Logga in BROCC

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i BROCC
Lånebelopp från 10000 till 350000 kr
Effektiv ränta från 4.3 till 18.99%
Lånperiod från 180 till 3600 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

BROCC: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Lån för privatpersoner hos BROCC

BROCC startades 2016 och har visionen att förbättra konsumenters lånevillkor utan dyra banker som mellanhänder. Här sammankopplas personer som vill investera sina pengar och se dem växa genom att låna ut dem, med andra som behöver låna pengar.

Hur mycket du kan låna hos BROCC

Hos BROCC AB kan du låna mellan 10 000 kr och 350 000 kronor. Tjänsten är endast avsedd för privatpersoner.

Ränta hos BROCC

Räntan bedöms individuellt efter din personliga betalningsförmåga. Vid bedömningen tar man hänsyn till, exempelvis:

 • Ålder
 • Ort
 • Civilstatus (gift, sambo, ensamstående)
 • Anställningsform
 • Medlåntagare

 

Räntan hos BROCC varierar därmed utifrån dessa förutsättningar. För närvarande när man tittar på ett lån 10 000 kronor ligger räntan på 3,25 % — 18,98 %. Vid nominell ränta på 4,45 % hamnar den effektiva räntan på mellan 11,23 % — 20,83 %, beroende på avbetalningstid.

Tittar man istället på ett större lån på 350 000 kronor är den nominella räntan den samma, dvs. 3,25 & — 18, 98%. Den effektiva räntan däremot vid nominell ränta på 4,45 % landar på 5,23 %. En avsevärd skillnad mot ett lån på 10 000 kronor.

Oavsett hur stort lån du väljer förblir räntan densamma under hela din låneperiod och förändras inte över tid.

Vad du behöver för att låna hos BROCC

För att kunna låna hos BROCC behöver du:

 • Godkännas vid en kreditprövning.
 • Skriven i Sverige sedan minst 3 år tillbaka (ej boxadress).
 • Vara minst 20 år fyllda .
 • Fast inkomst, minst 150 000 kr/år.
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Medlåntagare kan underlätta och ger även lägre ränta.

Du behöver inte ha tillgång till BankID eller mobilt BankID, utan kan enkelt be att få avtalet skickat till din postadress i pappersform.

Återbetalning och förtidsinlösen hos BROCC

Första återbetalningen gör du månaden efter att ditt lån har betalats ut. Du kan välja mellan att betala via autogiro eller faktura. Faktura skickas ut till din mejladress den 12:e varje månad med 30 dagars betaltid. Autogiro dras den 26:e varje månad.

Förtidsinlösen har du alltid rätt till enligt konsumentkreditlagen informerar BROCC om. För att lösa krediten i förtid kontaktar du bara BROCC.

Du kan även enkelt göra extra-amorteringar på ditt lån genom att betala in till BROCC:s bankgiro.

Om du inte kan betala tillbaka på lånet

Du kan inte överlåta ditt lån till någon annan och om du inte har möjlighet att amortera på lånet, skickas först en påminnelse ut till dig. Om påminnelsefakturan inte betalas skickas ärendet vidare till inkasso.

Mina sidor hos BROCC och hur du loggar in

Hos BROCC registrerar du dig enkelt med hjälp av din e-postadress. Du uppger bara din e-postadress och vilket lösenord du vill ha. Du kan sedan logga in på Mina Sidor hos BROCC med hjälp av dessa uppgifter eller genom att använda BankID.

Inne på mina sidor hittar du till exempel ditt kundnummer som du behöver för att göra extra amorteringar på ditt lån.

För- och nackdelar med BROCC

Fördelar:

 • Medlåntagare påverkar räntan positivt.
 • Låg effektiv ränta på större lån. Om du beviljas nominell ränta på 4,45 % blir den effektiva räntan endast 5,23 % vid ett lån på 350 000 kronor som återbetalas på 120 månader.

Nackdelar:

 • Effektiva räntan är hög på mindre lån, 11,23 % — 20,83 %.
 • BROCC tar ut en startkostnad eller förmedlingsavgift som man kallar det. Avgiften baseras på lånets ränta och löptid. Du betalar även en procentuell del till BROCC varje månad som baseras på samma uppgifter. Därmed blir den effektiva räntan högre.

OMDÖMEN BROCC AB

Många är positivt inställda till BROCC. Man anser att utbetalningar sker snabbt och företaget är enkla att komma i kontakt med och att BROCC ger en utmärkt service. Klagomål riktade till BROCC finns mest kring BROCC:s investeringsdel, dvs. för de personer som lånar ut sina pengar.

BROCC AB har tillstånd i Sverige

BROCC AB är ett svenskt företag som är registrerat som ett betalningsinstitut och har tillstånd från Finansinspektionen att förmedla lån och betalningar.

Kontakter av företaget BROCC
Officiell webbplats www.brocc.se
Address Sturegatan 18 114 36 Stockholm
Telefonnummer +46 (0)8 - 50 12 15 80

Omdömen om BROCC 7

4,8
7 recensioner
Skriv ett omdöme

Ville tjäna lite extra slantar på aktiemarknaden och göra några snabba klipp. Har aldrig använt mig av lånetjänster förr men några bekanta rekommenderade mig Brocc. Kontakt tog jag direkt och gjorde en ansökan, det gick riktigt snabbt både med ansökan och få lånet utbetalt vilket passade mig perfekt! Kanske inte den bästa räntan men servicen gör upp för det i mina ögon, stort tack!

Jag behövde pengar till min nystartade firma där jag säljer hästprodukter. Mina sidor på Brocc hjälpte mig och gav en schysst ränta och deal. Allt gick snabbt och smidigt med BankID. Deras kundtjänst är trevlig och kunnig utan att behöva använda krångligt språk.

Mitt konto skapades på nolltid med ränta på Brocc tack vare BankID - älskar den tekniken! Nu var det bara att ansöka snabbt och enkelt med ett blixtsnabbt svar vilket bevisades att det var inget skitsnack om saken: pengar in på bankkonto för spendering. Gött!

Här kan du låna upp till 350 000 kr vilket är perfekt om du behöver låna en bil. Nu behövde inte jag pengarna till det från Brocc AB men investeringar i mitt företag. Den låga räntan gjorde det möjligt för mig att låna till investeringar som nu har börjat ge avkastning!

Brocc konto är mitt primära val då jag tidigare har haft bara goda erfarenheter med dem. Bra räntespann, bra lånevillkor och schysst behandling av en som kund hos dem. Vanliga fysiska banker brukar bara fnysa åt en och behandla en som ett kundnummer.

Var bara att logga in på Brocc, söka lån, och så kom pengarna in ögonen bums på bankkontot. Härligt! Nu är det bara att investera pengarna i bitcoins vilket jag vill göra. Det är ju ändå framtiden om du frågar mig. Tack för hjälp på vägen Brocc! ;-)

Behöver du investera? Då ska du söka lån på Brocc! Det gjorde jag och jag kunde inte ha blivit nöjdare än så här. Snabb hantering av min ansökan, pengar snabbt in på kontot, och en mycket smidig process med BankID för att verifiera min identitet.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %