigt att man nog kikar på detta så att man vet exakt vad som gäller. Är man osäker så kan man alltid fråga en extra gång.

Omdömen om SevenDay Finans

Sevenday har funnits med länge vilket också har gjort dem till ett populärt val hos många. Det faktum att de erbjuder höga lånebelopp och förmånliga räntor är en av anledningar. En annan är att de är väldigt seriösa och ställer höga krav, vilket är bra för den som vill ha ett stabilt och säkert lån från en seriös aktör. Andra positiva fördelar är att de är relativt snabba med att hantera låneansökningar.

För- och nackdelar – Är SevenDay bra eller dåligt?

Det finns flera bra anledningar till att använda dem:

 • Du får snabba lån med höga belopp.
 • Du kan även öppna sparkonto hos dem med bra räntor.

Om man ska nämna nackdelar så finns det få, men du har bland annat:

 • Höga krav på inkomst där du måste ha minst 120 000 kr per år.
 • Accepterar inte betalningsanmärkningar.

Det mesta av det här bör dock inte vara ett problem för de flesta som ansöker om lån hos dem.

SevenDay finans AB kontaktinformation

Det är väldigt lätt att komma i kontakt med SevenDay Finans AB. De har visserligen stängt under helger men det går att kontakta dem mellan 08:00 och 18:00 under vardagar. Enklast är det att få tag i dem under dessa tider via telefonnummer 0770-17 77 70. Men om du hellre vill mejla så kan du kontakta dem på kundcenter@sevenday.se.

De svarar vanligtvis snabbt, men det är inte heller ofta man behöver få tag i dem. Det mesta ordnar man direkt på sajten där du helt enkelt fyller i uppgifterna för din ansökan. Det här gäller både för privatlån, billån och deras sparkonton. Men det är värt att kontakta kundtjänsten ifall du har några frågor eller funderingar innan du gör din ansökan, eller om du redan har ett lån hos dem och vill veta något om det som inte finns på Mina Sidor.

Kontakter av företaget SEVENDAY
Officiell webbplats www.sevenday.se
Address SevenDay Bank Box 1171 164 26 KISTA
Telefonnummer 0770 - 17 77 70

Omdömen om SEVENDAY 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Om du är i behov av snabba pengar med lån ränta passar detta dig perfekt! Jag lånade 500 000 sek i väntan på ett annat lån då jag behövde pengar till oförutsett strul. Lyckligtvis gick det hur smidigt som helst med här. Hos Sevenday skaffade jag konto och ansökte sen om lån och fick det utbetalt inom några dagar. Tänk dock på att du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 sek.

SevenDay mina sidor gav mig allt jag behövde veta om en tidigare ansökan jag gjorde hos dem. Det här gjorde det enkelt för mig att kontrollera allting innan jag skickade in en ny ansökan för ett lite större lån. Fick bra ränta och hade inte heller några problem att få mitt lån in på bankkontot, vilket är bra.

Fick nästan inte mitt lån först på grund av kraven, men det ordnade sig. De hade bra räntor och var riktigt trevliga, vilket är bra ifall man har ett lån hos dem. Fick också enkelt att sköta om lånet genom mitt SevenDay logga in, så även den biten var bra hos dem. Lite lägre krav hade kanske varit bättre för min del.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %