Logga in DAYPAY

4.7
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i DAYPAY
Lånebelopp från 1000 till 20000 kr
Effektiv ränta från 44.22 till 45.71%
Lånperiod från 30 till 1800 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

DAYPAY: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Hur ser Daypay ut som bolag?

Bolaget som står som ägare till Daypay är Ambrion Finans AB. Moderbolaget registrerades 2005 och Daypay startades 2011, Ambrion Finans AB är F-skatteregistrerat sedan augusti 2005. Och de är registrerade i Momsregistret och har varit så sedan april 2015. Detta innebär även att Daypay också är registrerade på samma sätt som moderbolaget.
Finansinspektionen har tilldelat Daypay ett tillstånd, och iochmed detta så står bolaget under FI:s tillsyn.

Att ta lån genom Daypay

När du ska använda dig av Daypay lån så är kraven väldigt generösa. Du behöver vara över 20 år och ha en deklarerad årsinkomst på mellan 50 och 150.000 kronor beroende på vilket lånebelopp du vill ansöka om. Det som ligger till grund för beslutet är alltid dina framtida återbetalningsmöjligheter.

Tidigare betalningsanmärkningar är inte i grunden ett problem, den individuella bedömningen är det som väger tyngst vid en låneansökan.

När din ansökan har blivit godkänd och ditt lån har blivit beviljat så gör Daypay en utbetalning samma dag vilket resulterar i att du får dina pengar så snabbt som möjligt.

Fördelar med att låna via Daypay

  • Generösa grundkrav för låneansökan
  • Snabb utbetalning, du har vanligtvis pengarna samma dag som lånet beviljats
  • Du måste inte uppge någon säkerhet på lånet
  • Du kan med Daypay ta extra lån vilket passar sig bra i ekonomiskt prekära situationer

Något mer som är värt att notera i samband med att du använder dig av Daypay är att det inte tas någon kreditupplysning på dig om du ansökt om ett lånebelopp som inte överstiger 10.000 kronor. En kreditupplysning tas bara om beloppet är högre än så, lån av den typen kallar Daypay för pluslån. Kreditupplysningen tas via UC och det görs för att säkerställa att du är kapabel till att återbetala ditt lån. Dina personuppgifter är lagligt skyddade och trafiken på Daypay är krypterad.

Hemsidan och logga in på Daypay

Daypay’s webbplats är proffsigt designad och otroligt lättnavigerad med mycket nyttig information. Och så är det möjligt att logga in på Daypay, vilket ger dig tillgång till en egen profil som du själv kan administrera. Detta förbättrar din vistelse på hemsidan avsevärt och gör allting rörande dina låneansökningar mycket smidigare. Inloggning på Daypays hemsida sker via mobilt BankID.

Den funktionen på hemsidan som du får tillgång till när du loggar in på sidan är Daypay mina sidor, där har du all nödvändig information samlad på ett och samma ställe. Du kan till exempel se över din aktiva återbetalningsplan, dina fakturor med Bankgiro och OCR-nummer. Och iochmed det så har du även full översikt över dina betalda fakturor och kan enkelt se om det är någon faktura som du har glömt att betala.

Du kan också sköta kontakten med kundtjänst eller rådgivare via mina sidor, detta underlättar dialogen väldigt mycket. Kontakt via mejl eller telefon kan i många fall bara vara onödigt krångligt. Kundtjänsten på Daypay är öppen varje dag och erbjuder förstklassiga öppettider, att ha en välfungerande kundsupport är något som Daypay satsar mycket på.

Fördelar och nackdelar, vad säger kunderna?

Kunderna ger mycket beröm till kundtjänsten och att allting med Daypay överlag sköts snabbt. Såväl svar på ansökan som utbetalning.

Totalbetyget via Financer är 3.4 av 5 och det som tycks dra ned betyget lite är avgifterna som tillkommer när man lånar via Daypay.

Daypay – frågor och svar

📌 Vilken är den lägsta räntan man kan få genom Daypay Snabblån?

Daypay använder sig utav en fast ränta vid samtliga av deras lån, i skrivande stund 33% respektive 39%. Utöver detta tillkommer en uppläggningsavgift på 300 kronor, vilket resulterar i att den effektiva räntan blir rejält mycket högre än vad den fasta räntan faktiskt förtäljer. Den effektiva räntan varierar kraftigt beroende på hur lång återbetalningstid du väljer.

📌 Hur snabbt går Daypay utbetalning?

Precis som med andra högkostnadskrediter så kommer du med största sannolikhet att se en utbetalning samma dag, speciellt om du ansöker lite tidigare på dygnet. Alla ansökningar som skickas in tidigare än 14.00 får en utbetalning samma dag. Skickas istället ansökan in efter 14.00, då får man oftast in pengarna på kontot innan 09.00 nästkommande bankdag. Deras tidigare kunder är väldigt nöjda med dessa snabba utbetalningar, något som är väldigt tydligt när man läser några av de Daypay omdömen som finns tillgängliga. Här belyser man hur pålitliga företaget är på att hålla tiderna vad gäller utbetalningar, något som är positivt om man behöver snabba pengar.

📌 Måste man registrera sig hos företaget?

Ja, en registrering sker i samband med ansökan, detta för att underlätta kommunikationen genom hela processen. Man slipper dock jobbiga registreringsprocesser där man behöver fylla i oändligt med personlig information. Man använder sig istället utav BankID, vilket gör att det bara krävs några få knapptryck för att registrera sig på den här sidan. Det är faktiskt hur enkelt som helst!

📌 Tar man någon kreditupplysning hos Daypay?

Det beror på hur mycket man vill låna. Om man bara vill låna mellan 1.000 och 10.000 kronor, då kommer företaget inte att ta någon kreditupplysning överhuvudtaget. Vill man istället låna över 10.000 kronor, då använder sig Daypay utav en UC som kreditupplysning. Daypay är själva stolta över att erbjuda möjligheten till lån utan någon som helst kreditupplysning.

📌 Vad blir konsekvenserna av att jag inte kan betala tillbaka mitt lån i tid?

Skulle det vara så att du inte har möjlighet att betala i tid av någon anledning, då kommer det att tillkomma en avgift på 60 kronor, samt en påminnelsefaktura. Du har då några dagar på dig att betala påminnelsen, annars går ärendet vidare. Ärendet går först vidare till ett inkassobolag, för att slutligen hamna hos Kronofogden om man inte betalar inkasso-ärendet.

📌 Hur man kommer i kontakt med Daypay kundtjänst?

Om man behöver hjälp med något, då finns det en väl utvecklad FAQ-sektion att ta del av. Här hittar man information om lån, Daypay öppettider, samt mycket mer. Det finns även personal som är redo att hjälpa dig både via mejl, telefon och chatt.. Deras mejladress är info@payday.se, samt att deras telefonnummer är 08-20 83 00. Kundtjänsten är öppen vardagar 09.00-19.00, samt helger 11.00-18.00.

Kontakter av företaget DAYPAY
Officiell webbplats daypay.se
Address WTC, Södra Järnvägsgatan 4 352 29 VÄXJÖ
Telefonnummer 08-20 83 00

Omdömen om DAYPAY 5

4,7
5 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag hade en hel del fakturor och lån sen tidigare att samla ihop och betala av, det var inga problem för mig att ta lån hos Daypay. De räddade mig ur en jobbig sits och jag är riktigt tacksam för deras service! Visst räntan är något hög men det är smällar man får ta, i övrigt är de väldigt tydliga med allt som erbjuds vilket jag som kund uppskattar! Kommer använda mig av dem igen.

Mitt daypay konto gör hela mitt lån enklare att se över. Jag slipper dessutom ha koll på vilka fakturor jag redan betalt när jag loggar in här. Jag är nöjd med hela processen när jag ansökte om lånet.

Via daypay mina sidor kan jag mycket enkelt se över det lån jag ansökte om från företaget. Jag tycker det är viktigt att se över lånet smidigt, därför rekommenderar jag daypay om du behöver låna pengar.

Jag kan så enkelt gå in på daypay logga in och se över mitt lån jag ansökte från företaget. Jag ansökte bara om 3000 kronor för jag behövde betala en dryg reparation, men det gick hur bra och smidigt som helst.

Wow, min daypay utbetalning gick snabbare än vad jag trodde. Jag åkte på semester med lånet, vilket verkligen jag behövde eftersom jag var väldigt nära på att gå in i väggen. Två tummar upp till Daypay!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %