Logga in KREDIT365

4.9
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i KREDIT365
Lånebelopp från 2000 till 5000 kr
Effektiv ränta från 39 till 260%
Lånperiod från 1 till 30 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

KREDIT365: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Hur startade Kredit365 och hur har det sett ut genom historien?

Bolaget Kredit365 är en bifirma till bolaget Folkefinans AS Norge, denna bolagsgruppen i Sverige går under namnet Filial Sverige. Det finns ingen information gällande startdatum för moms och F-skatteregistrering, men bolaget är F-skatteregistrerat och registrerat i Momsregistret. Och eftersom bolaget har ett tillstånd utfärdat av Finansinspektionen så står de under tillsyn av FI, och även den norska motsvarigheten till FI (Finanstilsynet) ansvarar för tillsynen över bolaget.

Kan vem som helst ta lån via Kredit365?

Naturligtvis inte. Kredit365 har självklart, som alla låneförmedlare, krav på dig som kund som du måste uppfylla för att få använda dig av tjänsten. För att ta lån hos Kredit365 är kraven ganska generösa, du måste ha fyllt 18 år, ha en redovisad årsinkomst från t.ex. näringsverksamhet eller pension. Betalningsanmärkningar hos Kronofogden är inte automatiskt ett hinder för dig, däremot får du inte ha några aktiva skulder registrerade hos Kronofogden.

Låneansökan, kreditupplysning och utbetalning

När du skickar in en låneansökan så tas i vanlig ordning en kreditupplysning på dig, och detta som en del i ett samarbete mellan Kredit365 och UC. Några fördelar med hur kreditupplysningen tas är bland annat:

  • En betalningsanmärkning betyder inte att du blir nekad ditt lån.
  • Det är din framtida återbetalningsförmåga som är huvudfokus vid kreditbedömningen.
  • Endast en kreditupplysning tas, detta för att värna din kreditvärdighet.

Efter att du har skickat in din låneansökan, gått igenom den hela (men ovanligt smidiga) processen och fått ditt lån beviljat så får du lånebeloppet utbetalad snabbt. Kredit365s utbetalning kan dock variera i hastighet beroende på vilken bank du är kund hos. Men alla beviljade lån betalas ut samma dag som din ansökan beviljas. Och värt att ha i åtanke är att du endast kan ansöka om lån upp till och med femtusen kronor via Kredit365, lånen är utan säkerhet.

Profil hos Kredit365?

Kredit365 har en webbplats där du kan fylla i låneansökningar kostnadsfritt, och även en prislista över de tjänster som Kredit365 erbjuder finns inkluderad på hemsidan. Och såklart finner du uppgifter på hur du tar kontakt med Kredit365, de olika alternativen är bland annat mejl, telefon och adress. Och i övrigt så är öppettiderna för kundtjänsten eminenta, supporten kan du nå varje dag inklusive helgdagar.

Däremot så har du inte någon tillgång till en egen profil på hemsidan, som till exempel Kredit365 mina sidor eller något i den stilen. Detta betyder att du inte kan ha enkel översikt över dina fakturor, notiser, återstående lånebelopp som du ska betala och så vidare. Den informationen får du istället via mejl eller vanligt brev. Även eventuell dialog med kundtjänst skulle kunna föras mycket enklare via en kundprofil på mina sidor. Istället för via telefon eller mejl som det ser ut idag, dock är ju telefon och mejlkontakt ett ytterst nödvändigt komplement oavsett hur kontaktmöjligheterna ser ut i övrigt.

Vad säger kunderna?

Enligt omdömen på Financer så ger kunderna Kredit365 ett sammanlagt betyg på 3.5/5. Det negativa som kunderna anmärker på är bland annat avsaknaden av en möjlighet att på Kredit365 logga in. Men även de höga avgifterna har fått kritik från några av kunderna.

Annars är omdömena bra och kunderna berömmer den snabba servicen och kundtjänstens öppettider.

Frekvent ställda frågor om Kredit365

📌 Vilka typer av lån och räntor hittar man hos Kredit365?

Hos Kredit365 kan man ta del av högkostnadskrediter upp till 5.000 kronor. Här möts man av en fast ränta på 39%, oavsett vilken typ av lån man tar, eller vilka individuella förutsättningar man har. Utöver detta så tillkommer det dock en del avgifter att ta hänsyn till. En administrationsavgift på 45 kronor läggs till på varje lån, samt en uppläggningsavgift på 300 kronor.

📌 Kredit365 utbetalning, när kan man se pengarna på kontot?

Precis som med de flesta högkostnadskrediter så kan man förvänta sig att få pengarna väldigt snabbt. Man får oftast svar på sin ansökan omgående, samt att pengarna betalas ut antingen samma dag, eller nästkommande bankdag, om man väljer att gå vidare med processen. Om pengarna betalas ut samma dag, eller nästkommande bankdag beror på vilken tid på dygnet du har ansökt om lånet.

📌 Finns det några Kredit 365 mina sidor, samt måste man registrera sig?

Hos Kredit 365 så registrerar man sig inte, utan man använder endast BankID för att identifiera sig. Eftersom att man inte registrerar sig så finns det heller inga några Kredit 365 logga in-funktioner, allting sker istället via BankID. Skulle det vara så att man vill ha ytterligare lån genom detta företag, då får man som återkommande kund dock möjlighet till att använda sig utav en SMS-tjänst för att utöka eller ta ett nytt lån.

📌 Kan man låna med betalningsanmärkningar, samt tar Kredit365 någon UC?

Det här är faktiskt ett av få företag som erbjuder lån trots att man har en betalningsanmärkning. Här avvisar man inte kunder automatiskt bara för att man har en anmärkning, utan gör en helhetsbedömning över situationen. Man tar ingen UC, men man jämför de uppgifter som kunden lämnar, mot de uppgifter de får från det kreditupplysningsföretag som man samarbetar med.

📌 Kredit365 kontaktinformation och kundtjänst

Kredit365 kundtjänst går att kontakta på flera olika sätt. Det rekommenderas dock att först kolla igenom deras FAQ-sektion, detta för att säkerställa att kommunikation verkligen är nödvändig. Många av de frågor man söker svar på finns faktiskt tillgängliga i deras välformulerade FAQ-sektion. Vill du hellre prata med en representant från företaget, då kan du antingen ringa eller mejla. Telefonnummer: 08-522 945 00, samt mejladress: kundtjanst@kredit365.se

📌 Om man inte betalar tillbaka pengarna i tid, vad händer då?

Alla kan någon gång hamna efter med någon faktura, av många olika anledningar, det är vanligt förekommande hos alla människor. Om man av någon anledning inte har möjlighet att betala av pengarna i tid, då kommer det dock att få konsekvener. Det första steget är att man får en påminnelsefaktura, där en påminnelseavgift på 60 kronor har lagts till. Om man inte betalar denna faktura, då går ärendet inom några dagar vidare till inkasso. Om man mot förmodan inte betalar den faktura som inkassobolaget skickar ut, då går slutligen ärendet vidare till Kronofogden, vilket är det slutgiltiga steget.

Kontakter av företaget KREDIT365
Officiell webbplats www.kredit365.se
Address Götgatan 78 Box 4285 102 66 Stockholm
Telefonnummer 08-522 945 00

Omdömen om KREDIT365 5

4,9
5 recensioner
Skriv ett omdöme

Hade lite tekniska strul först och kontaktade deras kundtjänst som snabbt svarade mig på ett professionellt och trevligt sätt. Uppskattas oerhört mycket! Tack vare Kredit365 lån slapp jag andra konsekvenser då jag hamnde i en ekonomisk knipa som jag inte var beredd på. Skönt med en räddare i nöden, kommer definitivt använda mig av deras tjänster igen. Stort tack!

Trots inget kredit365 konto så kunde jag ändå ansöka om lånet och betala en jobbig kostnad till min veterinär. Min hund blev plötsligt sjuk men tack vare lånet kunde jag betala kostnaden. Jag rekommenderar kredit365.

Vem behöver kredit365 mina sidor när det går så smidigt att ansöka om lånet? Jag trodde det var viktigt först men det var det inte! Allt gick smidigt till och jag hade möjlighet att köpa ett nytt kylskåp till lägenheten!

Även om det jag inte kan kredit365 logga in så är jag ändå nöjd med mitt lån hos dem. Jag hade några frågor innan jag skickade iväg ansökan och alla dessa besvarades av en medarbetare av företaget.

Min kredit365 utbetalning gick supersnabbt och jag hade mina lånade pengar snabbt efter min ansökan blev godkänd. Jag trodde inte det skulle gå såhär snabbt, men så blev det. Rekommenderas.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %