Logga in LENDIFY

4.9
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i LENDIFY
Lånebelopp från 20000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 8.3 till 9.7%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid När du ansöker om lån får du direkt ett preliminärt låneerbjudande
Återbetalningstid Vid godkänd ansökan får du pengarna på ditt konto samma dag
Öppettider Dag och natt

Innehåll

LENDIFY: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

När grundades Lendify och hur har det sett ut historiskt?

År 2014 grundades bolaget Lendify ab och är sedan dess ett F-skattregistrerat bolag. Lendify är avregistrerat i momsregistret sedan 2017. Över tid har Lendify hunnit att få flera vågor med investeringar, lanserat en plattform, en hemsida och är sedan 2016 under tillsyn av Finansinspektionen med anledning av att Lendify erhåller tillstånd som betalningsinstitut ifrån FI. I mitten av 2018 nådde Lendify ab 1 miljard kronor i utbetalade lån.

Hur använder man Lendify?

På hemsidan kan du med BankID eller e-post och lösenord logga in på Lendify för att ha full översikt av din profil och dina aktiva tjänster via Lendify. En annan fördel med ett användarkonto på Lendify är ett poängbaserat bonussystem vid namn Lendify Rewards som ger dig poäng när du till exempel betalar dina räkningar och avgifter i tid eller har en aktiv försäkring med Lendify försäkringar. I takt med att du samlar ihop fler poäng så får du fler bonusar. Bland annat ränterabatter som du aktiverar på Lendify mina sidor.

För att få full översikt över bland annat dina återstående låneskulder och hur din aktiva återbetalningsplan ser ut,loggar du in på hemsidan. Du får även eventuella meddelanden och avier på din profil och har möjligheter att skräddarsy din profil relativt mycket.

Om du har loggat in på Lendify som investerare kan du med enkelhet se över din ränteavkastning månadsvis. Du har även tillgång till dina aktiva investeringar och eventuella återinvesteringar, samt ditt konto. Mina sidor är lättnavigerat och enkel att använda sig av.

Vilka krav finns för att ta lån via Lendify?

Lendify’s grundkrav till dig som låntagare är följande:

  • Vara över 18 år
  • Inte vara studerande eller arbetssökande
  • Inte ha betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden
  • Ha en redovisad inkomst på över 180.000 kronor/år
  • Ha en positiv KALP-Kalkyl

Investera via Lendify ab

Genom att använda dig av Lendify investera kan du sprida ut dina investeringar över flera olika lån för att således minimera eventuella risker i din investering. Du kan även nyttja en funktion på ditt autoinvestkonto som tillåter dig att skapa en ränta på ränta-effekt genom att automatiskt återinvestera pengarna du får ut. Detta gör att du maximerar din avkastning. Denna funktion är dock bara tillgänglig för dig om du har ett autoinvestkonto, och att du investerar minimum 10.000 kronor.

När du ska investera via Lendify kan det vara bra att ha i åtanke att Lendify har ett aktivt samarbete med UC, för att på så vis inhämta kreditinformation om låntagare. Dessa strikta kontroller leder till att endast en av tio ansökningar blir godkända av Lendify. Vilket bidrar till en ökad trygghet när du använder dig av Lendify investera.

Kunders erfarenhet av Lendify

Lendify får mycket beröm för bland annat service och support, handläggning, rådgivning och att man kan använda sig av en andrahandsmarknad. Erfarenheter av Lendify från kunder är överlag mycket positiva, detta gäller både från investerare och låntagare. Något som både investerarna och låntagarna är nöjda med är handläggningen och servicen överlag. Låntagarna berömmer även räntan på lånet, samt att utbetalningen sker väldigt snabbt.

Baserat på 415 kundomdömen via Trustpilot så blir Lendify’s omdöme fem av fem. Dock något negativt som noterats i några av Lendifys kundomdömen är att man måste betala 30% i reavinstskatt när man investerar via Lendify. Men överlag tycks kundernas erfarenhet av Lendify vara mycket bra.

Kontakter av företaget LENDIFY
Officiell webbplats lendify.se
Address Lendify AB Östermalmstorg 1 114 42 Stockholm
Telefonnummer 020 - 20 30 40

Omdömen om LENDIFY 7

4,9
7 recensioner
Skriv ett omdöme

Hamnade snabbt i en ekonomisk knipa som jag inte var beredd på överhuvudtaget. Hittade till Lendify lån och gjorde en ansökning, det gick oerhört snabbt och utbetalningen kom snart därefter. Riktigt tacksam för deras tjänster och räntan är ändå godkänd med tanke på att det är ett snabblån! Riktigt nöjd kund, kommer använda mig av er igen. Full pott från min sida.

Jag hade lämnat dubbla betyg om det gick men det går inte. Vad som däremot gick var att låna pengar från konto på Lendify till mycket tillfredsställande resultat från mitt håll. Nu kan jag investera i bitcoins för mer pengar inom en snar framtid!

När du behöver pengar så är mina sidor på Lendify det perfekta stället då du får en bra överblick över allt. Inga dolda avgifter som försöker sopas under mattan utan alla kort läggs fram på bordet så du alltid vet hur mycket du ska betala varje månad och år.

Inget att klaga på utan allt fungerar så bra och enkelt att det är nästan skrattretande hur jag tidigare kunde gå åka långa sträckor för att möta dryga bankmän som bara skrattade åt mina affärsidéer. Bara logga in på Lendify och börja låna pengar!

Extrapengar behövdes tydligen till mina privata hobbyprojekt så Lendify AB var där och stöttade mig på hela vägen. Nu sitter jag här med pengar som jag kan roa mig hur jag vill med. Bra räntevillkor så jag kommer att kunna betala tillbaka i tid utan problem!

Ett privatlån behövde jag så jag vände mig till Lendify pga. Flashback och tips från vänner. Allt gick som en oljad blixt: snabb och enkel ansökan, inga jobbiga bankmöten i person, utan allt sköttes via nätet och telefon efter mitt eget tyckande.

Jag behövde stabil avkastning för pengar som jag hade vunnit på lotto för jag är inte så duktig annars med pengar. Mitt omdöme om Lendify är att de har gett mig regelbunden avkastning på mina vinstpengar som nu bara "vinner" mig mer pengar varje månad.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %