Logga in OPR FÖRETAGSLÅN

4.6
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i OPR FÖRETAGSLÅN
Lånebelopp från 30000 till 500000 kr
Effektiv ränta 29.9%
Lånperiod från 30 till 540 dagar
Ålder, åren från 18-75 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

OPR-FÖRETAGSLÅN: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Lån för alla företagsformer hos OPR-FÖRETAGSLÅN AB

OPR-Finance AB heter företaget bakom OPR-FÖRETAGSLÅN. Ägare av bolaget är OPR-Finance OY som har sitt huvudkontor i Helsingfors sedan starten 2005. Man har sedan dess enligt egen utsago stöttat över 300 000 företag och privatpersoner runt om i Europa. OPR-FÖRETAGSLÅN är ett svenskt företag med kontor i Stockholm.

Vilka krediter som OPR-FÖRETAGSLÅN AB erbjuder

Precis som namnet antyder fokuserar OPR-FÖRETAGSLÅN AB på att erbjuda företagare olika typer av lån. Alla typer av företagsformer kan ansöka om lån:

 • Aktiebolag
 • Handelsbolag
 • Kommanditbolag

OPR-FÖRETAGSLÅN AB erbjuder företagslån från 30 000 kr till 500 000 kr och återbetalningstiden varierar mellan 1 till 18 månader.

Allt om OPR FÖRETAGSLÅN — Ränta, säkerheter och villkor

Oavsett om du driver ett nystartat företag eller om företaget har funnits en längre tid så kan OPR FÖRETAGSLÅN AB bevilja ett företagslån. Eftersom man erbjuder företagslån till alla typer av företagsformer har företagets storlek ingen betydelse.

RÄNTESATSER hos OPR FÖRETAGSLÅN AB

Ett lån hos OPR FÖRETAGSLÅN AB medför inga räntekostnader. Istället har man valt att endast ta en fast månadskostnad beroende på lånets storlek och återbetalningstid. Inga faktureringsavgifter eller andra ”dolda avgifter” tillkommer.

Borgensåtagande

Man kräver ingen säkerhet i form av egendom för lånet, däremot kräver man ett borgensåtagande. För alla lån upp till 200 000 kronor kräver OPR FÖRETAGSLÅN AB ett personligt borgensåtagande. För lån över 200 000 kronor behövs två personer som går i personlig borgen för lånet. Ett personligt borgensåtagande innebär att om företaget inte har råd att betala tillbaka lånet är det personen (eller personerna) som gått i personlig borgen som istället krävs på hela summan. Detta inkluderar även utgifter, räntor och eventuella inkassokostnader.

Kreditupplysning

En kreditupplysning tas på borgensmännen via Creditsafe, man är även noga med att informera om att en kreditupplysning inte påverkar dina framtida möjligheter till att skaffa ett lån hos andra kreditupplysningsföretag. Att ha betalningsanmärkningar betyder inte automatiskt att OPR FÖRETAGSLÅN AB säger nej. Man tittar på en rad olika faktorer vid sitt beslut, exempelvis taxerad inkomst.

Återbetalning och förtidsinlösen hos OPR FÖRETAGSLÅN AB

Du betalar lika mycket varje månad till OPR FÖRETAGSLÅN AB. Om du skulle vilja ångra din låneansökan kan du ringa in innan kl. 16:00 samma dag du lämnat in din ansökan. På så vis kan du häva lånet utan kostnad. Om du däremot vill häva lånet, har du tre dagar på dig efter att lånet har beviljats. Då kan du fortfarande häva lånet mot en processavgift som kostar 1 500 kr.

Om företaget inte kan betala sin faktura från OPR FÖRETAGSLÅN skickas en påminnelse ut. Där efter går fakturan vidare till inkasso. I sista skedet är det borgensmännen som blir betalningsansvariga.

Att lösa lånet i förtid hos OPR FÖRETAGSLÅN AB

Man slipper inte alla kommande kostnader för lånet genom att lösa lånet i förtid. Däremot får man en avgiftsreducering. Beroende på hur lång återbetalningstid man valt från första början varierar avgiftsreduceringen. 50 procent av avgifterna, utöver lånet, som återstår får man minst räkna med.

Hur du ansöker om lån hos OPR FÖRETAGSLÅN AB

Ansöka om lån hos OPR FÖRETAGSLÅN AB gör du enkelt med hjälp av BankID eller mobilt BankID. Utöver BankID behöver du:

 • Företagets namnteckningsrätt
 • Företagets faktureringsuppgifter
 • Företagets bankkontouppgifter (för insättning av lånet)
 • Namn och mejladress till ansvariga personer och borgensmän.

Via en inbjudan som skickas via e-post ska alla personligen logga in i OPR FÖRETAGSLÅN AB:s tjänst och godkänna villkoren. Låneansökningar som kommer in vardagar innan kl. 16:00 får beslut och utbetalning samma dag.

För- och nackdelar med OPR FÖRETAGSLÅN AB

Fördelar:

 • Enkel och snabb hantering, utbetalning samma dag.
 • Billigt att komma igång med, inga uppläggningsavgifter.
 • Lika stora betalningar varje månad.

Nackdelar:

 • Personligt borgensåtagande för alla lån. Dock kräver oftast de traditionella bankerna även detta idag, även om det oftast inte handlar om hela lånesumman.
 • Kan vara en dyrare lösning totalt sett om man jämför med lån från traditionella banker.

Omdömen OPR FÖRETAGSLÅN AB

Det finns blandade omdömen i Sverige om OPR FÖRETAGSLÅN. Många menar att företaget är välvilliga och alltid försöker hitta en lösning för ditt företag. Sedan finns det dem som anser att man lurar sina kunder med att binda upp dem enligt avtal med höga avgifter för att lösa krediten i förtid. Men läser man villkoren noga innan man lånar pengar så kommer inget som en överraskning.

OPR FÖRETAGSLÅN AB godkänt av Finansinspektionen

OPR- FINANCE AB som företaget heter hos Bolagsverket står under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd av Finansinspektionen att låna ut pengar.

Ansök om ett OPR företagslån och få företaget att växa

📌 Vad ligger räntan på hos OPR företagslån och är det värt att ansöka om ett lån här?

OPR företagslån ränta är en effektiv ränta och denna ligger på 29.9 %, vilket är en bra siffra för ett företagslån. Här kan du låna mellan 30.000 till 500.000 kronor och välja en återbetalningstid på 30 dagar upp till 540 dagar. Vill du utöka din verksamhet och behöver du låna pengar till denna investering är det värt att ta en titt på OPR företagslån, de följer Finansinspektionen och du mellan från 18-75 år kan låna här. För att få låna pengar till företaget behöver det vara ett aktiebolag, handelsbolag eller ett kommanditbolag. Det spelar ingen roll hur stort eller litet företaget är, alla kan låna här.

📌 Hur snabb går ansökningsprocessen till och när blir pengarna utbetalda?

Du ansöker snabbt på deras hemsida och fyller i ditt önskade lånebelopp. Använd sedan ditt BankID för att verifiera dig och skriv in de uppgifter som du behöver fylla i låneansökan. Det tar bara några minuter att gå igenom och skicka in låneansökan och blir lånet godkänt har du de lånade pengarna samma bankdag.

📌 Behöver jag registrera ett konto på sidan för att ansöka om ett lån? Hur gör jag detta?

Det behövs inget konto för att ansöka om ett lån. Istället för ett par OPR företagslån mina sidor, ansöker du bara direkt på hemsidan och sedan kommer du bli kontaktad av dem angående beviljandet om ditt lån. Du behöver inte OPR företagslån logga in och önskar du veta mer om ditt lån kan du alltid kontakta kundtjänst.

📌 Kommer mitt lån från OPR företagslån synas i min kredithistorik?

Denna verksamhet använder sig av Creditsafe och inte Upplysningscentralen. Det här betyder alltså att din låneansökan inte kommer synas på UC och därmed kan dina chanser för större lån i framtiden ökas. Många mindre lån kan göra det svårare för dig att ansöka om större lån, som t.ex billån eller bolån.

📌 Vad händer om lånet inte betalas tillbaka i tid?

Betalas inte ett lån tillbaka i tid, kommer en påminnelseavgift skickas och ett ärende hos inkasso kan skapas. Det är bäst att ta kontakt med företaget om du skulle få problem med betalningen, så ni tillsammans kan lösa det. Tänk på att det är ett lån som du ansöker om här och inte en OPR företagslån kredit.

📌 Hur kan jag prata med OPR företagslån support?

Du kan prata med deras kundtjänst över telefon eller via mejl. Deras telefonnummer är 08 501 006 60 och mejladressen är kundservice@opr-foretagslan.se. Deras kundtjänst är öppen mellan 07:00 till 17:00 varje dag. De har även en bra sida med information om vanliga frågor som ofta ställs till låneföretaget.

Kontakter av företaget OPR FÖRETAGSLÅN
Officiell webbplats www.opr-foretagslan.se
Address Kungsbroplan 1 112 27 Stockholm
Telefonnummer 850100660

Omdömen om OPR FÖRETAGSLÅN 10

4,6
10 recensioner
Skriv ett omdöme

Känslan när man hamnar i en ekonomisk knipa men hittar en lånetjänst som kan hjälpa till att lösa problemen.. fantastiskt skönt! Det var ganska lätt för mig att få hjälp av Meddelandelån, kontakt tog jag omgående med deras kundtjänst då mitt konto strulade och de var riktigt tillmötesgående och professionella! Detta uppskattas väldigt mycket då pengar alltid är ett känsligt ämne.

OPR företagslån logga in gjorde så företaget kunde ansöka om ett lån. Vi behövde en början på resan och det är just detta som företaget har hjälpt oss med. Vi är nöjda med tjänsten och servicen som företaget har erbjudit oss. Lånet håller vi på att betala av och än så länge har månadsbetalningen gått igenom bra.

Mitt OPR företagslån lån var toppen! Jag behövde påbörja mitt egna företag och det var svårt utan ett startkapital. Det var just detta som företaget hjälpte mig med och jag är nöjd med tjänsten jag fick ta del av från dem. Jag hade många frågor men jag fick alla besvarade när jag kontaktade deras kundtjänst!

På OPR företagslån mina sidor kunde jag ansöka om lånet till mitt företag och tack vare det fick vi exakt den push som vi behövde. Jag kommer använda mig av dem igen ifall jag skulle behöva extra och snabba pengar i framtiden. Jag är tacksam att de kunde hjälpa mig och företaget i rätt riktining åt rätt håll.

Lånebeslut samma dag är perfekt när du behöver pengar fort som bara den. Kan vara till någon affärsresa eller någon annan akut kostnad som måste betalas i företaget för att en kund inte ska vända kappan med vinden. Rekommenderar OPR Företagslån AB!

Baserat på min situation och rådande omständigheter så kunde OPR Företagslån med lån förse mig en yyperlig lösning på ett komplex problem med lånet som gick att anförskaffa sig inom en rimlig tidsram med pengar utbetalda till det angivna bankkontot.

Nu kan jag äntligen fullfölja min dröm: starta eget! Ett litet lån på 50 000 kr med konto hos OPR Företagslån så är jag igång med min egen frisörsalong. Detta blir spännande att se hur det slutar. Snabb och enkel låneprocess på nätet. Välj dessa säger jag!

Jag behövde ett mindre lån på 30 000 kr till mitt nystartade bageri så gick jag in på mina sidor hos OPR Företagslån. Jag har råd att betala tillbaka så räntan och det månatliga återbetalningsbeloppet är inga problem för min del. Räkna innan du lånar!

Att kunna låna upp till en halv miljon kronor är perfekt om du vill investera i något som du vet kommer att ge avkastning. Här är OPR Företagslån och ränta det bästa i branschen. Min investering gör att jag har mer än råd att betala tillbaka varje månad.

Som egenföretagare så behövde jag ett lån där jag kunde logga in på OPR Företagslån som sen kunde förse mig med efter att jag hade visat mina siffror som bevisade hur återbetalningsförmögen jag var. Nu går det framåt med min eget företag tack vare lånet!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %