Logga in ADVISA

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i ADVISA
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 5.14 till 17.65%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Oftast får du svar inom 24 timmar
Återbetalningstid Ditt lån betalas ut 3-5 bankdagar efter att banken har mottagit ditt undertecknade avtal
Öppettider Dag och natt
Ansökan om godkännande 90%

Innehåll

ADVISA: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Advisa ab’s historia

Advisa ab har sedan 2011 hjälpt över 250.000 kunder att spara pengar genom att jämföra eller omförhandla sina lån. Advisa är ett F-skatt och momsregistrerat bolag i Sverige och har sedan 2015 tillstånd från Finansinspektionen. Advisa samarbetar med 31 banker och andra långivare, varav några är bland annat Swedbank, SEB, ICA-Banken och Wasa kredit.

Vad är kraven för att få låna genom Advisa?

  • Ha fyllt 18 år
  • Ej ha ett skuldsaldo eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden
  • Ha en inkomst på minst 10.000 kr/mån
  • Vara folkbokförd i Sverige

Olika tjänster som Advisa erbjude

Advisa erbjuder jämföring av b.la. privatlån, billån och bolån. Med Advisa försäkring får du ett skräddarsytt ersättningsbelopp som passar just dig i din specifika situation. Advisa erbjuder olika försäkringsalternativ såsom låneskydd, bilförsäkring och inkomstförsäkring. Halvförsäkring till bil ger ersättning mot brand, stenskott och stöld. Helförsäkringen ger även ersättning för skador på din egna bil.

Advisa trygghetsförsäkring passar dig som vill känna dig trygg när något oförutsett händer. Fördelarna med Advisa trygghetsförsäkring är att du själv bestämmer vilken ersättning du vill få ut från försäkringen varje månad och att ersättningen är skattefri. Ersättningen betalas ut upp till 12 månader. Trygghetsförsäkringen gäller i Norden, och även utanför Norden förutsatt att vistelsen inte varar i mer än 3 månader.

Hur går man tillväga?

För att ta lån via Advisa fyller du i en ansökan och du kan då låna upp till 600.000 kronor. Även fri amorteringsrätt gäller på alla lån hos Advisa, vilket innebär att du närsomhelst kan betala ett högre belopp, eller betala av hela lånet. Du binder dig inte till något lån genom att ansöka. Ett bindande avtal ingår du först när du har skrivit på ett låneavtal med banken. Advisa ab sammarbetar med 31 banker och andra långivare. Du bestämmer själv i dialog med rådgivare om så önskas, vilken lånetid du vill ha för ditt lån. Mellan 1 och 15 år är alternativen för lånetiden hos Advisa.

Advisa sammarbetar med UC vilket tillåter alla 31 banker att dela på en kreditupplysning, och på så sätt slipper du få en försämrad kreditvärdighet, vilket ofta är ett problem när man jämför många olika långivare. Rådgivning för lån genom Advisa är kostnadsfri.

Fördelar och nackdelar

Några fördelar med Advisa är som nämnt tidigare att kreditupplysningen inte påverkar din kreditvärdighet negativt, samt att du som regel får svar från alla långivare inom 1 dygn. Och att du sedan fritt kan välja vilken bank som passar dig bäst, Advisa erbjuder rådgivning vid val av långivare. Även att Advisa behandlar personuppgifter enligt Personuppgiftslagen är positivt, då en eventuell tvist ska lösas av svensk allmän domstol.

Advisa har fått bra omdömen och ett snittbetyg på 4.5 av 5 baserat på över 670 kundomdömen.

En nackdel med Advisa är att man inte kan skapa en användare på Advisa, det hade varit smidigt att kunna ha tillgång till en profil och logga in på Advisa för att enklare kunna hålla koll på samlade krediter, jämförelser mellan långivare osv. Det skulle även innebära att det blev enklare att kunna ha en effektiv dialog med rådgivare och liknande. Så en inloggning på Advisa är något som saknas, vilket gör det svårt att hålla koll på allt som kan vara nyttigt att hålla koll på. Nödvändig information får du istället som regel via telefon, och vissa som har gett Advisa omdöme har klagat på just det.

Vanligt ställda frågor om Advisa

📌 Hur gör jag en ansökan hos Advisa?

Du gör din ansökan om Advisa kredit genom att surfa in på deras hemsida. Där fyller du i information om dig själv. Denna är bland annat information om din boendesituation, eventuell medsökande, din lön, arbetsgivare och eventuella tillgångar. När det hela är klart klickar du på ansök. Alla samarbetspartners kan sedan välja om de vill erbjuda dig ett lån eller inte. Du kan följa vilka som erbjuder dig lån direkt på hemsidan samt via mejl. Det är viktigt att du har dokument som en lönespecifikation redo om det skulle behövas. Storleken på ditt lån kan avgöra om du behöver bifoga fler dokument eller inte.

📌 Hur snabbt får jag svar och mina pengar?

En av de stora fördelarna med att ansöka här är att du får snabba svar från flera långivare. Många gånger kan du se erbjudanden redan inom någon minut från det att du klickat ansök via Advisa mina sidor. Sedan kan det från vissa långivare dröja någon timme extra innan du får veta om de kan erbjuda ett lån eller inte. Pengarna har du efter godkänt lån oftast inom bara någon dag, förutsatt att du har en av de stora bankerna.

📌 Har Advisa lån konkurrenskraftiga räntor och villkor?

Många kunder gillar Advisa eftersom du kan få besked från flera olika långivare på en gång och sedan välja den som passar dig bäst. Du ser alltid villkoren, via Advisa logga in, från långivaren tydligt och detta gör det enkelt att välja den med bäst ränta och återbetalningsvillkor. Tänk på att räntan sätts individuellt beroende på den bedömning som den aktuella långivaren gör av dina ekonomiska förutsättningar.

📌 Vad gör jag om jag inte kan betala mitt lån en månad?

Att du betalar ditt Advisa lån i tid varje månad är mycket viktigt. Gör du inte det så drabbas du av påminnelser och därmed också påminnelseavgifter. Om du inte betalar ditt lån på flera månader kommer ditt avtal med långivaren att sägas upp och ditt lån skickas vidare till inkasso. För att förhindra detta är det alltid bäst att kontakta långivaren direkt om du får problem med att betala.

📌 Finns det något sätt jag kan kontakta Advisas kundtjänst på?

Har du frågor om hur du ansöker om ett lån eller allmänna undringar om hur processen fungerar så är du alltid välkommen att kontakta kundservice. Det bästa är att ringa dem direkt på 0770 - 175050 under vardagar mellan 9-16. Då kan du få svaren du behöver för att ta ett välinformerat beslut om vilken långivare du ska välja från Advisa mina sidor. De duktiga medarbetarna står redo för att hjälpa dig.

📌 Kommer lånet jag tar att synas om någon tar en kreditupplysning på mig?

Den största fördelen när du ansöker om lån via Advisa kredit är att du får flera låneerbjudanden men bara en kreditupplysning. Andra företag som tar en upplysning på dig kommer alltså inte att veta att du ansökt om lån hos flera långivare. Detta är smart eftersom sådant kan komma att påverka din kreditvärdighet i stort. Du tjänar alltså på att välja Advisa lån som din lånepartner.

Kontakter av företaget ADVISA
Officiell webbplats advisa.se
Telefonnummer 0770 - 17 50 50

Omdömen om ADVISA 7

5,0
7 recensioner
Skriv ett omdöme

Den Advisa ränta som erbjöds varierade något beroende på långivare men jag valde smidigt den som var lägst. Detta är ju en av de stora fördelarna med att ansöka om lån på en enda plats men sedan få flera erbjudanden att överväga innan man tar ett beslut. Det kändes tryggt att spara tid på att ansöka på en plats och jag fick mitt lån utbetalt snabbt till kontot.

Med Advisa lån så hittade jag snabbt och enkelt det lån som passade just mina behov. Jag visste tack vare deras utmärkta system att jag skulle godkännas för lånet. Flera långivare erbjöd ett lån trots att bara en kreditupplysning togs och detta gjorde att jag snabbt fann det jag sökte. Kan verkligen rekommenderas till den som vill låna smart i alla lägen.

Om sanningen ska fram så är Advisa konto det bästa jag har varit med om i mitt liv när det kommer till affärer och företagsverksamhet. Det proffsiga bemötandet med kunnig och hjälpsam personal gjorde det till en fröjd att låna pengar hos denna lånegivare.

Attans! Jag önskar jag kunde lämna dubbla betyg för det är rätt omdöme för Advisa det enligt mig. De var fantastiskt duktiga på att bemöta en äldre herre utan att vara fåordig. De visade mig vägen till mina pengar som jag ville låna. Nu sitter jag här utomlands och njuter!

Nu är det faktiskt så här att logga in på Advisa är enkelt då de vet vad de håller på med: jag fick bra bemötande, proffsig rådgivning och en hand som förde mig genom alla steg i låneprocessen så jag fick mina pengar redan samma dag. I och med detta måste jag ge dem alla mina tack!

Herregud vad bra kundservice jag fick hos Advisa med försäkring. De gav mig ekonomisk rådgivning - helt gratis, till skillnad om jag hade besökt fysisk bank som hade krävt mig på pengar och även fnysit åt mina låneansökningar. Kan inte annat mer än att rekommendera detta!

Att Advisa AB låter en dela upp sina lån och använda dem till olika syften är perfekt eftersom varje dellån ger dig olika lånetider, räntevillkor och allt. Perfekt för en som vill ha det så flexibelt som möjligt med sina lån vilket jag vill. Tummen upp till dem!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %