Logga in SANTANDER

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i SANTANDER
Lånebelopp från 10000 till 350000 kr
Effektiv ränta från 3.95 till 12.95%
Lånperiod från 365 till 4380 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 1-3 bankdagar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Om Santander consumer bank

Banken från Spanien har ett gott rykte. De erbjuder bland annat lån för företag och bil. Det finns inga sms lån här utan enbart vanliga.

Lånevillkor med Santander lån
Det är viktigt att ta reda på vilka lånevillkor som gäller när man ska låna. Hur mycket beror på dina ekonomiska förutsättningar. Detta gäller alla slags lån. Faktorerna som påverkar dina lånemöjligheter är:

 • Din lön
 • Dina skulder
 • Medsökande

Din ränta påverkas av marknaden och dina förutsättningar. Tar banken en större risk genom att låna ut till dig så får du ofta en högre ränta. Tänk på att förhandla för att få en så bra ränta som det går.

Det spelar ingen roll om det gäller sms lån eller ett stort lån, det är smart att ta reda på räntan. Ett smålån har alltid ränta. Du räknar ut lånesumman x den angivna räntan x antalet månader du ska låna summan under.

Specialerbjudanden och bonusar från Santander bank

När du tar ett privatlån är det inte samma som om du tar ett snabblån. Bättre villkor är möjligt. Vill du ha mer än bara ett miniån måste du sköta lånet.

Vem kan få ett lån

Det finns ett par grundläggande villkor för att du ska kunna få ett lån. Här finner du information om vad som gäller för att du ska få din utbetalning av lånet.

 • Du måste ha fyllt 18 år för att få ansöka om och bli beviljad ett lån. Detta är lagen i Sverige och ingenting som man kan kompromissa med. Du måste vara folkbokförd i Sverige men det finns inga krav som säger att du måste vara medborgare.
 • Du måste kunna uppvisa en lönespecifikation när du vill ha ett kreditkort eller ett lån. Var också beredd att via affärsplaner. En medsökande är smart.
 • Alla banker tar en kreditupplysning då du ansöker om ett lån. Du får inte ha anmärkningar eller stora skulder.

Hur du ansöker om Santander billån, sparkonto eller privatlån
Det är mycket enkelt att ansöka om ett lån och detta gör du enklast online. Här får du veta mer om hur du går till väga.

 1. Börja med att registrera dig för Santander login.
 2. Nu är du redo att berätta om summan du söker. Får du sedan lånet kan du se och följa det på mina sidor.
 3. I nästa steg fyller du i din lön, din arbetsgivare, tillgångar och om du ansöker tillsammans med någon annan. Sedan klickar du ansök och inväntar ytterligare frågor eller ett direkt svar.

När du väl fått ditt lån så kan du alltid logga in för att följa ditt lån och hur du betalar av på det. Oftast dröjer det mellan ett par timmar och 2 dagar.

Santander mitt kort och personliga konto
När ditt lån väl är godkänt så är det dags att skaffa sig en god överblick över hur du hanterar lånet och sköter det på bästa sätt.

När du fått ett lån så kommer du automatiskt att kunna följa det via ett personligt konto. Din login sker efter verifiering. Ditt konto är tryggt och efter registrering kan du se allt.

Utbetalningar och Santander login

Självklart vill du veta hur utbetalningarna går till när du fått ett lån godkänt. Det gör det enklare att planera.

Din utbetalning sker på ett sätt om det gäller ett privatlån och det är till ditt privatkonto i banken. Gäller det ett kreditkort så kommer ditt kort hem på posten.

Det går snabbt att få ditt lån utbetalat till ditt bankkonto. Vanligtvis tar det bara upp till någon dag. Ditt kreditkort kommer upp till sju bankdagar.

Så återbetalar du lånet till Santander consumer

Med Santander bank login har du en god översikt över dina inbetalningar och nästa förfallodatum. Du betalar ditt lån varje månad och dina betalningar sker via avi som skickas hem eller via autogiro.

Eventuella förseningar påverkar kostnaden för ditt lån samt din kreditvärdighet hos banken. Påminnelser kommer vid förseningar. Genom att kolla in kort login får du koll.

Sköter du ditt lån väl har du goda möjligheter att få förlänga lånet. Gäller det ett kort så sker betalningarna per månad. Vare sig du har ett kontantkort eller något annat, så kan du omförhandla lånet.

Omdöme om Santander

Det är alltid smart att kolla upp vad andra säger om lån hos en viss bank. Deras erfarenhet kan vara avgörande. Recensioner berättar ofta om att lånet känns tryggt och med tydliga regler.

Det är smart att ta hänsyn till för- och nackdelar med ett visst lån innan du gör ditt val. Du kan alltid kontakta kundservice för att bilda dig en uppfattning och vad som är bra eller dåligt.

Fördelar med att låna här:

 • Tydliga villkor. Det finns inga dolda avgifter som kan vara problematiska.
 • En trevlig kundtjänst.

Det finns inga specifika nackdelar men det är ett ekonomiskt åtagande som du måste vara helt säker på att du klarar av att sköta. Låna inte om du inte måste.

Santander kontakt

Det är lätt att få kontakt med Santander i Stockholm via telefon på 08-559 514 00. Öppettiderna är måndag till fredag 9-17. Ha ditt clearingnummer och info som personnummer redo för att få så snabb hjälp som möjligt.

Kontakter av företaget SANTANDER
Officiell webbplats internetbank.santanderconsumer.se
Address FE 302 171 75 Stockholm
Telefonnummer 08-559 514 00

Omdömen om SANTANDER 3

4,8
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag är glad att jag fann Santander. Med dem kunde jag lätt finna lånet jag behövde och fick den guidning jag ville ha när det kom till att förstå räntor och andra avgifter på ett bra sätt. Jag tycker också det är smidigt att kunna logga in för att se mitt lån och följa att mina betalningar registreras. Det är skönt med trygghet.

Santander hjälpte mig på vägen. Genom det privatlån jag tog hos dem kunde jag flytta, starta ett nytt arbete och komma på fötter. Allt under trygga förhållanden och med tydliga regler för vad som gäller för lånet. Jag fick dessutom snabb hjälp när jag ville skjuta på min betalning.

Med trygga villkor och tydliga återbetalningsregler vet jag vad jag ska betala varje månad. Den trevliga kundtjänsten finns alltid tillgängliga om jag undrar över något och hjälper mig rätt. Jag rekommenderar denna bank till alla som har behov av att ta ett lån vid något tillfälle i sitt liv.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %