Logga in PENGINO

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i PENGINO
Lånebelopp från 5000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 3.6 till 33.4%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Låna snabba pengar från Pengino

Pengino är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta ett lån på upp till 600.000 kronor. De samarbetar idag med över 30 olika banker och långivare, för att hitta det bästa erbjudandet med de mest förmånliga villkoren.

Lån, lånevillkor och ränta

Pengino lån ligger på mellan 5.000 kronor, upp till 600.000 kronor. Detta är ett lån utan säkerhet. Deras effektiva ränta ligger på 8,19 % och deras nominella ränta ligger på 5,68%. Din individuella ränta sätts individuellt av den långivare eller bank som du väljer att skriva ett avtal med. Eftersom Pengino jämför olika lån åt dig kommer således räntorna se annorlunda ut. De har även en uppläggningsavgift på 495 kronor.

Vem får ansöka om lån?

Krav för att få ansöka om ett lån skiljer sig beroende på bank och långivare, men grundkrav hos Pengino bank är att du behöver vara minst 18 år gammal, stadig och deklarerad inkomst samt en svensk folkbokföringsadress. Det kan vara vissa banker och lån som kräver verifiering med ditt BankID eller e-legitimation.

Hur du ansöker om ett lån

Du ansöker genom att gå in på deras webbplats pengino.se. Du kan gå in på deras hemsida från din dator, mobiltelefon eller surfplatta, smidigt och enkelt. Här ansöker du om ditt önskade lånebelopp, låneperiod, syfte för lånet och dina personliga uppgifter. De kommer sedan leta igenom sin databas med långivare för att hitta de bästa erbjudandet för dig.

Personligt konto

Det finns inget personligt konto här då Pengino är en låneförmedlare. Det behövs helt enkelt inte! När du har skickat in din låneförfrågan till verksamheten kommer du få en lista med olika erbjudanden som passar dig. Därefter kan du välja det bästa lånet efter dina egna önskemål. När det är gjort är det därefter banken eller långivaren som tar hand om lånet och avtalet. Det är även dem som du kontaktar om du har några frågor om lånet. Pengino SE mina sidor är därför inte något som behövs.

Pengino utbetalningar

Utbetalningarna skiljer sig beroende på den bank eller långivare som du väljer att låna pengar ifrån. De flesta verksamheter som erbjuder lån, erbjuder idag utbetalning samma dag eller nästkommande bankdag. Det finns även vissa företag som betalar ut de lånade pengarna under helger. Det brukar inte ta längre än 3 dagar, men allt beror givetvis på.

Hur du betalar tillbaka Pengino lånet

I många fall får du en faktura skickad till dig med det belopp som du och långivaren kommit överens över, antingen som en fysisk faktura eller skickad till din mejladress. För att betala tillbaka lånet betalar du helt enkelt fakturan varje månad. Du kan givetvis betala mer vissa månader, då många företag och banker godkänner det. Allt beror på ert avtal.

Användarupplevelse

Kunder är nöjda med den hjälp de har fått från Pengino. Tack vare tjänsten har de kunnat hitta ett bra lån med bra villkor, som passar just dem. Eftersom företaget jämför olika banker och långivare, så att deras kunder slipper tänka på det, kan de ta fram olika erbjudanden med endast en kreditupplysning. Det är också en positiv aspek i många av deras kunders ögon.

Fördelar

  • 'Stor summa som går att låna
  • Samarbetar med många stora banker och professionella långivare
  • Endast en UC skickas

Nackdelar

  • Använder UC för att kolla din kreditvärdighet
  • Ingen information om kundtjänstens öppettider
  • Uppläggningsavgift på lånet

Kontaktuppgifter till Pengino kundtjänst

Behöver du få svar på en fundering eller fråga till verksamheten, då kan du ta kontakt med kundtjänsten. Det finns inga öppettider skrivna på hemsidan och de flesta frågorna om lånet du önskar ansöka om ska du kontakta banken om. De går att nå på telefonnummer 0431 47 47 00 samt mejladress info@pengino.se.

FAQ / Frågor och svar

📌 Är det värt att använda Pengino tjänst?

Ja vill du jämföra olika banker utan att själv behöva göra det är det absolut värt. De skickar bara en UC på dig, vilket är bättre än om du själv hade ansökt om ett lån hos varje bank som intresserar dig. Det är dessutom ett högt tak på 600.000 kronor som går att låna, vilket inte många företag erbjuder idag.

📌 Hur snabbt får jag pengarna? Hur lång tid tar ansökan

Det beror helt på den bank som du blir kund hos. Ansökan tar däremot inte alltför lång tid. Du kommer bli kontaktad av Pengino när de har kollat igenom din förfrågan och sedan kommer de skicka ett mejl till dig, där du snabbt kan se vilket erbjudande som är bäst för dig. Det betyder att du kan ta dig all tid i världen.

📌 Måste ett konto skapas? Hur skapas detta?

Nej inget personligt konto behövs hos Pengino. Logga in på kontot som förmodligen skapas på den bank eller långivare hemsida som du vänder dig till istället. När du skickat in din ansökan kommer ett mejl skickas till dig, så inget konto behövs för att du ska få dina låneerbjudanden skickade till dig.

📌 Kommer lånet från Pengino synas i min kredithistorik?

Ja de använder sig av Upplysningscentralen när de kollar igenom din kreditvärdighet. En sak som är positiv med detta, är iallafall att det endast skickas en förfrågan på dig och inte en för vardera bank eller långivare som de jämför. En är absolut mycket bättre än flera, om du vill öka dina chanser att få större lån godkända.

📌 Vad sker om jag inte kan betala tillbaka?

Ta då kontakt med banken eller långivaren som du lånar pengar av. I många fall går det att lösa problemet eller skjuta upp en faktura. Det är alltid bäst att prata med dem för att se om en lösning går att fixa. Annars kan Inkasso och Kronofogden blandas in, vilket man givetvis inte vill då det kan skapa ekonomiska svårigheter för dig i framtiden.

📌 Hur tar jag kontakt med supporten hos Pengino?

Du når dem på info@pengino.se eller så kan du ringa på deras telefonnummer 0431 47 47 00. Det finns inga öppettider på deras hemsida och de svarar så snabbt de har möjlighet. Det går också att ta kontakt med Freedom Finance, då det är detta företag som tar hand om din låneförfrågan och oftast dem som kan hjälpa dig med dina frågor.

Kontakter av företaget PENGINO
Officiell webbplats www.pengino.se
Address Adelgatan 21, 211 22 Malmö
Telefonnummer 0431-47 47 00

Omdömen om PENGINO 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag är nöjd med Pengino och deras tjänst. Kunde skicka in min ansökan snabbt över internet och sedan tog de hand om allt annat åt mig. Toppen! Att inte göra någonting alls ibland är verkligen skönt. Dessutom skickas ju bara en UC, så det är bra för framtiden. Man vet ju aldrig när ett bolån eller ett billån behövs! Tack åter igen Pengino. Lån ska vara enkelt att ansöka och det var det, tack vare dem!

Jag valde att vända mig till Pengino när jag behövde låna pengar inför en renovering här i hemmet. Mest för att företaget jämför olika stora banker och långivare så jag inte behöver göra det. Jag har inte tid att sitta och leta igenom olika lån. Därefter hittade jag ett passande låneerbjudande som jag känner mig nöjd med. Behöver du låna pengar rekommenderar jag att använda dig av Pengino.se

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %