Logga in KLARA LÅN

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i KLARA LÅN
Lånebelopp från 1000 till 50000 kr
Effektiv ränta från 28 till 46.4%
Lånperiod från 365 till 1825 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Om Klara lån ab

Klara lån är något utav en uppstickare inom världen av låneförmedling. De har valt att specialisera på låneförmedling genom att inom loppet av några få sekunder få svar. Detta helt utan kostnad för dig som kund. Lanseringen är ett svar på att det har uppstått en väldigt stor efterfrågan på enkel lånejämförelse. Vad som skiljer dem åt från resten är däremot att man direkt i anslutning till sitt svar har möjlighet att låna pengar. Låt oss ta en titt på vad som gör Klara lån se till ett bra val.

Villkor för Klaralån lån

För dig som väljer att använda Klara lån sverige ab så bör du veta att de endast är en förmedlare. Inte en långivare. Men detta innebär faktiskt på det stora hela bara fördelar för dig. Men för att du ska beviljas ett lån så måste du leva upp till de allmänna kraven. Dessa handlar främst om att man måste vara myndig samt genomgå en grundläggande kreditprövning.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad under 2 år
5 000 SEK 195% 359 SEK
10 000 SEK 195% 718 SEK
20 000 SEK 195% 1436 SEK

Vem kan ta ett Klaralån lån

Att säkra ett lån kräver att man på det stora hela har inkomst och liknande som innebär att man kan beviljas lån. Men de faktiskt kraven kan variera i stor utsträckning då skiftar utifrån vilken långivare man välja att skaffa sig ett lån av. Vill du bli beviljat lånet behöver du däremot vara minst arton år gammal och bo i landet.

Så ansöker man

Ansökningsprocessen är en av branschen smidigaste. Och man behöver inte göra så mycket mer än att välja belopp, återbetalningstid samt fylla i e-post, personnummer och mobiltelefonnummer. Därefter bekräftar man sin ansökan med BankID.

 • Välj belopp och återbetalningstid.
 • Uppge personnummer och kontaktinformation.
 • Välj ett lån från någon utav de tillgängliga långivarna.
 • Ansök om bekräfta med BankID.

På så sätt är detta en väldigt smidig tjänst och det går oerhört snabbt att säkra ett lån.

Behöver man Klaralån logga in för att få lån?

Något som är speciellt med denna tjänst är att man beviljas det faktiska lånet från den aktör man väljer att låna från. Detta innebär att låneavtalet inte är mellan dig och Klara lån. Tvärt om upprättas det med det företag som du får pengarna från. Även om detta kan låta som omständligt och onödigt så är det bra på så sätt att du får tillgång till båda tjänsternas kundtjänst.

Hur snabbt sker Klara lån utbetalning?

Att få Klaralån pengar utbetalda går i de flesta fall väldigt snabbt. Men hur det hela går till beror mycket på vilket företag du väljer att skaffa pengar från. Anledningen att det inte går att säga exakta utbetalningstider är att det inte är själva låneförmedlaren som står för utbetalningarna. I de flesta fall är det numera vanligt att utbetalning sker samma dag som lånet beviljas.

Så återbetalar man

När man tilldelas ett Klaralån lån så tilldelas man även en återbetalningsplan. Denna upprättas i enlighet med den återbetalningsperiod som man valt i samband med att man ansökte om lån. Pengarna förs i de flesta fall över till ett bank- eller plusgiro hos den långivare som man valt att skaffa lånet hos. Denna process är ofta identisk hos samtliga banker hos kreditinstitut.

Vad säger användarna?

Många har uppgett gällande Klara lån omdöme att detta är ett riktigt smidigt sätt att ordna ett förmånligt lån. De flesta användare uppskattar det enkla gränssnittet där man bara behöver mata in de uppgifter motsvarande den sorts lån man vill ha. Då man får ta del av erbjudanden från många olika aktörer utan att behöva ansöka hos samtliga så ger det även en bra överblick över marknaden.

Fördelar och nackdelar med Klara lån

Men vad kan man egentligen säga om sajten som helhet? Är den så lättanvänd som många säger? Här har vi några av de givna för- och nackdelar som du kan förvänta dig.

Fördelar:

 • Enkelt att jämföra de största bankerna och kreditinstituten med Klara lån ab.
 • Går snabbt att hitta ett förmånligt lån.
 • Du slipper ansöka hos varje enskilt företag.

Nackdelar:

 • Utbudet kunde vara lite större.

Klara lån kontakt

Om du behöver kontakta dem för att få hjälp eller få bättre insikt i dina möjligheter att få lån så kan du glädja dig med att de går att nå på ett flertal olika sätt. Detta gäller så väl e-post som telefonsamtal. De flesta väljer däremot att kontakta dem via e-post då detta i de flesta fall leder till snabbast och med utförligt svar. Men du väljer själv hur du kontaktar deras kundtjänst.

Vanligt förekommande frågor

Detta är de frågor som de flesta har när det kommer till deras tjänster. Förhoppningsvis kommer våra svar att göra det lättare för dig att ta ett bra beslut.

📌 Vilka tjänster är det som erbjuds?

Man bör inte blanda ihop dem med en långivare. Tvärt om förmedlar de lån hos ett stort antal långivare. Detta innebär att det är en tjänst för att säkerställa ett så förmånligt lån som möjligt. Inte en Klara lån kredit. Du väljer själv vilka du vill låna från. En populär jämförelsesajt som svenska användare har kommit att uppskatta i väldigt stor utsträckning. De är väldigt enkla att använda och ger bra lånemöjligheter.

📌 Ordnar Klaralån bra lån?

Dina förutsättningar att få bra lån beror i stor utsträckning på individuella faktorer. Har du tillräckligt lån, saknar anmärkningar och väljer en bra långivare så kommer du definitivt att kunna få ett enkelt lån med bra ränta. En stor förde med denna sorts jämförelsesajter är just att de ordnar riktigt förmånliga lån. Ta kontroll över dina lånechanser och se till att du får det bästa alternativet som finns tillgängligt. Allt genom Klaralan mina sidor.

📌 Görs en kreditupplysning?

Nu för tiden är det nästan omöjligt att helt och hållet undvika kreditupplysning när man ansöker om lån. Men man kan göra det bästa av situationen genom att välja en låneförmedlare. Anledningen är att man då kan välja mellan ett flertal olika långivare trots att man bara behöver genomgå en endaste kreditupplysning. Då slipper man hamnar i onödiga register och kan välja det bästa lånet som finns tillgängligt.

📌 Har Klaralån bra kundtjänst?

Man skulle kunna önska att de hade lite fler kanaler för sin kundtjänst, så som livechatt. Men på det stora hela så är de väldigt snabba att svara på e-postmeddelanden. Detta gör att deras support är lätt att komma i kontakt med om man verkligen behöver hjälp. På så sätt är de en av de mer personliga och tillgängliga låneförmedlare som finns på marknaden i nuläget.

📌 När betalas pengarna ut?

Den exakta tiden för utbetalning beror mycket på var du väljer att låna från. Men då det numera i de flesta fall går väldigt snabbt att gå sina pengar så kan man förvänta sig att pengarna faktiskt betalas ut nästan direkt efter att man blivit beviljad lånet på Klara lån mina sidor. Man kan däremot förbereda sig på att det vid helg och liknande kan ta några extra dagar innan man ser pengarna.

Kontakter av företaget KLARA LÅN
Officiell webbplats klaralan.se
Address 102 49 Stockholm, BOX 5370

Omdömen om KLARA LÅN 2

4,8
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Det var en ny upplevelse för mig att skaffa lån. Men jag är väldigt nöjd över att jag valde dem. Det dök upp en lista över flera olika företag och jag kunde med all tydlighet se de olika räntorna och villkoren. I slutändan valde jag helt enkelt det lån som hade lägst ränta. Är supernöjd och skulle definitivt rekommendera dem till alla personer som vill ha ett enkelt lån.

Älskar jämförelsesajter. Då jag lånar ganska ofta så är de ett sätt för mig att garantera mig själv det bästa lånet jag kan få. Men jag älskar valmöjligheter, och att kunna välja och vraka gör att jag känner att jag har den kontroll som krävs för att jag ska ta rätt beslut. I de flesta fall får jag mycket bättre ränta än när jag ansöker direkt från de olika företagen. Klara lån logga in var riktigt smidigt.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %