Logga in FREEDOM FINANCE

4.9
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i FREEDOM FINANCE
Lånebelopp från 5000 till 600000 kr
Effektiv ränta från 3.6 till 19.74%
Lånperiod från 365 till 5475 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid Inom mellan 1 bankdag eller 3–5 bankdagar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

FREEDOM FINANCE: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Vad är Freedom Finance?

Det svenska bolaget Freedom Finance startades år 1999 men då under annat namn, namnet Freedom Finance blev nytt namn år 2003. Freedom Finance är aktivt i flera länder utöver Sverige, däribland Tyskland med ett kontor i Hamburg. I övrigt är Freedom Finance också aktivt i Norge och Finland, kontoren är uppdelade två i Sverige, ett i Norge och ett i Finland. Freedom Finance kreditservice AB går under namnet Zmarta Groups som sedan 2016 ägs av ett tyskt medieföretag vid namn Bauer Media Group.

Bolaget är sedan 2004 F-skattregistrerat i Sverige och det är även registrerat i momsregistret med startdatum för moms 2 juli 2018. Freedom Finance kreditservice AB är privatägt och inte noterat på börsen. Freedom Finance har även tillstånd från Finansinspektionen för att förmedla lån, med anledning av att detta tillstånd är utfärdat så står bolaget under tillsyn av FI.

Hur och genom vilka förmedlar Freedom Finance lån?

Freedom Finance har idag ett aktivt samarbete med 25 olika banker, några av Freedom Finance’s banker är ledande på den svenska marknaden, exempel på dessa är följande:

  • SEB
  • Wasa Kredit
  • Forex Bank

Freedom Finance har sedan starten, i samarbete med olika banker och långivare, hjälpt över en miljon kunder i Norden. Värt att notera är dock att samarbetar med en enskild bank eller annan långivare, och det är betryggande att veta att Freedom Finance inte profiterar på att förmedla lån via en specifik långivare.

Vid ansökan om lån via Freedom Finance så tas tack vare ett samarbete med UC, bara en kreditupplysning. Det innebär att din kreditvärdighet inte kommer drabbas negativt när du ansöker om, eller jämför olika långivare.
Vad är kraven för att låna genom Freedom Finance? Och vilka lånealternativ finns?

  • Ha fyllt 18 år
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden (inkluderar inte betalningsanmärkningar)
  • Ha en redovisad årlig inkomst på över 100.000 kronor

Freedom Finance lån tillåter dig att trots tidigare betalningsanmärkningar, ta privatlån på upp till 600.000 kronor som du är fri att använda till vad du vill, vilket betyder att du inte är skyldig att lämna någon säkerhet för det aktuella lånet. Och ett privatlån tidsbinder dig inte, så du har full amorteringsrätt och är därmed fri att betala av hela lånet vid önskat tillfälle.

Freedom Finance’s webplats

På Freedom Finance’s webplats kan du med hjälp av BankID eller lösenord logga in på Freedom Finance, vilket ger dig tillgång till din profil på hemsidan. Där kan du hålla kontakten med rådgivare och enklare ha en dialog kring dina lånemöjligheter alternativt lån. Du kan även se din avbetalningsplan.

När du är inloggad har du tillgång till Freedom Finance mina sidor som samlar allt ovan, det är lättnavigerat och frihetligt utvecklat för dig som användare. Något slags poäng eller bonussystem på mina sidor finns inte, vilket kan vara en nackdel.

Omdömen om Freedom Finance

Freedom Finance omdöme är riktigt bra, baserat på närmare 6000 kundomdömen via Trustpilot så blir totalbetyget för Freedom Finance nio av tio. I kundomdömena kan man framförallt se att räntan samt kundsupporten får beröm, många uttrycker även att dem är nöjda med att det gick snabbt. Också samling och jämförelse av olika lån anser ser sig kunderna fungera mycket bra och smidigt.

Kontakter av företaget FREEDOM FINANCE
Officiell webbplats www.freedomfinance.se
Address Kreditservice AB, Box 1068, 262 21 Ängelholm
Telefonnummer 0431-47 47 00

Omdömen om FREEDOM FINANCE 7

4,9
7 recensioner
Skriv ett omdöme

En stor fördel med är hur smidig deras sida är, nu är det visserligen fler som erbjuder den tjänsten men allting är så lätt navigerat hos Freedom Finance. Lån är inga problem att få heller så länge du uppfyller de mest basala kraven som 18 år, över 100 k i inkomst och inga anmärkningar sen tidigare. De har dessutom öppet dygnet runt vilket passar mig som jobbar natt.

Ett ord beskriver ett konto på Freedom Finance: perfektionism. Utomordentlig kundservice, snabb och enkel låneprocess, en ansökan som beslutades redan samma dag så att pengarna dök satt på kontot samma dag. Återbetalningsvillkoren passar mig.

Kläder, kläder, och mer kläder är vad jag älskar! Bara att logga in på Freedom Finance så jag kan fortsätta roa mig utan att det ska svida i plånboken. Visst har jag en del att betala tillbaka men jag vet exakt hur mycket varje månad så det har ordnat sig ändå!

Var ska jag börja med Freedom Finance och banker? Exempelvis hur de är helt finemang med kundservice så jag kan känna att jag blir bemött på ett medmänskligt sätt istället för ett ytterligare kundnummer i någon tråkig databas? Jag får mänsklig hjälp här.

Vad mer finns att säga? Freedom Finance kreditservice är lånegivaren du ska vända dig till när du behöver pengar snabbt och enkelt. Självfallet ska du räkna på saken själv och vet att du har råd att betala tillbaka men så länge du vet det så är det lugnt.

Nu är det så att jag behövde lite extra slantar i och med det nya året så jag tog jag kontakt med Freedom Finance. De gjorde ett utmärkt arbete att plocka fram det bästa låneavtalet utifrån mina återbetalningsförmågor. Vi blev båda mycket nöjda.

Jag gillar hur lätt det är att logga in på mina sidor hos Freedom Finance. De kan verkligen sina grejer och du behöver inte vara någon ekonom för att få proffsig hjälp av dem. De pratar på ditt vis, på ditt språk, med dina ordval. Rekommenderar denna lånegivare!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %