Logga in THORN

4.7
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i THORN
Lånebelopp från 10000 till 100000 kr
Effektiv ränta från 27.35%
Lånperiod från 365 till 2160 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Inom en timme under våra ordinarie öppettider
Återbetalningstid Du får pengarna på ditt konto samma dag som du godkänner lånet – eller senast nästkommande vardag
Öppettider Dag och natt
Förlängning Pausa din betalning när du vill

Innehåll

THORN: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

När grundades Thorn och hur har det sett ut genom historien?

Bolaget Thorn AB startades år 1969 i Sverige, och registrerades år 1970. Bolaget är F-skatteregistrerat sedan januari 1994 och Thorn är även registrerat i Momsregistret och har varit det sedan 1972. Thorn AB är ett finansieringsföretag inom området elektronik som även har en uthyrningsverksamhet, och moderbolaget är Thorn Sweden Holdings AB. Under sin långa tid på den svenska marknaden har Thorn värnat sina kunder och på så vis har de upprätthållit ett långtgående och omfattande samarbete mellan bolaget och dess kunder vilket alltid är önskvärt. Thorn Svenska AB ingår även i en koncern där koncernmoderbolaget är danska 3c Retail AS.

Ta lån genom Thorn

Om du vill ta ett lån via Thorn så får du använda deras tjänst Thorn privatlån, med denna tjänst kan du under en period på upp till och med 72 månader låna mellan 10.000 och 100.000 kronor. Du har även full amorteringsrätt när du använder dig av tjänsten Thorn privatlån, vilket ger dig möjligheten att närhelst du önskar kan du betala av större delar av, eller hela lånesumman.

Du är inte skyldig att uppge någon typ av säkerhet i samband med lånet, det innebär att du är fri att göra vad du vill med pengarna. Däremot görs en kreditupplysning och utifrån den bedöms din ränta på lånet, även lånesumman bestäms utifrån samma princip. Men Thorn finans lägger sig inte i vad du senare använder din beviljade lånesumma till. Kreditupplysningen görs via UC som har ett aktivt samarbete med Thorn, endast en kreditupplysning per låneansökning tas. Detta för att inte negativt drabba din kreditvärdighet.

Fördelar och nackdelar med Thorn

Här följer en lista på några fördelar med Thorn:

  • Du får dina pengar oerhört snabbt, som regel har du pengarna samma dag som du beviljats ditt lån • Thorn kundtjänst fungerar riktigt bra och du får alltid snabba svar av rådgivare vid såväl allmänna frågor som vid inlämnande av en låneansökan
  • Thorn lägger stor vikt vid att ta ansvar vid beviljande av lån och ser således till att granska din aktuella ekonomiska sits för att inte i onödan riskera att du får problem relaterat till ditt lån

I omdömen om Thorn uttrycker kunder att supporten är oerhört välutvecklad och snabb, du får alltid svar inom en timme från dess att du skickat in en låneansökan. Även utbetalningarna från Thorn sker otroligt snabbt och smidigt, detta gör att Thorn passar bra om du vill ha pengarna snabbt och utan att uppge någon säkerhet inför lånet. Enligt kundomdömen så är också räntan på Thorn bra och inte alltför dyr för att vara satt individuellt. Thorns totalbetyg baserat på kundomdömen är fyra av fem och fem av fem på vissa punkter, bland annat kundtjänsten.

Något som är negativt med Thorn enligt kunderna är bland annat att webbplatsen är mycket svårnavigerad och inte särskilt lätt att inhämta information från. Men även att man inte kan logga in på Thorn är kunderna missnöjda med. Och genom att man inte kan använda sig av någon inloggningsfunktion på Thorn så är det svårt att samla finansrelaterat material, det är något som är enkelt om du har en profil.

Eftersom du inte kan ha en inloggning till en profil på Thorn så går du miste om effektiva funktioner såsom Thorn mina sidor och liknande. Det hade varit ett bra sätt att på en profil eller ett konto ha mina sidor där du har tillgång till en aktuell avbetalningsplan samt hur mycket som återstår på din låneavgift och sådan värdefull information som ibland kan kännas lite svår att ta till sig via telefon eller mejl.

Kontakter av företaget THORN
Officiell webbplats www.thorn.se
Address Vretenvägen 13
Telefonnummer 020-242424

Omdömen om THORN 8

4,7
8 recensioner
Skriv ett omdöme

Med Thorn logga in kunde jag lätt och smidigt ansöka om mitt lån. Det gick dessutom snabbt att få besked vilket jag verkligen uppskattade. När något oväntat sker tycker jag att det känns bra att få veta att det löser sig och att man slipper vänta alltför länge. Att kundtjänsten alltid finns till hands vid frågor känns extra bra och mycket professionellt.

Thorn ränta var det första jag tittade efter när jag skulle ansöka om lån här. Detta då jag tyckte det var smart att ta reda på kostnaderna innan jag valde att låna. Jag gillade verkligen att allt fanns tydligt utskrivet på hemsidan så att jag fick svaren jag behövde direkt. Då kunde jag ansöka om mitt lån med gott samvete och utan någon som helst oro över något.

Trevlig och duktig personal som hjälpte mig med mitt konto på Thorn. Jag tog ett PrivatLån Plus så jag kunde betala tillbaka under en längre tid till ett lågt månadsbelopp. Nu kan jag äntligen roa mig med mina lånade pengar som jag har råd att betala igen!

Mina sidor på Thorn så kan jag välja hur jag villfinansiera vissa inköp av hemelektronik på ett flexibelt sätt vilket denna lånegivare kunde hjälpa mig med. Dessutom fick jag produkterna hemlevererade till min dörr. Snacka om förstklassig kundservice!

Allt är bra med Thorn privatfinans, speciellt deras PausLån och TryggLån som ger dig mer flexibiltet och mer lugn och ro i sinnet. Pausa dina avbetalningar eller försäkra dig om att inte behöva betala ett visst månadsbelopp om du skulle bli sjuk eller arbetslös.

Det som fick mig att logga in på Thorn och dissa andra lånegivare som jag hade suttit och jämfört mellan är deras trygglån som förser täckande månadsbelopp vid sjukfall eller annan iccident som gör en oförmögen att arbeta. Tummen upp åt denna lånegivare!

Vad jag älskar med att logga in på Thorn och det som får mig att känna att jag vill välja dem framför alla andra lånegivare är deras TryggLån där jag kan täcka mitt månadsbelopp om jag skulle bli sjuk eller arbetslös. Som enskild företagare är detta ett stort plus.

Det allra bästa med Thorn lån är betalskyddet som du kan välja till vid ditt "Trygglån". Då kan du få en försäkring som täcker ditt månadsbelopp om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven. Inte så att jag tänker bli det men skönt att känna att skyddsnätet finns!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,79 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
56,70 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %