Logga in MONEYGO

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i MONEYGO
Lånebelopp från 5000 till 200000 kr
Effektiv ränta från 5.8 till 19.8%
Lånperiod från 365 till 4380 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 15 minuter
Öppettider Dag och natt

Innehåll

MONEYGO: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

MoneyGo AB företagsöversikt

Det här företaget är ett svenskt finansieringsbolag som har varit aktivt sedan 2010. Money Go fokuserar på att erbjuda snabba kredit till förmånliga priser. Företaget står under tillsyn från Finansinspektionen, och har även licens för att bedriva finansiell verksamhet i Sverige.

Lånevillkor

Läs alltid igenom villkoren innan du skriver på något, det är grundregeln. När man ansöker om ett lån är det extra viktigt att läsa igenom villkoren, då det ibland inte är lika attraktivt som det först verkar. Här på MoneyGo.se hittar man enkelt deras lånevillkor, och följande är några av de största punkterna:

 • Låna mellan 5000 till 200.000 kronor
 • Enkel ansökan via deras hemsida
 • Låga krav för att få lån
 • Gratis uppläggningsavgift för lån upp till 30.000 kronor

Precis som med de flesta kreditgivare så sätts räntan individuellt, och här är det inget undantag. Företaget gör en bedömning om hur stor möjlighet varje enskild kund har att betala tillbaka lånet, och sätter en ränta därefter. Återbetalningstiden bestämmer man själv, företaget har en övre gräns på 180 månader för lån över 30.000 kronor, och en övre gräns på 120 månader för lån under 30.000 kronor.

Vem kan ansöka om MoneyGo lån?

För att ansöka om ett lån hos MoneyGo så krävs det att man uppfyller vissa grundkrav. Företaget gör sedan en individuell bedömning för att avgöra om de kan erbjuda ett lån eller inte.

 • Minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • Taxerad inkomst på minst 115.000 kronor
 • Inga betalningsanmärkningar

Ovanstående är endast grundkrav, och ingen garanti för att man blir beviljad ett lån.

Hur ansöker man om ett MoneyGo lån?

Det är hur enkelt som helst att ansöka om ett lån hos MoneyGo. Man ansöker enkelt via deras hemsida, där man klickar på den stora knappen “Ansök nu”. Man fyller sedan i sina uppgifter, hur mycket man vill låna, sedan är allt klart från kundens sida. En kreditupplysning tas i samband med önskan, och en kopia skickas även ut till kunden.

 1. Man fyller i och skickar in sin ansökan på deras hemsida
 2. En kreditupplysning tas
 3. Lånerbjudande

Skulle man hellre vilja prata med en av deras representanter så går det naturligtvis att ringa till dom för att slutföra ansökan. Money Go kontakt via telefon: 042 300 91 00.

Personligt konto och funktioner

Högst upp till höger på sidan hittar man MoneyGo logga in-funktioner. I dagens läge är det långt från alla kreditgivare som erbjuder dessa lösningar, så det är en klar bonus när de väl gör det. På MoneyGo mina sidor hittar man pågående ärenden, nuvarande krediter, och mycket mer.

MoneyGo Utbetalning

En av det här företagets främsta säljpunkter är deras snabba utbetalningar. Pengarna kommer att betalas ut samma dag som det kompletta avtalet kommer in till företaget. Ibland krävs det dock kompletterande uppgifter för att kunna slutföra ansökan.

Hur du återbetalar lånet

De flesta lånegivare erbjuder samma återbetalningssystem, och MoneyGo är inget undantag. Man får en faktura varje månad med ett återbetalningsbelopp, och väljer man att delbetala detta så tillkommer det extra avgifter. Svårare än så är det inte. Man kan naturligtvis välja att återbetala delar av eller hela beloppet när man vill, och det kostar inget extra.

Omdömen om MoneyGo

MoneyGo omdöme är en blandad kompott. Vissa kunder är jättenöjda, medan andra är besvikna över deras tjänster. Det är viktigt att ta med alla synpunkter i beräkning när man gör en samlad bedömning över hur kunderna ser det här företaget. Vissa klagar på att dom är opålitliga, medan andra är nöjda med hur seriöst företaget verkar. Snabba utbetalningar är dock något som kunderna verkar vara överens om. De höga räntorna och den dåliga servicen är något som belyses som klara nackdelar för den här organisationen. Generellt sett får man säga att MoneyGo har ett ganska genomsnittligt betyg.

Fördelar och nackdelar

Fördelar:

 • MoneyGo login-funktioner
 • Snabba utbetalningar
 • Låga ansökningskrav

Nackdelar:

 • Små lånebelopp
 • Höga räntor

Kontaktinformation

För att hitta MoneyGo kontakt-information så kan man kolla ner på sidan. Här kommer en sammanfattning: telefon: 042 - 300 91 00, mejladress: info@moneygo.se. MoneyGo kundtjänst har öppet mellan 10.00 - 17.00 helgfria vardagar.

Kontakter av företaget MONEYGO
Officiell webbplats www.moneygo.se
Address Box 1061 251 10 Helsingborg
Telefonnummer 042 – 300 91 00

Omdömen om MONEYGO 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Här har jag hittat ett företag som jag kan rekommendera till alla! Allting gick busenkelt, och MoneyGo logga in-funktioner gjorde hela upplevelsen så mycket bättre. Här kunde jag enkelt se hur mycket jag skulle betala tillbaka, och när jag skulle betala det. Det här företaget rekommenderas som sagt till alla!

Jag kunde inte riktigt betala mina fakturor den här månaden, men visste att det fanns alternativ för att lösa detta. En av mina vänner hade talat gott om MoneyGo, så jag valde att testa detta. MoneyGo mina sidor var ett utmärkt verktyg för att hålla reda på mina betalningar, samt hur mycket jag hade kvar att betala tillbaka. Rekommenderas till alla!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %