Logga in FRODA

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i FRODA
Lånebelopp från 10000 till 1000000 kr
Effektiv ränta från 13.2 till 45.71%
Lånperiod från 120 till 540 dagar
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Svaret får du samma dag
Återbetalningstid Pengarna får du inom 24 h
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Kort information om Froda företagslån

Bolaget är ett av de snabbast växande inom branschen för digitala företagslån och erbjuder lån till småföretagare som vill satsa på tillväxt och se sitt företag blomstra. Bolaget har börjat göra sig ett namn genom att mindre bolag som tagit lån får succé och framgång. Om du känner dig träffad, läs vidare.

Froda kredit, ränta och allmän information

Du kan ta ett smålån på 10 000 kr hela vägen upp till ett snabblån på 2 000 000 kr, det beror helt och hållet på vilken omfattning du behöver ta ett lån och vad du behöver ta det till. Oavsett så finns det bra möjligheter för dig att lösa dina problem och fokusera på företaget framöver. Den effektiva räntan ligger på ca 13 – 30%.
Här kommer ett räkneexempel på 2 000 000 kr på 24 månaders återbetalning:

Månad Totalt
Avgift 20 938 kr 502 500 kr
Amortering 83 333 kr 2 000 000 kr
Totalt att betala 104 271 kr 2 502 500 kr

Vad gäller för dig som ska ansöka om Froda lån?

Froda har förvånansvärt få krav i nuläget, men de är också relativt nystartade och vill göra ett stort intryck på marknaden och krossa konkurrenterna. Detta är såklart väldigt bra för dig som nuvarande eller blivande kund då förmånerna hamnar till din fördel.
Här är en lista på vad som gäller nu:

 • AB, KB, HB eller Enskild firma.
 • Aktiv försäljning i minst 6 månader.
 • Registrerat som svenskt bolag.
 • Personlig borgen, som är det enda kravet på säkerhet.

Hur man går tillväga med en ansökan hos Froda AB

Processen är oerhört enkel och du börjar med att ange hur mycket du vill låna mellan 10 000 och 2 000 000 kr, e-post samt telefonnummer. Därefter fyller du i dina företagsuppgifter grundligt, se till att du har koll på dina budget och planer för lånet. Slutligen signerar du med BankID och väntar på svar rörande ditt lån, de återkommer inom en arbetsdag.

Använd dig av personligt konto på Froda mina sidor

Genom att registrera dig kostnadsfritt hos Froda så får du full överblick över ditt lån, ränta, återbetalning och annan riktigt matnyttig information. Själva registreringen görs via BankID och tar bara någon enstaka minut. Dessutom slipper du omständiga pappersavier, bara till att logga in och njuta!

Utbetalning av ditt snabblån

Froda gör först en kreditbedömning, den görs via Bisnode och inte en vanlig UC så din kreditvärdighet påverkas inte. När den har godkänts sker utbetalning av pengarna och du har dem på kontot redan nästa dag, redo att användas till att stärka ditt företag genom ökad försäljning och allt som ni har planerat!

Hur återbetalningen sker hos Froda. Logga in på ditt konto för en överblick

Återbetalningen sker lite annorlunda hos Froda, istället för att betala ett större belopp varje månad på ditt lån drar de ett mindre belopp på autogiro på daglig basis. Detta är väldigt uppskattat av kunder då det inte känns som att ditt lån betalas tillbaks och man slipper känna tyngden från en stor summa som återbetalas varje månad.

Användaromdömen och synpunkter med Froda.se

Som nämnt tidigare har Froda riktigt bra villkor för dig som vill ta snabblån, de jobbar till din fördel och det märks på deras omdömen. En av de bästa punkterna som konstant nämns är fördelen med att betala tillbaks på ditt lån på daglig basis, användare konstaterar att de knappt känner av återbetalningen.

Fördelar och nackdelar med Froda

Även solen har sina mörka fläckar och därför radar vi nu upp de bra jämnfört med de dåliga punkterna för att göra det lite lättare för dig.

Positivt:

 • Snabb ansökan och utbetalning.
 • Hög kredit, upp till 2 miljoner kronor.
 • Din ränta och avgifter visas när du ansöker om lån, väldigt tydligt.
 • Mycket bra kundtjänst.

Negativt:

 • Hade gärna sett längre återbetalningstid än 24 månader.

Få kontakt med företaget

Ibland behöver man helt enkelt komma i kontakt med bolaget snabbt och smärtfritt, det kan vara av diverse anledningar. Froda rekommenderar själva att man ringer in till deras kundtjänst, är det kö går det utmärkt att mejla.

Telefon 08-50131100
Kundservice kundservice@froda.se
Förfrågningar info@froda.se
Adress Skeppsbron 20, 111 30 Stockolm

5 återkommande frågor

📌 Hur snabbt går det att ansöka och få sin utbetalning från Froda?

Att göra sin ansökan tar bara ca 5 – 10 minuter beroende på om du har alla dina företagsuppgifter nära till hands eller inte. Så fort ansökan är klar och godkänd så skickas utbetalningen till ditt konto och anländer inom en arbetsdag! Snabbare än så är svårt att klara av. Glöm inte att dina första återbetalning sker om inte annat angivet, efter en månad.

📌 Vilken ränta gäller för Froda lån?

Ränta och eventuella avgifter för ditt lån ser du direkt på ansökningssidan för att göra det smidigare för din del. Nedan följer ett tydligt räkneexempel:
Lånar du t.ex 100 000 kr och återbetalar på 10 månader får du betala 11 900kr i ränta.
Avgiften per månad blir således 1 190 kr eller 11,90 % i ränta.

📌 Behöver jag registrera för att kunna ta ett Froda lån?

När du ansöker om lån registrerar du automatiskt ett konto där du genom att logga in får tillgång till mina sidor som ger en full överblick över dina lån, återbetalningar, ränta och annan matnyttig information. Dessutom underlättar det mycket om du eventuellt skulle behöva hjälp av deras kundtjänst.

📌 Vad händer om jag inte kan betala tillbaks i tid?

Har du tagit ett lån som du inte kan betala tillbaks i tid rekommenderas det att du kontaktar Frodas kundtjänst omgående för att försöka lösa problemet. Om inte annat kommer du att få påminnelseavgifter, inkassoavgifter och slutligen hamna hos kronofogden vilket kommer skapa enorma problem för dig framöver.

📌 Hur får jag tag i kundtjänst för support?

Kundtjänsten är oerhört lätt att ha att göra med hos Froda. På hemsidan ser du klart och tydligt deras telefonnummer direkt när du kommer in på hemsidan, skulle du ändå vilja ha fler kontaktmöjligheter följer de här: Ring på 08-50131100, mejla kundservice på kundservice@froda.se och skicka dina förfrågningar till info@froda.se.

Kontakter av företaget FRODA
Officiell webbplats signup.froda.se
Address Skeppsbron 20, 111 30 Stockolm
Telefonnummer 010-3333110

Omdömen om FRODA 2

4,8
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Ansökte hos Froda för att boosta vårt familjeföretag. Fick svar på ansökan samma dag och pengarna hade jag på kontot ett dygn senare. Riktigt snabbt lån. På detta hade vi även lite tekniska strul som kundtjänsten snabbt hjälpte till med! Riktigt trevligt bemötande. Kommer definitivt använda mig av Frodas lån vid behov igen!

Behövde ta lån på nästan en mille till att snabba kunna öka tillväxten på mitt företag och vände mig till och ansökte om ett Froda lån. Det gick hur bra som helst, så fort ansökan var klar var pengarna på väg och mitt lilla företag är nu i en kraftig tillväxt. Visst det var en chansning med tanke på den ränta Froda har men bara efter några månader har det lönat sig!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %