Logga in FLEXKONTOT

4.7
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i FLEXKONTOT
Lånebelopp från 500 till 20000 kr
Effektiv ränta 76.2%
Lånperiod från 1 till 930 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

FLEXKONTOT: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Flexkontot

Flexkontot är en del av konsumentkreditinstitutet Brixo AB som grundades 2014. Brixo vill möjliggöra krediter för en bredare grupp av kunder. Detta strävas efter genom nyskapande kreditprodukter och moderna förfaringssätt. Bolaget vill göra marknaden för finansieringstjänster enklare och bättre. Detta försöker de uppnå genom att ideligen utveckla sin både smidiga och flexibla tekniska plattform. Brixo utövar sin aktivitet med tillstånd av Finansinspektionen och är under både Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.

Flexkontot lån

Av Flexkontot kan du låna upp till 20 000. Flexkontot ger en personlig limit när du matat in dina uppgifter. Du kan lyfta hur lite eller hur mycket du vill i enlighet med storleken på din limit. Varje månad skickas en faktura med detaljer om återbetalningen och som även specificerar kostnaderna. Du får själv ha ett inflytande på hur ofta och hur mycket du betalar. Flexkontots lån flexibla och likt alla långivare har även Flexkontot grundkrav för att kunden ska kunna få ett lån beviljat:

 • Du bör vara minst 18 år gammal
 • Du bör ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor
 • Inga aktuella skulder hos Kronofogden
 • Du bör ha ett svenskt personnummer
 • Du bör vara folkbokförd i Sverige
 • Du bör ha möjlighet att legitimeras med BankID

Flexkontot gör sina kreditupplysningar hos UC, du kan dock beviljas ett lån trots tidigare betalningsanmärkningar. När lånet har beviljats och ett uttag gjorts behöver du betala tillbaka minst 10% av det utestående saldot varje månad. Återbetalningen sker med ett fast belopp varje månad. Om betalningen inte utförs senast på förfallodagen skickas en påminnelse och om även den ignoreras har Flexkontot rätt att skicka ärendet vidare till inkasso vilket leder till inkassokostnader.

Kund hos Flexkontot

Det är riktigt enkelt och smärtfritt att orientera sig runt på webbsidan även om det kan vara en aning klurigt att hitta öppethållningstider för Flexkontots kundtjänst (som är öppen 7 dagar i veckan). Din låneansökan som alltid är gratis besvaras inom 24 timmar. När ansökan blir godkänd och du vill lyfta ut pengar sker Flexkontots utbetalning genast. Hos Flexkontot kan du även låna under kvällar och på helger med direkt utbetalning.

Flexkontot logga in

För att kunna använda Flexkontots funktion logga in behöver du ange ditt personnummer och använda ditt BankID. När du väl har loggat in får du tillgång till Flexkontots Mina sidor. På Mina sidor kan du observera och hantera dina befintliga lån och med hjälp av inloggningen kan du även enkelt iaktta din personliga limit och lyfta ut mera pengar.

Vad tycker svenskarna om Flexkontot?

Flexkontots omdömen varierar mycket. En del kunder anser det vara problematiskt att kontakta kundtjänsten och att obetalda återbetalningar går fort till inkasso, utan möjlighet att komma överens om en ny betalningsplan. Andra tycker att Flexkontot har en trevlig personal och är både tryggt och smidigt att använda. Gemensamt är många kunder enade om att Flexkontots lån är i det dyraste laget.

Fördelar och nackdelar med Flexkontot

+

 • Högt maxbelopp
 • Gratis kreditansökan
 • Snabb överföring av pengarna till kontot
 • Kredit trots betalningsanmärkning
 • Kredit dygnet runt
 • Kredit utan säkerhet

-

 • UC-praxis (beloppet för UC är lågt och tas trots att Flexkontot erbjuder lån även om du har en betalningsanmärkning)
 • Högt inkomstkrav
 • Kostnader
 • Ny uppläggningsavgift om kreditgränsen höjs

Slutligen

Flexkontot är ett relativt nytt snabblåneföretag med blandade omdömen. Företaget har tillstånd att bedriva sin verksamhet vilket gör det tryggt för kunden att ansöka om lån. Före du ansöker om lån bör du läsa användarvillkoren noggrant för att undvika överraskningar och betalningssvårigheter senare.

Kontakter av företaget FLEXKONTOT
Officiell webbplats flexkontot.se
Address 114 11 Stockholm
Telefonnummer 08 - 500 850 47

Omdömen om FLEXKONTOT 7

4,7
7 recensioner
Skriv ett omdöme

Via Flexkontot kontakt kunde jag snabbt få svar på de undringar jag hade. Detta betydde att jag kände trygghet inför att låna här. Jag uppskattade verkligen att alla siffror var tydliga och att jag inte behöver ta ut mer pengar än jag faktiskt har behov av just då. Detta leder ju till att jag inte sätter mig i större skuld än jag faktiskt måste vilket jag uppskattar.

Med Flexkontot lån kan jag anpassa mitt lån efter mina behov. Att jag har en lånesumma jag kan använda så som jag önskar passar verkligen mig och mitt liv. När något oväntat sker så vet jag att det finns en lösning för mig. Jag uppskattar också speciellt den trevliga kundtjänsten som alltid finns redo för att svara på mina frågor. De gör tjänsten ännu bekvämare.

Räntan och förmågan att skapa ett nytt konto hos Flexkontot är mycket bra och det gick fort att skapa en egen sida och göra sin första ansökan. Pengarna kom snabbt in på mitt konto så jag kunde roa mig med det jag ville ha pengarna till för!

Pengarna var inne på kontot samma bankdag efter jag hade blivit medlem och skapat mitt konto, verifierat mig och hela den biten. Jag älskar att gå in på mina sidor på Flexkontot för kunna få ha maximal kontroll över mina kreditgränser. Helt perfekt!

Legitimering med BankID och besked inom 24 timmar är nästan det bästa med att logga in på Flexkontot. Jag kan också flexa med kreditgränserna så att jag kan välja hur mycket jag vill kunna spendera varje månad istället för att det ska bli helt statiskt.

Jag älskar att shoppa kläder men ibland har jag svårt att hålla tillbaka mina köpimpulser. Genom att variera kreditgränserna vid lån hos Flexkontot så blir det lättare att inte bränna alla pengar samma månad. Mycket hjälpsam kundtjänst också tycker jag!

Efter kontakt med Flexkontot så fick jag en flexibel kreditgräns där jag kan variera mellan månader och år så att jag kan använda mig av en lägre kreditgräns en månad och en högre en annan månad. Perfekt när man vill kunna flexa sin kreditspendering!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %