Logga in MOANK

4.7
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i MOANK
Lånebelopp från 5000 till 50000 kr
Effektiv ränta från 16 till 29.2%
Lånperiod från 1 till 365 dagar
Ålder, åren från 22 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid Det tar cirka en till två bankdagar att få dina pengar överförda till ditt bankkonto
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Kort information om Moank

Moank är en långivare som låter dig binda dina lån hos dem för en lägre ränta än de flesta andra konkurrenter. Du kan även som privatperson ta privatlån på upp till 600 000 kr med en återbetalningstid på 12 år! Att även din arbetsgivare blandas in när du tar ett lån skapar en trygghet för alla inblandade.

Moank ränta och lånetid

Vad din ränta landar på beror helt och hållet på hur stort ditt kommande lån är och vilken återbetalningstid du ämnar att välja. Nedan följer ett tydligt räkneexempel:

Den rörliga individuella räntan ligger på 3,75 % - 16,95 %.
100 000 kr i lån, återbetalningstid 10 år ger en exempelränta på 5,7 %. Effektiv ränta 5,93 %.

Du kan låna upp till 600 000 kr med en återbetalningstid på 12 år.

Vad gäller för dig som söker?

Moank har ganska hårda grundkrav om man jämnför med deras konkurrenter, men och andra sidan erbjuder de dig oftast en lägre ränta så det förklarar saken. Du behöver vara minst 20 år gammal, folkbokförd i Sverige. De senaste 12 månaderna får du inte ha haft en skuld hos Kronofogden. Max 2 betalningsanmärkningar och en inkomst på minst 150 000kr per år.

Hur man går tillväga med en ansökan

Att göra en ansökan för lån hos Moank är mycket enkelt, följ bara dessa stegen och vänta på beslut.

 1. Fyll i dina personuppgifter och välj lånebelopp.
 2. Fyll i ekonomiuppgifter.
 3. Din ansökan gås igenom och en kredit upplysning från UC görs.
 4. Du får besked inom en bankdag från det att du skickade din ansökan.

Smidig koll med Moank. Mina sidor visar allt du behöver veta

När du ansöker om privatlån hos Moank skapas automatiskt ett konto till dig som du loggar in på genom att använda BankID. Väl inne på mina sidor har du full koll över dina lån, din ränta, återbetalningar med mera. Allting är väldigt strukturerat och lättnavigerat. Du kan även få kontakt med kundtjänst härifrån.

Utbetalning av ditt snabblån hos Moank kredit

Så fort ditt lån blivit godkänt så sker utbetalningen och du bör ha pengarna på ditt bankkonto inom två arbetsdagar. Säkerställ att du fyllt i rätt uppgifter när du fyller i dina utbetalningsuppgifter för att slippa problem. Skulle det bli strul finns alltid deras prisbelönta kundtjänst nära till hands!

Hur återbetalningen sker

Det fina med Moanks privatlån är att återbetalningen sker med hjälp av avdrag från din lön direkt och den enda summan din arbetsgivare blir delgiven är det belopp du skall återbetala varje månad. All annan information stannar mellan dig och Moank. Mycket enkelt, mycket smidigt och mycket uppskattat av alla parter.

Användaromdömen och synpunkter

Som du säkert redan räknat ut har Moank riktigt bra omdöme av sina kunder De är tillförlitliga, har ett mycket effektivt system och kommer med nymodigheter på en redan ny marknad. Inovation är deras grej helt enkelt! Läser man recensioner så ser man även att de är mycket snabba med sina utbetalningar.

Fördelar och nackdelar med Moank AB

Nedan listas bra och dåliga saker med Moank. Efter mycket eftersökningar finns det dock inte särskilt mycket negativt att nämna om denna tjänst.

Bra:

 • Återbetalning sker automatiskt via din lön hos arbetsgivaren.
 • Du kan låna upp till 600 000 kr under en lång period.
 • Har en mycket bra mina sidor flik.
 • Väldigt uppskattad kundtjänst.

Dåligt:

 • Tyvärr delas din månatliga summa med arbetsgivaren. Detta behöver inte va negativt om din arbetsgivare har en löneavdelning. Men för mindre företag kan de bli svårt att hålla informationen hemlig.

Få kontakt med Moank. Logga in för effektivare kontakt

Det finns ett flertal sätt att få kontakt med Moank. Det allra bästa är att ringa in för att få hjälp omgående. Har du inte bråttom går det utmärkt att skicka e-post så svarar de så snart de kan. Väntetiderna brukar enligt omdöme vara korta oavsett vad du väljer för kontakt sätt.

Telefon: 08-520 059 55.
E-post: info@moank.se.

Vanliga frågor

📌 Behöver jag registrera för att kunna ta ett lån?

Du registreras automatiskt när du ansöker om ett snabblån och behöver därför inte tänka på det. Det är ett mycket smidigt upplägg skapat för att underlätta för dig. De rekommenderar starkt att du använder dig av mina sidor för att ha full koll över ditt lån, ränta och annan mycket viktig information.

📌 Vilken ränta gäller för Moank lån?

När du ansöker om privatlån så baseras din ränta på hur stort ditt lån är, och hur lång din återbetalningstid är. Den rörliga individuella räntan ligger på mellan 3,75 % och 16,95%.
Tänk på när du ansöker om ditt lån att vara säker på att du kan betala tillbaka i tid. Skulle problem uppstå kontakta deras kundtjänst omgående.

📌 Hur snabbt går det att ansöka och få sin utbetalning från Moank?

Se till att du har all nödvändig information angående personuppgifter och företagsuppgifter tillgängliga så behöver inte ansökningen ta mer än några minuter. Det hela är väldigt smärtfritt och inom 10 minuter kan ansökningen vara klar! Ubetalningen sker 1 arbetsdag efter det att ansökan blivit godkänd.

📌 Vad händer om jag inte kan betala tillbaks i tid?

Det är naturligtvis riktigt dåligt om du inte kan betala tillbaka dina lån i tid. Rekommendationen är att du kontaktar Moanks kundtjänst med stor erfahrung omgående för att se om ni kan lösa problemet. Annars väntar förseningsavgifter, inkassokrav, betalningsanmärkningar och kronofogden beroende på hur långt det går.

📌 Hur får jag tag i kundtjänst snabb hjälp?

Moank rekommenderar att du först försöker kontakta dem via telefon för att få hjälp så snabbt som möjligt. Är det kö och du inte kommer fram använd dig av deras e-post så svarar de så snart de kan. Vanligtvis är det inga problem att nå fram till deras mycket omtyckta kundtjänst.

Telefon: 08-520 059 55
E-post: info@moank.se

Kontakter av företaget MOANK
Officiell webbplats www.moank.se
Address Regeringsgatan 82 111 39 Stockholm
Telefonnummer +46 (0) 8 520 059 55

Omdömen om MOANK 2

4,7
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Ansökningen blev godkänd omgående och utbetalningen kom efter två arbetsdagar. Nu har jag tagit Moanks privatlån några gånger och efter kontakt med kundtjänst fick jag lite bättre ränta. Efter varje lån höjdes även min kredit limit så vad ska man säga, bäst helt enkelt. Kommer aldrig låna av någon annan!!

Monks kredit tjänst är den bästa ja använt! Ansökte om lån och när det var återbetalat och klar hade min kreditgräns höjts, lol. Ju mer man lånar och sköter sig desto mer får du låna, sjukt bra! Det är verkligen en riktigt bra fördel som många konkurrenter saknar, tillräckligt bra ränta har de med. Rekommenderas!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %