Logga in CASHBUDDY

4.9
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i CASHBUDDY
Lånebelopp från 3000 till 25000 kr
Effektiv ränta 29.04%
Lånperiod från 365 till 1825 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

CASHBUDDY: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Cashbuddys historia

Cashbuddy är ett företag som är aktivt i både Sverige och Finland, och det har varit så sedan 2005 då företaget startades. Moderbolaget till Cashbuddy är JSM Gruppen AB och de är ett F-skatteregistrerat bolag sedan oktober 2005, Cashbuddy har aldrig varit registrerat i Momsregistret. Du kan också med hjälp av Cashbuddy höja lån, och även jämföra och ta lån utan säkerhet (upp till 25.000 kronor). Alltså är du fri att använda pengarna till vad du vill, du behöver inte redogöra vad du har tänkt lägga pengarna på.

Vad krävs för att få låna via Cashbuddy och hur går det till?

Grundkraven för att få låna via Cashbuddy är följande:

  • Vara över tjugo år
  • Ha en redovisad och deklarerad inkomst • Vara folkbokförd i Sverige samt inneha ett svenskt personnummer • Inte ha en skuldsanering hos Kronofogden, eller vara i konkurs

När du ansöker om ett lån så görs, baserat på grundkraven för lån, en kreditupplysning. Och genom ett samarbete mellan Cashbuddy och UC så tas en helt vanlig kreditupplysning, detta för att säkerställa b.la. din inkomst, och även din eventuella historia med kronofogden. Tidigare betalningsanmärkningar utgör inget problem för att ta ett lån via Cashbuddy och en individuell prövning görs alltid, och en sådan bedömning baseras på hur din kreditvärdighet har sett ut tidigare.

När en kreditupplysning görs på dig så tar Cashbuddy via UC bara en kreditupplysning, vilket gör att din kreditvärdighet inte drabbas negativt av kreditupplysningen vid en låneansökan. Detta är tack vare samarbetet mellan Cashbuddy och UC.

Cashbuddy på nätet

På Cashbuddys hemsida finns en otroligt användbar tjänst som gör att du kan logga in på Cashbuddy och ha en egen profil. En av fördelarna med att ha en profil på Cashbuddy är att du slipper mycket av det traditionella pappersarbetet och liknande, föredrar du hellre andra sätt att motta nödvändig information så är detta givetvis valbart. Signeringar kan i stor utsträckning skötas digitalt via t.ex. BankID, och även inloggningen på Cashbuddys webbplats sker via BankID, mobilt eller via din dator/dosa beroende på vad du önskar.

När du har loggat in och är inne på din Cashbuddyprofil så har du full tillgång till Cashbuddy mina sidor, där kan du samla viktig information på en lättnavigerad profil. Exempel på sådan information som kan vara otroligt nyttigt att ha samlat är bland annat din aktiva återbetalningsplan och ditt återstående skuldsaldo på lånet. Du kan även skicka in ansökningar om lånehöjning och sköta kontakten direkt med rådgivare och support via Cashbuddy mina sidor, och således slippa onödigt långa mejlkonversationer.

Har Cashbuddy en kundtjänst?

Ja, Cashbuddy kundtjänst når du enkelt via hemsidan där kontaktinformation är angiven, mejladress och telefonnummer samt öppettider finner du på webbplatsen. Direktkontakt med Cashbuddys kundtjänst kan du även sköta via din profil och mina sidor, om du kontaktar kundtjänst via mina sidor får du i regel svar snabbare. Vid mejlkontakt har du oftast svar inom 48 timmar, men denna svarstid är som sagt mycket kortare vid direktkontakt som sker via din profil på hemsidan.

Kundernas omdöme om Cashbuddy

Cashbuddys omdöme är totalt fyra av fem och kunderna uppger att dem är nöjda med hastigheten vid ansökan eller utbetalning av beviljat lån. Även räntan på 26% och att man inte behöver uppge någon säkerhet vid låneansökan via Cashbuddy tycker kunderna är bra. Vissa belyser också att man kan bli beviljad lån trots tidigare betalningsanmärkningar och tycker det är positivt.

En nackdel som någon har tagit upp var kundtjänsten, öppettiderna var inte särskilt gynnsamma och supporten hade svarat otrevligt i ett fall. Men detta tycks inte vara något problem överlag, eller något som många har klagat på. För det mesta är omdömena rakt igenom positiva.

Vanliga frågor om Cashbuddy

📌 Cashbuddy Sverige - vilka räntor erbjuder man?

När man tar ett Cash Buddy Lån så skriver man även upp sig på en kontinuerlig återbetalning, tillsammans med ränta. Hos det här företaget erbjuds man en fast effektiv årsränta på 29,40%. Man tar inte ut några ytterligare avgifter, t.ex. aviavgifter eller uppläggningsutgifter, utan Cashbuddy ränta är den enda typen av avgift som man faktiskt betalar på deras lån.

📌 Tar Cashbuddy någon kreditupplysning, t.ex. UC?

Man kan låna ända upp till 25.000 kronor. Vid dessa summor så är det ovanligt att företag inte tar någon kreditupplysning, vilket även Cashbuddy gör. Här tar man en kreditupplysning i samband med varje enskild låneansökan, vilket används som grund för det beslut som sedan fattas om man får ett lån eller inte. Cashbuddy använder sig utav tjänsten UC.

📌 Hur ansöker man om ett lån, måste man registrera sig?

I samband med ansökan så måste man registrera ett konto. Anledningen till att man registrerar ett konto är för att kunna hålla koll på sin ansökan eller lån, något som blir betydligt enklare om man kan logga in direkt på hemsidan. Här använder man BankID både för ansökan och inloggning, vilket resulterar i en väldigt smärtfri upplevelse rakt igenom.

📌 Hur snabbt får man sina pengar på kontot med Cashbuddy utbetalning?

Cashbuddy är kända för att göra snabba utbetalningar, men inte lika snabba utbetalningar som många andra lånegivare. För att få en utbetalning av Cashbuddy så måste ditt bankkonto först bli godkänt av bankgirot, vilket kan ta lite tid om man har otur. Vid de flesta tillfällen så är dock bankkontot godkänt inom 2 bankdagar, vilket betyder att utbetalningen ändå är ganska snabb.

📌 Får jag betala extra om jag inte kan betala tillbaka lånet i tid?

Om du inte kan betala tillbaka lånet i tid så kan du alltid testa att höra av dig till företaget för att se om ni kan göra ett undantag för den här gången. Normalt sett så tillkommer dock alltid en påminnelseavgift på 60 kronor, vilket är standard inom de flesta branscher i Sverige. Om man inte betalar påminnelsen, då skickas ärendet vidare till inkasso. Betalar man inte inkasso, då kommer Kronofogden att komma och knacka på inom kort.

📌 Hur man kontaktar företaget, samt Cashbuddy Omdöme

Cashbuddy’s kundtjänst finns endast tillgänglig vardagar, mellan 08.00-17.00. Kundtjänst går att kontakta på två sätt, antingen via mejl, eller via telefon. Deras telefonnummer är 0340 - 62 77 40. Mejladress är info@cashbuddy.se. Cashbuddy är främst kända sin låt som fastnar på hjärnan. Alla som lyssnar på radio har garanterat hört deras låt någon gång, då den spelas frekvent över flera radiokanaler. Många kunder verkar tycka väldigt bra om företaget, då det går att hitta mycket positiv kritik angående deras tjänster på flera av Sveriges största onlineforum. Man har lyckats skapa ett positivt intryck!

Kontakter av företaget CASHBUDDY
Officiell webbplats www.cashbuddy.se

Omdömen om CASHBUDDY 6

4,9
6 recensioner
Skriv ett omdöme

Via Cashbuddy kontakt kan jag ställa de frågor som uppkommer innan jag tagit lån samt under lånets löptid. Det finns aldrig något som är för komplicerat när det kommer att kundservice. De är proffs ut i fingerspetsarna och finns tillgängliga för att hjälpa mig. Att de dessutom är glada och trevliga gör upplevelsen ännu bättre tycker jag personligen.

Cashbuddy ränta är låg och bra för att vara ett snabblån tycker jag. Dessutom vet jag att den är satt baserat på mina personliga förutsättningar och det är lätt att förstå sammanfattningen över vilka kostnader lånet innebär för mig. Jag tycker det är riktigt bra att veta att det inte blir några oförutsedda överraskningar under lånets löptid. Allt är tydligt.

Mitt cashbuddy konto gör att jag kan se över hur mycket skuld jag har kvar. Jag gillar det då jag enklare kan se över hur mycket pengar jag behöver betala nästa gång. Jag recommender cashbuddy om du behöver ansöka om ett lån.

Vad hade jag gjort utan cashbuddy mina sidor? Tack vare dessa så känner jag mig tryggare när det gäller mina betalningar som jag gör för lånet. Det gick även bra att ansöka och jag fick svar snabbare än vad jag trodde.

Så himla smidigt att jag kan kolla på mitt lån via cashbuddy logga in. Det gör så jag kan organisera mina betalningar och se vilka jag redan betalt. Kan även se hur mycket av min skuld jag har kvar att betala. Det gillas!

Den cashbuddy kontakt som jag fick var överträffande bra. Jag fick svar på de kluriga frågorna jag hade, så efter gjorde jag min lånansökan till företaget och fick bra bemötande av dem!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %