Logga in COMPRICER

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i COMPRICER
Lånebelopp från 5000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 6.18 till 13.88%
Lånperiod från 720 till 5475 dagar
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Svar inom 24 timmar
Öppettider Dag och natt
Förlängning 18

Innehåll

COMPRICER: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Företagsöversikt

Compricer är ett stort företag i Sverige som inte bara erbjuder sina lånjämförelser. De erbjuder också Compricer el avtalsjämförelser och kan även hjälpa dig med försäkringar, bil och annat. De är ett effektivt val för den som vill spara in på kostnaderna och ändå hitta rätt avtal, oavsett vad det gäller.

Så fungerar Compricer lån

Bland annat så erbjuder Compricer billån, kreditkort, privatlån och bolån. De erbjuder som sagt jämförelser och kan erbjuda dig möjligheten att hitta de bästa erbjudandena i branschen. Det är inte svårt att använda deras tjänst och du hittar företag som erbjuder lån upp till 600 000 kronor. Så det går att hitta både små och stora, beroende på vad du själv föredrar.

De erbjuder även jämförelser för försäkringar, elavtal, sparkonton och dylikt. Vill du minska dina utgifter bör du även kolla in dessa tjänster och se om du kanske kan sänka månadskostnaderna ytterligare, utöver att ta ett lån med låga avgifter det vill säga.

Vem kan använda Compricer SE?

Compricer lån kommer med samma krav som andra långivare har. Du måste alltså vara 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Utöver det så kommer du också behöva:

  • Ha en taxerad inkomst, hur hög beror på lånet och långivaren.
  • Inga obetalda skulder.
  • Betalningsanmärkningar är okej, men strängare krav följer.

Hur ansöker man om ett Compricer bolån eller andra lån?

Det är väldigt enkelt att använda Compricer och det bör inte bli några större problem för dig att komma igång, oavsett vad det är för del av deras tjänst som du ska använda. För ett lån så behöver du endast fylla i formuläret på deras sida. Du blir sedan kontakt kort därefter gällande låneerbjudanden. Så det tar bara någon, eller några, minuter att komma igång med din ansökan.

Personligt konto och funktioner via Compricer mina sidor

Om du redan har en ansökan hos dem sedan tidigare kan du se detta genom sajten. Hos Compricer, logga in och sedan kan du kolla över tidigare ansökningar. Det här ger dig en bra insyn i vad du haft tidigare, vilket bland annat underlättar för att skicka in en ny i framtiden. Det här är något man bör dra fördel av om man till exempel vill kontrollera tidigare låneansökningar hos dem, för då vill man ofta dubbelkolla villkoren vid det förra.

Utbetalningar

Utbetalningarna kontrollerar såklart inte dem. Dessa sköts av företaget som ger dig det aktuella lånet, vilket innebär att det blir svårt att ange en specifik tidsram för hur lång tid det kan ta för en utbetalning. Men rent generellt så bör det endast ta en dag eller två efter att ditt lån blivit godkänt. Men det skadar inte att kolla med det aktuella företaget som gett dig ditt lån.

Omdömen om dem

Compricer har, av goda skäl, blivit en utav landets största jämförelsetjänster. En av anledningarna är det stora utbudet av olika avtal och tjänster som de täcker, vilket såklart gör dem väldigt mångsidiga. De har bra betyg från sina kunder och de allra flesta verkar nöjda med dem. De har också väldigt bra betyg från recensionssidor, vilket alltid är ett bra tecken när det kommer till sådana här tjänster.

För- och nackdelar

Det finns en hel del fördelar med Compricer, se bland annat följande punkter:

  • Du kan jämföra försäkringar, sparkonton, lån och el.
  • Snabba svar och hanteringstider.
  • Bra låneerbjudanden.

Nackdelar finns det däremot inte många av hos Compricer AB. Det här är även en del av samma grupp som äger Lendo, en lånejämförelsetjänst som också är otroligt populär och har samma fördelar, fast då specifikt för lån.

Compricer AB kontaktinformation

Du kan kontakta Compricer på flera olika sätt. Du kan bland annat kontakta dem via telefonnummer och når dem på 08-586 122 70. Det går även bra att mejla dem på info@compricer.se. Det finns även specifika nummer för att nå specifika avdelningar, dessa hittar du på sidan. Annars kan växeln, numret ovan, ordna det åt dig.

Deras öppettider är 09:00 till 17:00 måndagar till torsdag. Fredagar är det 09:00 till 16:00 som gäller. De har däremot inte öppet på helger som vissa andra liknande tjänster har, men det bör inte vara något större bekymmer och det är sällan man har ett behov av att kontakta dem. Det mesta hittar man direkt på deras sajt, vilket gör det hela enklare för de allra flesta.

Kontakter av företaget COMPRICER
Officiell webbplats www.compricer.se
Address Luntmakargatan 18 111 37
Telefonnummer 08 - 5000 2000

Omdömen om COMPRICER 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Bästa lånetjänsten jag använt! Förutom att de har öppet dygnet runt, du får svar inom 24 timmar och dessutom låg ränta på utdragna lån så finns det verkligen inget att klaga på. Compricers lån är riktigt lätthanterliga och man slipper gömda avgifter och otrevliga överraskningar. Du kan även logga in på mina sidor och få en bra överblick på dina lån och kommande avbetalningar.

Compricer mina sidor var extremt bra för att se över alla mina ansökningar och lån. Tog dem först för att jag ville jämföra olika lånemöjligheter, men blev till slut att jag också såg över mitt elavtal och en försäkring för min bil. Fick allting billigt så jag är riktigt nöjd med tjänsten. Hade gärna sett fler företag som de jämför mellan.

Riktigt bra tjänst om man ska försöka sänka sina utgifter. Hittade en helt ny bilförsäkring och slog även om en del av mina lån. Hade gärna sett lite mer genom mitt Compricer logga in som just nu hade lite klent med information. Inte för lite, men hade gärna sett mera så att jag kunde kolla över och få en bättre inblick.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %