Logga in KREDITBÖRSEN

4.7
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i KREDITBÖRSEN
Lånebelopp från 30000 till 80000 kr
Effektiv ränta från 8.3 till 45.71%
Lånperiod från 365 till 1800 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid Normalt har du pengarna inom två bankdagar efter att din låneansökan har blivit godkänd
Öppettider Dag och natt

Innehåll

KREDITBÖRSEN: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Lån för privatpersoner och företag hos KREDITBÖRSEN AB

Med så pass modern teknik är det inte konstigt att KREDITBÖRSEN AB registrerades först 2015. Hos KREDITBÖRSEN AB arbetar nämligen med så kallad peer-to-peer (p2p) utlåning. Detta innebär att KREDITBÖRSEN AB matchar ihop långivare med låntagare. På andra sidan om ditt lån finns med andra ord en privatperson eller ett företag som har investerat sina pengar för att se dem växa med hjälp av ränta vid utlåning.

Vilka som kan låna hos KRETIDBÖRSEN AB

KREDITBÖRSEN AB erbjuder både företagslån och privatlån. Privatpersoner kan låna mellan 30 000 och 80 000 kr. Med återbetalningstid mellan 1 och 5 år. För företag erbjuder man endast aktiebolag lån. Aktiebolag kan låna mellan 30 000 och 250 000 kr. Med återbetalning inom 1 till 36 månader. Andra företagsformer kan beviljas om någon går i personlig borgen för lånet.

Ränta hos KREDITBÖRSEN AB

Man har som mål på KREDITBÖRSEN AB att erbjuda lån till bra räntevillkor. Enligt exempel på KREDITBÖRSENS hemsida ser det ut som att privatpersoner erbjuds bättre ränta än företag. Privatpersoner får fast årsränta från 8 procent (8,30 procent effektiv ränta). För företag däremot blir den effektiva räntan högre i och med en administrationsavgift på 100 kr per månad. Den effektiva räntan för företag varierar mellan 16 och 9 procent, beroende på storlek och avbetalningstid på lånet.

Villkor för att låna hos KREDITBÖRSEN AB

Oavsett om du är ett företag eller privatperson krävs följande för att en låneansökan ska beviljas hos KREDITBÖRSEN AB:

 • Tillgång till BankID eller mobilt BankID.
 • Skött dina betalningar och inte har någon skuld hos Kronofogden.
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Skriven i Sverige och minst 20 år fyllda (gäller privatpersoner).
 • Kreditkontroll genomförs via Bisnode.
 • För företag ökar chansen att få lånet beviljat med borgensman.

Återbetalning och förtidsinlösen hos KREDITBÖRSEN AB

Alla lån hos KREDITBÖRSEN är annuitetslån vilket innebär att du betalar samma belopp varje månad. Samtidigt innebär det att lånet minskar långsamt i början och snabbare mot slutet. Du betalar helt enkelt en större andel ränta i början och allt eftersom skulden minskar blir även räntan en mindre del varje inbetalning. När du ansöker om lån kan du själv välja vilken dag i månaden du vill att fakturorna från KREDITBÖRSEN ska betalas.

Förtidsinlösen fungerar på samma vis oavsett om du har lånat som privatperson eller företag. Du kan betala tillbaka snabbare utan att det kostar mer. Varje krona extra som betalas in går automatiskt till att amortera lånet. Du betalar endast ränta för den tiden du faktiskt lånar pengarna.

Om du inte kan betala tillbaka på lånet

En påminnelse skickas ut till dig om du inte betalar tillbaka på lånet. 15 dagar senare, om betalning fortfarande inte skett, skickas skulden vidare till inkasso. Du får då även betala 180 kr i inkassoavgift. Till sist hamnar ärendet hos kronofogden och om du har gått i borgen för företaget blir du personligen betalningsansvarig.

Mina sidor hos KREDITBÖRSEN AB och inloggning

Med hjälp av BankID kan du enkelt logga in till Mina Sidor på KREDITBÖRSEN. Du använder då ditt personnummer för att logga in.

För- och nackdelar med KREDITBÖRSEN AB

Fördelar:

 • Besked direkt.
 • Relativt bra räntor för privatpersoner och större lån för företag. Från 8 procent.
 • Enkelt att ansöka om lån för både företag och privatpersoner.

 

Nackdelar:

 • De mindre företagslånen är dyra. Via exempel på deras hemsida visar man upp effektiv ränta på över 16 procent. Detta kan tänkas vara i bästa fall dessutom, eftersom man tillämpar individuella räntesatser.
 • Utbetalning kan ta några bankdagar, med så pass moderna verktyg man använder sig av kan man tycka att utbetalning borde kunna ske snabbare.

Omdömen KREDITBÖRSEN AB

Flera har uttryckt sina åsikter om att det är svårt att få lån hos KREDITBÖRSEN. Men med tanke på räntevillkoren är kanske det inte särskilt överraskande. Bättre räntevillkor ger generellt hårdare krav.

KREDITBÖRSEN AB ett godkänt finansiellt institut

Finansinspektionen har godkänt KREDITBÖRSEN AB som ett finansiellt institut. Därmed är de beviljade att bedriva finansieringsverksamhet. KREDITBÖRSEN Sverige AB är även registrerade som ett betaltjänsteföretag hos Finansinspektionen.

Kontakter av företaget KREDITBÖRSEN
Officiell webbplats privatlan.kreditborsen.com
Address Sankta Helenagatan 8 541 30 Skövde
Telefonnummer 08-14 55 56

Omdömen om KREDITBÖRSEN 6

4,7
6 recensioner
Skriv ett omdöme

Oj oj, om jag är impad av Kreditbörsen AB? Jag skapade ansökan på nolltid via BankID direkt på nätet och fick besked snabbt. Då var det bara att läsa igenom villkoren och acceptera dem eller inte. Pengarna var inne på kontot på nolltid. Nu blir det åka av!

Allt fungerade som jag förväntade mig med att ansöka om lån hos Kreditbörsen. Snabba besked och snabba utbetalningar vare sig jag ville ansöka om lån eller investera pengar själv i företaget. Jag kunde ansöka direkt på sidan vilket är mycket bekvämt.

Spara & investera med konto på Kreditbörsen om du vill börja tjäna kosing varje dag. De betalar nämligen ut nästan varje dag om du väljer att spara och investera hos dem. Självfallet kan du också låna pengar som privatperson eller företagare om du vill det.

Jag behövde ett privatlån på cirka 35 000 kr och mina sidor på Kreditbörsen visade allt. Med snabbt besked, med klirrande kassa på nolltid, och individuell ränta så kunde jag inte ha gjort ett bättre kap än vad jag gjorde nu. Återbetalningstiden är också bra.

I början så hajade jag inte riktigt vad det hela med spara & investera var för något men bra ränta på Kreditbörsen. Jag kan spara och investera genom att jag lånar ut pengar och då även får pengar tillbaka varje dag - helballt om du vill tjäna pengar snabbt!

Först när jag valde att logga in på Kreditbörsen så insåg jag hur rätt det var. Jag kan alltså låna ut mina egna pengar så jag kan tjäna pengar och på så vis investera. Jag kan också låna själv som privatperson eller som företagare. Snabbt, smidigt och schysst!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %