Logga in SNABBFINANS

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i SNABBFINANS
Lånebelopp från 1000 till 25000 kr
Effektiv ränta från 23.51 till 45.71%
Lånperiod från 1 till 720 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Mindre lån från Snabbfinans

Snabbfinans ägs av Tryggkredit Stockholm AB och erbjuder högkostnadskrediter. Ansök online och få svar på din förfrågan samma dag. Blir lånet godkänt har du pengarna utbetalade

Lånevillkor för att få lån

Snabbfinans AB eerbjuder mindre lån mellan 4.000 kronor och upp till 25.000 kronor. Det är en högkostnadskredit som de erbjuder och du behöver betala tillbaka minst 1.500 kronor per månad. Du betalar en effektiv ränta på 51%. Uppläggningsavgiften ligger på 395 kronor. Du kan se över allt om ditt lån och din ränta genom att gå in på Snabbfinans. Logga in på ditt konto för att se över dina lånade pengar samt villkoren kopplade till den. Du kan räkna ut din exakta kostnad för lånet genom kalkylen på deras hemsida.

Vem får ansöka om lån hos Snabbfinans?

Du behöver vara minst 20 år gammal för att få ett lån godkänt. En folkbokföringsadress under de senaste tre åren är också något som behövs, tillsammans med en deklarerad årsinkomst på minst 150 000 kronor. Det är inte tillåtet att ha några betalningsanmärkningar. Du går att använda ditt BankID för att skicka in din låneansökan.

Hur du ansöker om ett Snabbfinans lån

Ditt lån ansöker du på deras hemsida. Välj hur mycket du önskar låna och ditt mobilnummer samt ditt personnummer. Skicka sedan in din ansökan till verksamheten och vänta på svar om ditt lån blir godkänt eller inte. När det blir godkänt skickas pengarna eller så ser du dem som din kontokredit på ditt konto.

Personliga sidor hos Snabbfinans

Du kan se över ditt lån och din kontokredit genom att logga in på Snabbfinans mina sidor. Du loggar in längst till höger i deras huvudmeny när du gått in på deras hemsida. För att logga in använder du ditt BankID. Här får du tillgång till din kontokredit och det är även här som du gör ditt uttag till bankkontot.

Utbetalningar

Din Snabbfinans utbetalning sker snabbt och blir lånet godkänt har du oftast pengarna utbetalda samma dag som den godkänns. De samarbetar med stora banker som Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank, med flera. Ansöker du om en kontokredit kan du själv välja när du vill plocka ut pengarna och betala din ränta på

Hur du betalar tillbaka ditt Snabbfinans lån

Du betalar tillbaka lånet genom att betala fakturan som skickas till dig varje månad. Den skickas till din fakturaadress om du är ny kund och därefter mejlas den, varje gång du behöver betala tillbaka din månadskostnad för de lånade pengarna. Alla nödvändiga fakturauppgifter som synas på fakturan.

Användarupplevelse

Många av deras kunder tycker om Snabbfinans. Kredit eller lån upp till 25.000 kronor är toppen att ansöka om, ifall snabba pengar behövs få in. Det kan handla om oväntade avgifter eller liknande som snabbt behöver betalas av. Många av användarna är nöjda med hemsidan, lånevillkoren och upplägget.

Fördelar

  • Låna utan kreditupplysning hos UC
  • Få dina pengar snabbt utbetalda
  • Erbjuder kontokredit och lån

Nackdelar

  • Inga högre lån än 25.000 kronor
  • Relativt hårda villkor
  • Betalningsanmärkningar är inte tillåtet

Kontakt

Det går utmärkt att prata med snabbfinans. Kontakt sker via mejl eller över telefon. De har inte öppet på söndagar, men du kan nå dem på vardagar och lördagar. Mellan måndag till fredag har de öppet från 08:00 till 18:00 och på lördagar mellan 10:00 till 15:00. Du hittar även mycket information genom att gå in på deras hemsida.

FAQ - Frågor & svar

📌 Värt att ansöka om lån från Snabbfinans? Vad är räntan?

Behöver du snabbt ansöka om pengar kan det vara värt att kolla på Snabbfinans. Tyvärr har de en uppläggningsavgift som du behöver betala när du ansöker om ett lån. Se till att räkna ihop alla kostnader för lånet så du vet den exakta summan för hela lånet, inklusive de avgifter och räntor som är kopplade till ditt lån.

📌 Hur snabbt tar en ansökan och när får jag pengarna?

Ansökningsprocessen är snabb och du ansöker direkt på deras hemsida. Du kan ansöka från din dator, surfplatta eller mobiltelefon då allt du behöver är en internetuppkoppling. När ansökan är godkänd skickas pengarna ut direkt eller nästkommande bankdag. Snabbfinans samarbetar med SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och fler.

📌 Måste jag skapa något användarkonto för att ansöka om ett lån?

Ja så du har koll på din kontokredit eller dina lånevillkor och dina fakturor. Ditt konto kommer skapas när du skickar in din första låneansökan till företaget. Du kommer sedan kunna logga in på dina sidor genom att gå in på deras webbplats från din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Du väljer lösenord när du skapar ditt konto vid din ansökan.

📌 Kommer lånet från Snabbfinans synas på min kredithistorik?

Nej de använder sig inte av UC utan de använder sig av Bisnode Kredit AB. De flesta större långivare använder UC när du ansöker om ett lån, men eftersom Snabbfinans använder Bisnode betyder det att din ansökan kommer synas på de företag som använder samma verksamhet. Detta gör att större lån inte ser denna låneansökan.

📌 Vad sker om jag inte betalar tillbaka i tid?

Då kommer en påminnelseavgift skickas på dig och sedan kan ett ärende skickas till Inkasso och därefter Kronofogden. Det är därför alltid bäst att ta kontakt med företaget innan något sådant sker, för att se om det går att komma på en lösning. Att få en betalningsanmärkning är aldrig roligt och det kan skapa problem för dig att få abonnemang, nya lån, lägenhetskontrakt med mera.

📌 Hur tar jag kontakt med kundtjänsten hos Snabbfinans?

Du når dem över telefon och över mejl. Deras telefonnummer är 08-22 20 50 och mejladressen är info@snabbfinans.se. Det finns även en sida på Snabbfinans där du hittar många frågor och svar som du kan tänkas ha. De har öppet på vardagar mellan 08:00 till 18:00 samt lördagar mellan 10:00 till 15:00. De har stängt på söndagar.

Kontakter av företaget SNABBFINANS
Officiell webbplats www.snabbfinans.se
Address Gamla Brogatan 34 111 20 Stockholm
Telefonnummer 08-22 20 50

Omdömen om SNABBFINANS 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Tack Snabbfinans. Utbetalningen var snabb och jag är nöjd med villkoren. Tycker även om att jag kan logga in på mina sidor och enkelt kan se över mitt lån här. Tog dessutom kontakt med deras kundtjänst innan jag ansökte om lånet och då fick jag en trevlig och snäll upplevelse tillbaka. Ska jag låna pengar igen kommer jag självklart vända mig till Snabbfinans igen.

Jag är glad att jag vände mig till Snabbfinans. Kredit är toppen så jag kan betala tillbaka pengarna och räntan efter jag skickat över pengarna till bankkontot. Tack vare lånet kunde jag betala min renovering på huset som jag behövde efter golvet gick sönder. Nu ser allt toppen ut här hemma och allt tack vare mitt lån från Snabbfinans. Utan deras hjälp hade jag inte kunna fixa mitt golv!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %