Logga in MOBILLÅN

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i MOBILLÅN
Lånebelopp från 1000 till 25000 kr
Effektiv ränta från 36.9 till 45.71%
Lånperiod från 90 till 720 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Vad erbjuder Mobillån.se?

Mobillån affärsidé går ut på att förse en stabil och trygg tjänst som riktar sig till privatpersoner som vill ta smslån. De satsar mycket på säkerhet för att du som kund skall känna dig trygg och avslappnad gällande både ekonomi och integritet.
Själva ansökningsprocessen går snabbt och är inte särskilt svår.

Lånevillkor för Mobillån. Vad gäller när du tar ett lån?

Du kan som mest ta 25 000 kr i lån som ny kund. Därtill kommer en aviseringsavgift på 35 kr och en engångs uppläggningsavgift på 395 kr.
Viktigt att tänka på är att minsta avbetalningsbeloppet är 1500 kr i månaden, dvs 6% av den totala krediten.

Ett räkneexempel:
Har du tagit 15 000 kr i kredit och den lämnas för en ettårsperiod och avslutas efter 12 månader hamnar den effektiva räntan 61,2 % och den rörliga krediträntan 39 %.
Månads kostnaden blir då 1604 kr och totalt att betala tillbaks inklusive samtliga avgifter är 19 242 kr.

Specialerbjudanden hos Mobillån

När du väl har lånat en gång och utan problem kan du som återkommande kund låna upp till 40 000 kr i 61, 90, 120, 150 eller upp till 2 år. Tänk dock på att ju större lån och längre låntid desto högre risk, låna aldrig mer än du behöver för din egen skull. Är du osäker på hur mycket du skall låna går det utmärkt att rådgöra med kundtjänsten.

Vad är kraven för att få låna hos Mobillån?

Alla kan inte få lån hos Mobillån utan kraven är ganska hårda. Men har du fyllt 20 år, varit folkbokförd i Sverige under 3 år, är helt fri från betalningsanmärkningar samt har en inkomst på minst 150 000 kr innan skatt så är det oftast inga problem.
Tänk på att en samlad bedömning görs av din kreditvärdighet.

Hur du ansöker för Mobillån kredit

 1. Fyll i dina kontaktuppgifter.
 2. Välj belopp.
 3. Tryck på ”Ansök nu”. Du kommer direkt få svar huruvida du är godkänd eller ej.
 4. Välj tjänst, hur mycket du vill låna samt hur länge du vill att det ska vara aktivt.
 5. Identifiera dig via Bank-ID. Notera att du även kan skicka verifieringskod via post.
 6. När krediten är beviljad sker betalningen oftast samma dag. Mobillån betalar även ut på lördagar.

Personlig sida, vad gör jag där?

Om du logga in på Mobillån mina sidor som skapas automatiskt när du registrerar dig, kan du kontrollera dina uttag, höja/sänka kontogräns. Du kan även se dina månadsfakturor och historiken. Det finns en väldigt bra och ingående officiell video om mina sidor som skarpt rekommenderas att du tittar på på deras webbplats.

Hur sker utbetalningarna?

Här finns det två olika valmöjligheter beroende på dina preferenser. Du kan antingen göra det på hemsidan eller så kan du göra det via appen, du gör då ett uttag på din kredit och får du omgående pengarna direkt in på ditt angivna konto. Detta sker omgående under vardagar samt lördagar mellan kl 10 – 15.

Hur du betalar tillbaks ditt lån hos Mobillån

Du kan betala av i förskott, lösa hela din skuld direkt via kontakt med kundtjänst, förskottsbetala eller amortera extra när det passar dig. Många valmöjligheter.

Tänk på att Mobillån är en högkostnadskredit och betalar du inte tillbaka enligt tidsplanen riskerar du kraftiga påföljder.
Om betalning av lån inte kommer in i tid läggs en dröjsmålsränta på 3% till per månad och för en förfallen betalning får du även en skriftlig påminnelse på 60 kr samt en förseningsavgift på 95 kr. Betala alltid dina skulder i tid.

Vad tycker då Mobillåns kunder om tjänsterna och företaget?

Företaget har ett högre snittomdöme än sina konkurrenter mycket tack vare att många uppskattar att det inte finns några dolda avgifter. Även Mina sidor är väldigt uppskattad där man snabbt och smidigt kan sköta allt som behövs, för att inte nämna appen. Få tillgång till ditt konto överallt via telefonen.

Vilka för- och nackdelar finns det med Mobillån?

Fördelar:

 • Väldigt flexibelt, använd bara så mycket som behövs av din kredit.
 • Ingen UC kontroll.
 • Snabb utbetalning inklusive på lördagar mellan kl 10 – 15.

Nackdelar:

 • 20 års åldersgräns.
 • Hög ränta vid längre tidshorisonter.
 • Max 25 000 kr för första lån. (Dock 40 000 för återkommande kunder.)

Kontaktuppgifter

Det är rekommenderat att du ringer till Mobillån för att få hjälp omgående och för att underlätta kommunikationen.
E-post: info@mobillan.se

Telefon: 08-660 29 50
Telefontider:
Mån-Fre 8.00-18.00
Lör 10.00-15.00

Du kan även välja att komma till deras kontor på:
Tryggkredit Stockholm AB – Mobillån
Gamla Brogatan 34
111 20 Stockholm

Vanliga frågor och svar

📌 Vad ligger räntan på?

Räntan beror helt och hållet på hur mycket kredit du ansöker om. Här kommer några exempel: En kreditlimit på 1000 kr ger en lånekostnad på 968 kr och därmed en effektiv ränta på 377%.

En kreditlimit på 25000 kr ger en lånekostnad på 13490 kr och därmed en effektiv ränta på 55%. Återigen är det viktigt att påpeka att du endast betalar för den mängd kredit du använder och inte för den totala krediten du har fått godkänd.

📌 Hur snabbt kan jag få min kredit hos Mobillån?

Så fort du har signerat med Bank-ID bör du få ditt svar om du är godkänd eller inte. Därefter kan du som sagt välja hur stor kredit du vill ha och pengarna betalas ut samma dag på vardagar men även på lördagar mellan kl 10 – 15. Skickar du in din verifieringskod via post dröjer det av naturligt logistiska skäl några dagar innan allt blir godkänt.

📌 Behöver jag använda Mobillan hemsidan för att ansöka om lån eller kan jag använda min app?

När du väl blivit kund hos oss och godkänd för lån kan du även göra dina framtida kredit lån i appen. Detta är en oerhört smidig funktion från deras sida och det kan vara skönt att veta att lånen alltid finns tillgängliga vid behov. I appen kan du även se all relevant information kopplad till din profil, ha full koll oavsett om du är hemma eller på språng.

📌 Vad händer om återbetalning uteblir?

Om betalning av lån inte kommer in i tid läggs en dröjsmålsränta på 3% till per månad som påpekat tidigare, och för en förfallen betalning får du även en skriftlig påminnelse på 60 kr samt en förseningsavgift på 95 kr. Så missa aldrig dina betalningar, det blir onödigt dyrt och i värsta fall kan du få en betalningsanmärkning eller hamna hos Kronofogden.

📌 Vart hittar jag kundtjänsten?

Har du problem med Mobillåns tjänster går det alldeles utmärkt att mejla dem på info@mobillan.se, alternativt kan du ringa dem måndag till fredag mellan 08.00 – 18.00 samt lördagar kl 10.00 – 15.00 på 08-660 29 50. Tveka aldrig för att höra av dig till kundtjänsten om du upplever problem eller strul, de finns där för att hjälpa dig.

Kontakter av företaget MOBILLÅN
Officiell webbplats www.mobillan.se
Address Tryggkredit Stockholm AB - Mobillån Gamla Brogatan 34 111 20 Stockholm
Telefonnummer 08-660 29 50

Omdömen om MOBILLÅN 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Aldrig använt mig av såna här lånetjänster tidigare och var väldigt skeptiskt. Men hamnade i en situation där jag inte hade mycket annat att välja på och mina vänner rekommenderade Mobillån.se till mig. Läste lite recensioner och bestämde mig för att prova, riktigt nöjd med tjänsten är jag och kommer garanterat att använda mig av den igen vid behov. Tack för hjälpen! :)

Fick riktigt snabb service hos Mobillån. Logga in på mina sidor och du har all relevant information snyggt och prydligt sorterat! Inga som helst problem för min del trots att det var första gången jag använde mig av deras tjänster. Något hög ränta men det får man vara beredd på vid såna här lån, betalar man tillbaks snabbt som jag gjorde är det inga konstigheter!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %