Logga in ZMARTA

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i ZMARTA
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 3.6 till 19.74%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Vilka är Zmarta Group och vad erbjuder de för tjänster?

Zmarta är inte som vilka banker som helst, utan ett företag som erbjuder kredit och lån utan säkerhet och har funnits i Sverige och Skandinavien sen 1999. När du ansöker om lån hos Zmarta Sverige samlar de ihop erbjudanden från sina samarbetspartners och sen får du själv välja vilket du anser passar dig bäst. Du finns alltså många olika valmöjligheter och även om du inte kan få lån hos alla finns det i de flesta fall alltid minst en som kan bevilja dina lån.

Lånevillkor för Zmarta kredit och privatlån

Med Zmarta kan du låna allt mellan 5 000 kr och 600 000 kr utan säkerhet. Välj själv vad som passar dina behov. Du behöver alltså inte pantsätta det du köpt så att banken tar tillbaks dina ägodelar ifall du inte klarar av att betala i tid.

Du kan låna och betala av i upp till 20 år på dina Zmarta lån. Du behöver alltså inte skynda dig med återbetalningen så länge du har råd med den ränta som uppstår. Givetvis är det rekommenderat att du betalar tillbaka dina skulder så snabbt du kan, för din egen skull.

Räntan börjar på 2,95% och beräknas beroende på hur många år du tänkt ha ditt lån. Om du lånar 175 000 kr på 6 år blir räntan 5,77%.
Om du istället lånar 600 000 kr på 14 år blir räntan 53,92%.

Räntan på Zmarta privatlån beror delvis på hur stort lån du tar, hur lång avbetalningstid du väljer att betala tillbaka på samt vilken risk långivaren anser att du har. För att sänka Zmarta ränta kan du ha en medsökare som står på lånet med dig. Detta sänker då risken för långivaren vilket gynnar dig positivt.

Förmånsavtal hos Zmarta Group AB

Att teckna Förmånsavtal med Zmarta är helt frivilligt. Det är en prenumerationstjänst som förser dig med bättre och effektivare personlig service, som t.ex att de håller koll på dina avtal och kontaktar dig när du har möjlighet att förbättra avtalen.
Som om inte det räcker för du även en förbättrad Mina sidor, där du kan berätta för oss om just dina önskemål och framtida behov. Du får även kontinuerligt information och erbjudanden som skräddarsytts för dig.

Krav på dig som ska vill privatlån hos Zmarta

För att kunna ansöka och bli godkänd för ett lån hos Zmarta privatlån måste du ha fyllt 18 år, vara svensk medborgare och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Årsinkomsten räknas även om du går på A-kassa, är provanställd eller går på CSN. Det är rekommenderat att du inte har några obetalda skulder hos Kronofogden då du med största sannolikhet blir nekad lån. Är du osäker på vad som gäller för just dig kan du kontakta Zmartas kundtjänst. Se kontakt längst ner på denna sida.

Hur ansöker du om privatlån hos Zmarta?

Börja med att räkna hur mycket du behöver låna, låna aldrig mer än vad du behöver för att undvika onödiga räntor. Tänk även på hur lång tid du behöver för att betala tillbaks.

Därefter fyller du i ansökan på Zmartas Sverige hemsida, https://www.zmarta.se/lana-pengar.
Här behöver du ange ditt personnummer, mail, anställningsform, civilstånd, mobilnummer och hur många minderåriga barn du har. Du kan även välja att lägga till en medsökande samt ange om du befinner dig i en politisk utsatt ställning.
När ansökan skickats in görs en kreditupplysning hos UC. Endast en kreditupplysning registreras.

Slutligen får du vilken boendeform och anställning du har och om du har några befintliga lån du vill samla ihop.
När ansökan är ifylld och inskickad brukar det gå ganska snabbt innan de första svaren kommer in. Räkna med att inom 5 – 10 minuter kommer de första långivarna att ge dig svar.

Få en överblick på dina lån på ditt personliga konto

Med hjälp av Bank-ID eller lösenord logga in du smidigt in på mina sidor. Här får du en gedigen överblick över all din information, se lånesumma, avbetalning och mer. Ett personligt konto skapas automatiskt när du ska ansöka om ett Zmarta lån.
Det är rekommenderat att du använder mina sidor för att få full koll över dina lån och din avbetalningsplan.

Utbetalningar av ditt Zmarta lån

När du har fått ditt lån beviljat tar det ungefär 3 – 5 bankdagar innan du har pengarna på kontot eller genom en utbetalningsavi. Dock kan du räkna med viss fördröjning vid val av utbetalningsavi då den skickas med posten, så att använda Bank-ID är att rekommendera för en smidigare process för dig som kund.

Hur man betalar tillbaka ett lån

Du väljer själv på vilken tidshorisont lånet skall betalas tillbaka. Tänk dock på att ju kortare lånetid desto högre månadskostnad. Klarar du då inte av dina återbetalningar kan det skapa problem för dig. Tänk ansvarsfullt och realistiskt, ta alltid ut lite extra tid så du slipper eventuella problem. Om du framöver känner för att betala tillbaka lånet snabbare än först angivet eller ändra dina villkor är det inga problem utan du kontaktar helt enkelt bara Zmartas/Freedom finance kundtjänst så får du hjälp.

Vad har Zmarta för omdöme av sina kunder?

Zmarta har väldigt högt betyg av sina kunder och kundtjänsten sticker ut och ligger konstant på topplistan, vilket skapar en ökad trygghet för dig som kund . Kunder uppskattar även att de är väldigt raka på sak och tydliga med de tjänster de erbjuder.
Förutom privatlån så erbjuder Zmarta en rad andra tjänster som elpriser och försäkringar.

Fördelar kontra nackdelar

Fördelar:

  • Endast en UC görs.
  • Snabb ansökningsprocess.
  • Upp till 600 000 kr utan säkerhet.

Nackdelar:

  • Hög ränta om man drar ut på lånet.
  • Inkomstkrav på 100 000 kr.

Zmarta kontaktuppgifter:

Det är rekommenderat att man antingen ringer eller chattar med Zmarta Bank för att få hjälp omgående.
Telefon dygnet runt - 0771 - 47 48 49
Chatta med supporten vardagar mellan 9 – 17.

Du kan även posta eller besöka dem på:
Zmarta, Box 1068
262 21 Ängelholm
Besöksadress: Polisgatan 4
Telefon: 0431-47 48 49
E-post: info@zmarta.se

Frågor och svar Zmarta group

📌 Vad kan jag förvänta mig för ränta hos Zmarta?

Detta beror helt och hållet på hur länge du har tänkt ha ditt lån hos Zmarta. När du ansöker om lån får du även ange avbetalningstid. Räntan börjar på 2,95% och beräknas per år hur länge du tänkt ha ditt lån.
Om du lånar t.ex 175 000 på 6 år blir den effektiva räntan 5,77%. Kom ihåg att ju längre du drar ut på återbetalningen ju högre ränta blir det. Sök gärna på flashback efter hur räntor fungerar för hjälp.

📌 Hur snabbt kan jag ta ett lån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett lån så länge du har samtlig information nära till hands. Zmarta kommer fråga dig om personnummer, mobilnummer, civilstånd, om du har några betalningsanmärkningar, barn under 18 år, syfte med lån och om du befinner dig i en utsatt politisk situation. Det är även krav på att du har minst 100 000 kr inkomst per år.

📌 Behöver jag registrera på hemsidan för att ansöka om ett lån?

Du registreras och får automatiskt ett konto när du ansöker om lån på Zmartas hemsida. Det är en väldigt smidig och lätt process därefter kan du välja om du vill logga in med BankID eller lösenord. Hela processen bör inte ta mer än några minuter. Tänk på att om du går med i Zmartas Förmånstjänst får du en mer personifierad login i Mina sidor.

📌 Är lånet taget i ”företagets” konton i min kreditansökan?

Ja. Lånet kontrolleras givetvis i ditt företagskonto, det spelar ingen roll om du är baserad i Stockholm, Malmö eller Göteborg heller. För att kunna ansöka om företagslån måste det vara registrerat som följande: Handelsbolag, Aktiebolag, Enskild firma eller Kommanditbolag. Du kan låna upp till totalt 2 000 000 kr på företaget.
Processen i sig består av tre simpla steg där du direkt får svar på din ansökan.

📌 Hur kan jag kontakta kundtjänst?

Med Zmarta kredit erfahrung blir det lite smidigare.

Det finns flera alternativ för att kontakta kundtjänst. De två absolut smidigaste sätten är att antingen ringa dem direkt på 0431-47 48 49, detta kan du göra dygnet runt. Eller chatta med deras support på vardagar mellan 9 – 17.
Alternativt har de en besöksadress i Ängelholm på Polisgatan 4.
E-post: info@zmarta.se

Kontakter av företaget ZMARTA
Officiell webbplats www.zmarta.se
Address En del av Freedom Finance Kreditservice AB Box 1068 / Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm
Telefonnummer 0771-47 48 49

Omdömen om ZMARTA 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Behövde få ihop lite extra slantar för att kunna klara av att ta ett lån för husköp och vände mig till hit. Jag fick lite tekniska problem vid första kontakt men tack vare Zmarta kontakt löste det sig väldigt snabbt och jag fick även ett trevligt men samtidigt professionellt bemötande vilket lugnade mig som kund. Jag fick verkligen intrycket av att de ansträngde sig vilket jag som kund givetvis uppskattar!

Med ett snabblån hos Zmarta kunde jag snabbt ta mig ur en jobbig ekonomisk situation. Jag sökte runt ett tag efter en tjänst och leverantör som hade bra villkor och även om det fanns en del valmöjligheter var det Zmarta ränta jag fastnade för. Bra ränta och bra återbetalningsvillkor vann mig över! Ångrar det inte en sekund och kommer garanterat använda mig av deras tjänster igen vid behov.

Behövde renovera mitt här hemma och pengarna jag väntat på kom inte i tid så vände mig till Zmarta. Riktigt bra initiativ! Fick snabbt hjälp och pengarna betalades ut omgående. Värt att tänka på att det kan bli knepigt om du har dålig kredithistorik. Men för oss andra rekommenderar jag starkt tjänsten! Nu har jag det nyrenoverat och fint, lånet betalade jag tillbaks så snabbt det gick och allt är frid och fröjd.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %