Logga in BANK NORWEGIAN

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i BANK NORWEGIAN
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 6.99 till 29.27%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 23 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Du får omedelbart ett preliminärt svar när du lagt in din ansökan
Återbetalningstid 1-2 vardagar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Bank Norwegian Sverige

BankNorwegian.se är en bank som erbjuder en bred samling av banktjänster, allt från privatlån och kreditkort, till sparkonto och kontokort. Här kan du samla dina lån, samtidigt som du använder någon av deras andra tjänster för att hantera dina dagliga inköp och utgifter. Här använder man Bank Norwegian mina sidor för att hålla reda på sina lån eller andra tjänster, vilket resulterar i en smidig och enkel process.

Lånevillkor för Bank Norwegian lån

Bank Norwegian ser till att deras kunder kan låna ända upp till 600.000 kronor, helt utan säkerhet. Den minsta summa man kan låna är dock 5.000 kronor, vilket betyder att man erbjuder ett intervall av 5.000 - 600.000 kronor i möjligt lånebelopp. Återbetalningstiden väljer man själv, men maximalt 15 år.

Individuell prövning tillämpas hos Bank Norwegian. Räntan sätts individuellt efter varje persons unika förutsättningar. Räntan är rörlig, samt mindre ju bättre återbetalningsförmåga banken anser att du har.

Om du tar ett lån på 65.000 kronor med en återbetalningstid på 5 år, med en effektiv ränta på 15,88%, då blir det totala återbetalningsbeloppet 91.866 kronor. Det betyder att du betalar en avgift på 1531 kronor per månad i 60 månader.

Vem kan ta ett lån hos Bank Norwegian?

Alla svenska medborgare är alltid välkomna att ansöka om ett lån, men det krävs vissa förutsättningar för att en ansökan ska bli godkänd. Först och främst så måste man ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 36 månaderna. Man får heller inte ha några betalningsanmärkningar, eller vara under 23 år gammal.

Hur du ansöker om ett lån hos Bank Norwegian

En ansökan är uppdelad i 3 olika steg. I det första steget fyller man i sin personliga information. När man är klar med det så går man vidare till steg 2, nämligen ekonomisk information. Det tredje och sista steget är låninformation. Här får man bekräfta all information, samt skicka in ansökan.

Skapas något Bank Norwegian min sida?

Samtidigt som du gör din ansökan så skapas även ett konto. Här använder man sedan Bank Norwegian logga in-funktioner för att logga in på sitt konto, antingen via e-legitimation eller engångskod via sms. BankNorwegian.se/minsida används sedan för att hålla sig uppdaterad om sin låneansökan, eller för att se detaljer om befintliga lån eller andra tjänster.

När får man in pengarna på kontot?

Efter att man har slutfört sin ansökan så skickas ärendet vidare till deras personal. När man sedan fyllt i all den dokumentation som krävs för att lånet ska bli utbetalt, så kan man vanligtvis förvänta sig att se lånet på sitt bankkonto inom 0-2 arbetsdagar. Man måste även ange clearingnummer och bankkonto för att få pengar till det konto man vill ha. I vissa fall kan det dock ta längre tid, t.ex. om det är något som inte stämmer i ansökan, eller att komplettering behövs.

Betala tillbaka lånet

Hos Bank Norwegian så väljer man själv återbetalningstid, allt från 1-15 år. Det går självklart att betala tillbaka hela lånet inom det första året om man skulle vilja det. Man betalar tillbaka lånet genom att månatligen betala av en viss summa. Antingen så genomför man överföringen manuellt, eller så registrerar man att lånet ska dras genom autogiro.

Omdömen från tidigare kunder

Tidigare kunder belyser gärna det faktum att man kan samla sina lån hos det här företaget, hela vägen upp till 600.000 kronor. Få kreditgivare erbjuder samma typ av tjänster som det här företaget gör, vilket gör att Bank Norwegian är väldigt populärt bland konsumenter.

Bank Norwegian appen är väldigt populär. Här får man en bra överblick över sina lån, samt Bank Norwegian kort-tjänster, om man använder sig utav dessa.

Generellt sett är många väldigt nöjda med deras lån. Flashback erbjuder en ganska bra insikt för hur tidigare kunder tycker, så hit kan man vända sig för att få en lite bättre överblick.

Fördelar och nackdelar med Bank Norwegian

Bank Norwegian är en bank med mycket som både är bra eller dåligt, nedan hittar ni en sammanställning av några av de viktigaste punkterna.

Fördelar:

  • Möjligheter till stora lån, samt att samla sina lån
  • Flexibla återbetalningstider
  • Räntan sätts beroende på varje individs egna förutsättning
  • Bank Norwegian kort-tjänster

Nackdelar:

  • Man måste vara minst 23 år för att ansöka
  • Man måste ha varit bokförd i Sverige under minst 36 månader innan ansökan

Bank Norwegians andra tjänster

Bank Norwegian erbjuder ett brett utbud av tjänster, t.ex. konsumentkrediter, samling av lån, kreditkort eller betalkort. Dessa pengar går alldeles utmärkt att använda till t.ex. billån, företagslån eller något annat liknande. Tyvärr så erbjuder banken inga renodlade bolån, men pengarna går absolut att använda till det om man accepterar en hög ränta.

Bank Norwegian kundservice

Bank Norwegian kontaktas på ett flertal olika sätt. Först om främst så rekommenderas det att ta en titt på deras FAQ-sektion. Här hittar man massvis av de vanligaste frågorna inom olika ämnen, t.ex. Bank Norwegian login-funktion eller hur man gör en ansökan.

Bank Norwegian kundtjänst går även att kontakta, antingen via deras kontaktformulär på hemsidan, eller via telefonnummer - 0770 - 45 77 66. Bank Norwegian öppettider: dygnet runt, alla dagar på året.

Banken går tyvärr inte att kontakta i Stockholm eller Sverige, utan deras kontor ligger i Norge.

Vanliga frågor och svar om Bank Norwegian

📌 Vilka ränta kan man få hos Bank Norwegian?

Räntan hos Bank Norwegian sätts alltid efter varje persons individuellas förutsättningar. Om banken bedömmer att man har en hög återbetalningsförmåga, då får man en låg ränta, och vice versa. Räntan hamnar alltid någonstans mellan 6,99 - 22,99%. Den effektiva räntan blir aningen högre tack vare diverse avgifter.

📌 Finns det några BankNorwegian login-funktioner?

I samband med att man ansöker om ett lån så registreras även ett konto. Man använder sedan antingen e-legitimation eller sms-koder för att logga in på sitt konto. På mina sidor hittar man information om sin ansökan, befintliga lån, eller kreditkort. Man kan även göra ändringar i sin ansökan och befintliga tjänster.

📌 Hur stora lån kan man få?

Bank Norwegian erbjuder ganska stora lån, speciellt för att endast erbjuda privatlån. Hos den här banken kan man låna allt mellan 5.000 och 600.000 kronor, samt att man får använda pengarna till vad man vill. Lånen anges utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver pantsätta något för att få lånet.

📌 Vad händer om jag inte kan betala tillbaka i tid?

Om man inte betalar tillbaka sitt lån i tid så får man alltid en påminnelse. På denna påminnelsefaktura har man lagt till en påminnelseavgift på 60 kronor, vilket är standard i Sverige. Skulle det vara så att man inte betalar påminnelsen av någon anledning, då går ärendet vidare till inkasso. Betalar man inte inkassokostnaden, då går ärendet slutligen vidare till Kronofogden.

📌 Erbjuder Bank Norwegian andra tjänster än lån?

Bank Norwegian erbjuder stora privatlån utan säkerhet, men det är faktiskt långt ifrån det enda man erbjuder. Här erbjuder man även kreditkortslösningar, betalkort, samt sparkonto. Här kan man kombinera sitt lån tillsammans med sitt kredittkort eller betalkort, vilket skapar för en lättare överblick för sin ekonomi.

Kontakter av företaget BANK NORWEGIAN
Officiell webbplats www.banknorwegian.se
Address PO Box 338 0101 OSLO Norway
Telefonnummer 0770-45 77 66

Omdömen om BANK NORWEGIAN 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Min båt behövde repareras, men jag hade inte pengarna för att kunna genomföra reperationen, så jag vände mig till några olika banker för att få förslag. Bank Norwegian erbjöd inte bara den bästa räntan, utan även längst återbetalningstid. Efter samtal med banken så lyckades jag även att få ner räntan en aning, vilket jag blev väldigt nöjd med. Rekommenderas starkt!

Jag var i behov av ett lån för att köpa en ny bil. Jag tog fram några olika erbjudanden, men fastnade verkligen för Bank Norwegian. Här fick jag den långa återbetalningstid som jag ville ha, samt att jag fick en betydligt bättre ränta än hos de andra bankerna. Jag kunde inte vara nöjdare än vad jag är, samt att jag absolut kommer att rekommendera Bank Norweigan till både vänner och familj.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %