Logga in EUROLOAN

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i EUROLOAN
Lånebelopp från 2000 till 50000 kr
Effektiv ränta från 15.04 till 93.83%
Lånperiod från 540 till 1800 dagar
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Euroloan Lån

Euroloan.se är ett företag som erbjuder snabba lån upp till 50.000 kronor. Man stoltserar själva med att man är ett företag som vill erbjuda bättre och snabbare krediter till sina konsumenter. Här kan man låna trots att man har anmärkning, men företaget tar alltid en kreditupplysning oavsett. Företaget erbjuder inte Euroloan SMS-lån, alla ansökningar sker istället direkt via datorn.

Villkor när du lånar pengar av Euroloan

Här kan man låna allt mellan 2.000 och 50.000 kronor. Man erbjuder ingen fast uppläggning på sina lån, utan erbjuder istället krediter, vilket beyder att man själv kan bestämma hur länge man väljer att behålla krediterna. Företaget gör dock en årlig kreditprövning för att se om man fortfarande har samma återbetalningsförmåga.

Euroloan räntan varierar mellan 12,95 - 39,50%, samt sätts efter varje persons individuella förutsättningar. Utöver detta tillkommer även startavgift, uttagsavgift samt aviavgifter.

Om du tar ett lån på 20.000 kronor med en återbetalningstid på 18 månader, tillsammans med en effektiv ränta på 30,91%, då blir det totala återbetalningsbeloppet 24.585 kronor.

Vem kan få ett lån hos Euroloan?

Euroloan’s krav är ganska låga. Här kräver man endast att den ansökande har ett svenskt personnummer, är över 18 år gammal, samt har ett elektroniskt BankID. Detta är det som krävs för att ansöka, för att sedan få ett lån så görs en individuell kreditprövning, främst genom Euroloan UC. Det kan även krävas manuell undersökning för att fastställa om en ansökan blir godkänd eller inte.

Hur man ansöker om ett Euroloan lån

Ansökningsprocessen är uppdelad i 4 olika steg.

 1. Först så använder man e-legitimation för att logga in.
 2. Sedan fyller man i sina personliga uppgifter.
 3. Man väljer sedan att acceptera/inte acceptera sina lånevillkor.
 4. Sedan gör man ett uttag till sitt bankkonto.

Ansökningsprocessen är väldigt enkel, det krävs inte särskilit mycket tankemöda för att ta sig igenom den.

Euroloan mina sidor, finns det?

I samband med att man gör en kreditansökan så registreras även ett konto. Här får man ett användarnamn, samt lösenord, eller om man hellre vill använda BankID för att ta sig igenom Euroloan logga in-funktioner, så går även det alldeles utmärkt. På My Euroloan så kan man se pågående ansökningar, sina krediter, samt mer.

Hur snabbt sker Euroloan utbetalning?

Efter att ansökan är godkänd så sker utbetalning oftast omgående. Om man har möjlighet till att e-legitimera sig och använda sig av Trustly, då sker utbetalningen oftast på bara några minuter. Det spelar ingen roll om det är söndag, måndag eller torsdag, det spelar heller ingen roll om klockan är 13.00 eller 02.30, allt utbetalningar sker omgående.

Hur du betalar tillbaka

Här väljer du själv hur länge du vill använda Euroloan krediten, men man får alltid månatliga fakturor när man väl valt att utnyttja ett belopp. Man väljer själv om fakturan ska skickas till sin hemadress, eller via e-post. Hur lång tid det tar att återbetala hela krediten beror helt och hållet på hur stor del av krediten du valt att utnyttja.

Tidigare upplevelser av dessa krediter - Euroloan omdömen

Tidigare kunder är nöjda med det faktum att utbetalningen sker omgående, oavsett vilken dag det är, eller tid på dygnet. Ansökan går snabbt, vilket betyder att man kan ha pengarna inom bara några minuter om allt går som det ska.

Man verkar även vara nöjda med att lånet ges som en kredit, snarare än ett traditionellt lån. Det betyder att man bara betalar för den del av lånet man utnyttjar, precis som en kreditkort.

Olika fördelar och nackdelar

Det finns både fördelar och nackdelar med Euroloans kredittjänster, nedan har vi listat några av de viktigaste.

Fördelar:

 • Snabb låneansökan
 • Flexibla återbetalningstider
 • Snabba utbetalningar
 • Smidiga Euroloan login-funktioner

Nackdelar:

 • Går bara att låna 50.000 kronor
 • Ganska höga räntor och avgifter

Kontakta Euroloan kundtjänst

Euroloan kontaktas på antingen via mejl, eller via telefon.

 • Mejl - kundtjanst@euroloan.se
 • Euroloan telefon - 0771 - 200 160

Euroloan Finance AB skulle man kunna tro att det är som ligger bakom Euroloan, så är faktiskt inte fallet, utan det är Mash Sweden AB som driver det här företaget. Deras adress är Box 3232, 103 64 Stockholm.

Frågor och svar om Euroloan

📌 Vem kan låna hos Euroloan?

Så länge man har ett svenskt personnummer, är över 18 år gammal, samt har en e-legitimation så är man välkommen att ansöka om ett lån. Bara för att man är välkommen att ansöka så är det dock ingen garanti för att låneansökan godkäns, utan endast en möjlighet till att ansöka. Kreditprövning tas sedan, innan man får svar om ansökan blir godkänd eller ej.

📌 Vilken ränta kan man få?

All ränta sätts efter personens individuella förutsättningar. I samband med ansökan så tas en kreditupplysning, vilket sedan används som grund när man beslutar om vilken typ av ränta som ska bli aktuell. Euroloan räntan kan hamna någonstans mellan 12,95 och 39,50%. Om man enligt företaget har hög återbetalningsförmåga så blir räntan låg, och vice versa.

📌 Måste jag registrera mig?

I samband med att man ansöker om ett Euroloan lån så får man även ett konto. Med detta konto kan man sedan se alla pågående ansökningar, beviljade eller avslagna lån, samt t.ex. se hur mycket av krediten man har utnyttjat. För att logga in på sitt konto så använder man antingen användarnamn och lösenord, eller BankID.

📌 Om jag inte betalar tillbaka i tid, vad händer då?

Om man av någon anledning inte betalar tillbaka Euroloan lånet i tid så kommer det att medföra konsekvenser, succesivt. Först får man en påminnelse, tillsammans med en påminnelseavgift som normalt sett är 60 kronor. Betalar man inte denna, då skickas ärendet vidare till inkasso, för att slutligen hamna hos Kronofogden om man inte betalar inkassokostnaden.

📌 Hur kan jag kontakta Euroloan Group?

Det finns flera olika sätt för att komma i kontakt med Euroloans kundtjänst. Alternativ ett är att du ringer till deras kundtjänst, den har öppet mellan 08.00-16.00 under vardagar. Alternativ två är att du skickar ett mejl. Alternativ tre är att du skickas ett fysiskt brev till deras adress, men det är inget som rekommenderas.

Kontakter av företaget EUROLOAN
Officiell webbplats www.euroloan.se
Address Mash Sweden AB Euroloan Box 20052 104 60 Stockholm
Telefonnummer 0771-200 160

Omdömen om EUROLOAN 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Euroloan var det bästa alternativet jag kunde hitta när jag var i behov av lite snabba pengar. Det som var det bästa med det här var att det fungerade ungefär som ett kreditkort, jag kunde alltså själv välja hur mycket jag skulle utnyttja. Än så länge har jag bara haft positiva uppleveler med det här företaget. Jag återkommer när jag är klar med mitt lån, så får vi se vad jag har att säga då.

Det jag gillar med Euroloan är att man endast betalar för det man utnyttjar. Jag var inte säker på hur mycket jag skulle behöva låna, så jag tog deras maxbelopp, men det slutade med att jag bara använde ungefär hälften. Normalt sett så hade jag behövt betala ränta på allt, men nu slutade det med att jag bara behöva betala ränta på hälften. Jag är faktiskt jättenöjd, det har varit en bra upplevelse rakt igenom.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %