Logga in ADVISA

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i ADVISA
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 5.79%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Oftast får du svar inom 24 timmar
Återbetalningstid Ditt lån betalas ut 3-5 bankdagar efter att banken har mottagit ditt undertecknade avtal
Öppettider Dag och natt
Ansökan om godkännande 90%

Innehåll

ADVISA: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Advisa ab’s historia

Advisa ab har sedan 2011 hjälpt över 250.000 kunder att spara pengar genom att jämföra eller omförhandla sina lån. Advisa är ett F-skatt och momsregistrerat bolag i Sverige och har sedan 2015 tillstånd från Finansinspektionen. Advisa samarbetar med 31 banker och andra långivare, varav några är bland annat Swedbank, SEB, ICA-Banken och Wasa kredit.

Vad är kraven för att få låna genom Advisa?

  • Ha fyllt 18 år
  • Ej ha ett skuldsaldo eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden
  • Ha en inkomst på minst 10.000 kr/mån
  • Vara folkbokförd i Sverige

Olika tjänster som Advisa erbjude

Advisa erbjuder jämföring av b.la. privatlån, billån och bolån. Med Advisa försäkring får du ett skräddarsytt ersättningsbelopp som passar just dig i din specifika situation. Advisa erbjuder olika försäkringsalternativ såsom låneskydd, bilförsäkring och inkomstförsäkring. Halvförsäkring till bil ger ersättning mot brand, stenskott och stöld. Helförsäkringen ger även ersättning för skador på din egna bil.

Advisa trygghetsförsäkring passar dig som vill känna dig trygg när något oförutsett händer. Fördelarna med Advisa trygghetsförsäkring är att du själv bestämmer vilken ersättning du vill få ut från försäkringen varje månad och att ersättningen är skattefri. Ersättningen betalas ut upp till 12 månader. Trygghetsförsäkringen gäller i Norden, och även utanför Norden förutsatt att vistelsen inte varar i mer än 3 månader.

Hur går man tillväga?

För att ta lån via Advisa fyller du i en ansökan och du kan då låna upp till 600.000 kronor. Även fri amorteringsrätt gäller på alla lån hos Advisa, vilket innebär att du närsomhelst kan betala ett högre belopp, eller betala av hela lånet. Du binder dig inte till något lån genom att ansöka. Ett bindande avtal ingår du först när du har skrivit på ett låneavtal med banken. Advisa ab sammarbetar med 31 banker och andra långivare. Du bestämmer själv i dialog med rådgivare om så önskas, vilken lånetid du vill ha för ditt lån. Mellan 1 och 15 år är alternativen för lånetiden hos Advisa.

Advisa sammarbetar med UC vilket tillåter alla 31 banker att dela på en kreditupplysning, och på så sätt slipper du få en försämrad kreditvärdighet, vilket ofta är ett problem när man jämför många olika långivare. Rådgivning för lån genom Advisa är kostnadsfri.

Fördelar och nackdelar

Några fördelar med Advisa är som nämnt tidigare att kreditupplysningen inte påverkar din kreditvärdighet negativt, samt att du som regel får svar från alla långivare inom 1 dygn. Och att du sedan fritt kan välja vilken bank som passar dig bäst, Advisa erbjuder rådgivning vid val av långivare. Även att Advisa behandlar personuppgifter enligt Personuppgiftslagen är positivt, då en eventuell tvist ska lösas av svensk allmän domstol.

Advisa har fått bra omdömen och ett snittbetyg på 4.5 av 5 baserat på över 670 kundomdömen.

En nackdel med Advisa är att man inte kan skapa en användare på Advisa, det hade varit smidigt att kunna ha tillgång till en profil och logga in på Advisa för att enklare kunna hålla koll på samlade krediter, jämförelser mellan långivare osv. Det skulle även innebära att det blev enklare att kunna ha en effektiv dialog med rådgivare och liknande. Så en inloggning på Advisa är något som saknas, vilket gör det svårt att hålla koll på allt som kan vara nyttigt att hålla koll på. Nödvändig information får du istället som regel via telefon, och vissa som har gett Advisa omdöme har klagat på just det.

Kontakter av företaget ADVISA
Officiell webbplats advisa.se
Telefonnummer 0770 - 17 50 50

Omdömen om ADVISA 5

5,0
5 recensioner
Skriv ett omdöme

Om sanningen ska fram så är Advisa konto det bästa jag har varit med om i mitt liv när det kommer till affärer och företagsverksamhet. Det proffsiga bemötandet med kunnig och hjälpsam personal gjorde det till en fröjd att låna pengar hos denna lånegivare.

Attans! Jag önskar jag kunde lämna dubbla betyg för det är rätt omdöme för Advisa det enligt mig. De var fantastiskt duktiga på att bemöta en äldre herre utan att vara fåordig. De visade mig vägen till mina pengar som jag ville låna. Nu sitter jag här utomlands och njuter!

Nu är det faktiskt så här att logga in på Advisa är enkelt då de vet vad de håller på med: jag fick bra bemötande, proffsig rådgivning och en hand som förde mig genom alla steg i låneprocessen så jag fick mina pengar redan samma dag. I och med detta måste jag ge dem alla mina tack!

Herregud vad bra kundservice jag fick hos Advisa med försäkring. De gav mig ekonomisk rådgivning - helt gratis, till skillnad om jag hade besökt fysisk bank som hade krävt mig på pengar och även fnysit åt mina låneansökningar. Kan inte annat mer än att rekommendera detta!

Att Advisa AB låter en dela upp sina lån och använda dem till olika syften är perfekt eftersom varje dellån ger dig olika lånetider, räntevillkor och allt. Perfekt för en som vill ha det så flexibelt som möjligt med sina lån vilket jag vill. Tummen upp till dem!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %