Logga in FROGTAIL

4.7
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i FROGTAIL
Lånebelopp från 7000 till 40000 kr
Effektiv ränta från 23 till 46.4%
Lånperiod från 365 till 1800 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

FROGTAIL: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Frogtail

Frogtail är ett snabblåneföretag som ingår i Folkefinansgruppen. Företaget grundades 2006 och står även bakom det populära snabblåneföretaget Monetti. Finans- och kreditbolaget Folkefinansgruppen är licensierat och står under Finansinspektionens tillsyn. Likt många andra företag som tillhör samma kategori erbjuder Frogtail lån som är snabba och enkla att ansöka om. Det som skiljer Frogtail mest från liknande företag är deras höga maxbelopp och deras välutvecklade hemsida. Frogtail har ett brett urval av låneprodukter riktade till kunder som behöver extra pengar avsedda för speciella inköp. Kunden behöver inte specificera vad pengarna ska användas till.

Frogtail lån

Frogtail erbjuder lån på upp till 40 000 kronor. Låneansökan görs i tre steg: Kunden identifierar sig, lämnar sina personliga uppgifter och får sedan ett beslut. Likt andra snabblåneföretag har även Frogtail vissa grundkrav som måste uppfyllas för att kunden ska kunna beviljas ett lån:

 • Kunden bör vara minst 18 år
 • Kunden bör vara folkbokförd i Sverige
 • Kunden bör ha taxerad inkomst
 • Kunden får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden

Frogtails lån betalas tillbaka via autogiro på förfallodagen med det månadsbeloppet som avtalats mellan kunden och Frogtail. Låneprodukterna har en årsränta på 19,5 % — 39 % som bestäms i enlighet med kundens personliga ekonomi. När kunden godkänner betalningsplanen och räntenivån sker Frogtails utbetalning till kunden genast både på vardagar och helg. Kunden får pengarna på kontot i enlighet med tiderna då bankerna praktiserar. Som ett exempel på ett lån hos Frogtail blir kostnaderna för ett lånebelopp på 15 000 kronor med ett års löptid och med en årsränta på 33,18 % tillsammans 3 360 kronor och den effektiva räntan är 46,88 %. Den slutliga summan som ska återbetalas är i detta fall 18 360 kronor.

Kund hos Frogtail

Som tidigare nämndes är Frogtails sidor väl utvecklade och därmed enkla för kunden att använda. Frogtails kundtjänst är öppen förutom på vardagar även under veckoslut och på helgdagar. Det som ger Frogtails kundtjänst ett övertag är att kunden kan nå Frogtail inte bara via telefon eller email, utan även via Facebook och Instagram. Företaget är väldigt kundinriktat och har grundliga informationspaket som är enkla att förstå.

Frogtail logga in

Frogtail låter dig logga in genom att du identifierar dig via Trustly. När du är inloggad får du tillgång till Frogtail mina sidor (mitt Frogtail) som är personliga och där du kan ingå kreditavtal med företaget. För att få ett förslag på ett individuellt lånebelopp av Frogtail görs en kreditupplysning, Frogtail specifierar inte vilket alternativ de använder men det framgår att de erbjuder lån utan UC.

Vad tycker svenskarna om Frogtail?

Frogtails omdömen är till största del goda vilket även syns genom företagets ökande popularitet. På Trustpilot berömmer kunderna Frogtail bl.a. för snabb service, tjänstens enkelhet och professionellt bemötande. Mer kritisk feedback är svår att komma över och därför generell information om kundernas missnöje inte möjlig att erbjuda.

Fördelar och Nackdelar med Frogtail

+

 • Låga lånekrav, de flesta låneansökningarna blir godkända
 • Utvecklad och mångsidig kundbetjäning
 • Mycket lång löptid (upp till 3 år)
 • Högt maxbelopp
 • Lån trots betalningsanmärkningar

-

 • Lån med stora belopp och lång tid för återbetalning betyder stora kostnader för kunden
 • Den personliga räntan är hög om du har tidigare betalningsanmärkningar och liten inkomst

Till slut

Frogtail är ett fräscht namn på lånemarknaden som erbjuder lån som kan vara svåra att motstå. Hela 96 % av de som ansöker beviljas lån från Frogtail, de har långa löptider och är ett riktigt förmånligt snabblåneföretag. Var dock noggrann med att läsa användarvillkor och fundera noggrant över ditt beslut före du ansöker om ett snabblån så du slipper betalningssvårigheter senare.

Frogtail – Frekvent ställda frågor och svar

📌 Vilken typ av ränta får man hos Frogtail?

Känner du igen det här företaget? Då kan det mycket väl vara tack vare Frogtail kreditkort, något som tyvärr inte längre existerar. Man fokuserar nu istället på att erbjuda andra typer av tjänster. Frogtail är ett av få företag som faktiskt erbjuder en fast ränta till sina kunder. En fast årsränta på 26% kan man förvänta sig, oavsett storlek på lån. De tar heller inte ut några fasta avgifter, t.ex. uppläggningsavgifter, vilket är ett stort plus i kanten.

📌 Hur snabbt kan jag få ett lån?

Frogtail är ett företag som både erbjuder en enkel ansökan, samt väldigt snabba utbetalningar. Vad gäller Frogtail utbetalning så kan man förvänta sig att se pengarna på kontot samma dag, så länge man ansöker innan 13.00, annars får man vänta till nästkommande bankdag. Ansökan går snabbt som blixten, så man behöver absolut inte göra någon stor grej av det.

📌 Måste jag registrera mig för att ta ett lån?

Delvis ja, men det är inte någon traditionell registrering det handlar om. Man använder Trustly för att identifiera sig, samt att man måste fylla en del personliga uppgifter, men det är knappast någon tidskrävande eller jobbig process. Trustly tillsammans med BankID står för större delen av identifieringen, vilket betyder att det både är smidigt, enkelt, samt även väldigt säkert. Frogtail sms-lån existerar tyvärr inte, utan man måste följa denna process för att kunna ta ett lån.

📌 Vad händer om jag inte kan betala tillbaka i tid?

Om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid, då kommer du först att bli fakturerad för en påminnelseavgift, i det här fallet 60 kronor. Skulle det vara så att du inte betalar denna påminnelse, då kan det mycket väl vara så att ärendet skickas vidare till inkasso, där ytterligare avgifter läggs till. Om du ännu inte kan betala tillbaka lånet, då skickas ärendet slutligen vidare till kronofogden.

📌 Tar Frogtail UC?

Tar Frogtail kreditupplysning? Ja, det gör dom faktiskt. Frogtail är ett företag som gör en helhetsbedömning över din återbetalningsförmåga, vilken inkluderar en rutinmässig kreditupplysning. Man samlar in dina personliga uppgifter, samt jämför dessa med vad man får ut från kreditupplysningsbolaget, sedan gör man en bedömning över hur stor sannolikheten är att du kommer att betala pengarna.

📌 Hur kontaktar jag supporten?

Deras kompetenta kundtjänst finns tillgänglig 7 dagar i veckan, oavsett vilken dag det är. Det finns två olika sätt att kontakta kundtjänsten på. Nummer ett är att ringa till 0770-99 20 00. Alternativ nummer två är att skicka ett mejl till info@frogtail.se. Oavsett vilket alternativ man väljer så kan man vara säker på att man får den hjälp man behöver, oavsett om det är tisdag eller söndag. Kundtjänsten är öppen vardagar mellan 08.00-18.00, samt 10.00-15.00 under helger och andra helgdagar.

Kontakter av företaget FROGTAIL
Officiell webbplats www.frogtail.se
Address Götgatan 78 118 30 Stockholm
Telefonnummer 0770-99 20 00

Omdömen om FROGTAIL 6

4,7
6 recensioner
Skriv ett omdöme

Hamnade i ekonomiska problem och kunde inte låna av vänner så vände mig till Frogtail lån som snabbt hjälpte mig att komma på rätt fötter. Riktigt bra service och utbetalningen gick snabbt. Räntan kunde varit lite bättre men det är sånt man får tåla med snabblån! Kort och gott är jag riktigt nöjd och ger Frogtail nästan full pott för deras tjänster. Kommer användas igen!

Jag älskar att jag kan söka mindre summor pengar, t.ex. 7000 kr i mitt fall utan att det ska bli något tjafs som det har blivit med alla större svenska banker jag har haft med att göra. Med ett konto hos Frogtail så slipper du jobbiga fysiska bankmöten.

När du behöver logga in på mina sidor på Frogtail så får du en bra översikt över allt. Jag fick hjälp från start till slut med att ansöka om mitt allra första lån. Kan inget annat än rekommendera denna långivare om du vill ha bra kundbemötande!

Behövde låna lite snabba pengar för att klara av en oförutseddbar utgift i firman. Jag logga in på Frogtail och de fixade biffen åt mig och nu kan jag fortsätta fokusera på vad som räknas i min firma utan att behöva oroa mig om denna irriterande utgift!

Bara en UC hos Frogtail gör det mycket prisvärt att välja. Så det går snabbt och smidigt att söka. Rekommenderar denna långivare varmt. Min ansökan tog bara 5 minuter att göra och jag fick svar redan samma dag med pengarna insatta också!

Det fina med att ta kontakt med Frogtail är att jag bara behövde ansöka med hjälp av Trustly som identifierade mig som person sedan var det bara att välja hur mycket jag ville låna, återbetalningsperiod och jag fick svar snabbt! Sjukt bra gjort!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %