Logga in SLANTAR

4.7
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i SLANTAR
Lånebelopp från 3000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 28.07 till 33.84%
Lånperiod från 365 till 1825 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid Normalt har du pengarna inom två bankdagar efter att din låneansökan har blivit godkänd
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Om Slantar

Svenska företaget Untie Lending har som en del av deras verksamhet lanserat varumärket Slantar. Genom att fokusera på mindre snabblån till förhållandevis låga räntor har de positionerat sig som ett enkelt val på den svenska lånemarknaden för alla som vill ha lån utan krångel. Även om de inte erbjuder stora lån så är de ett bra val för dig som snabbt behöver pengar. Vad är det då som gör dem till ett bra val?

Villkor för lån hos Slantar

Ett få ett lån från Slanter se skiljer sig egentligen inte åt från övriga aktörer. Däremot så är de snabba med ett poängtera att de inte har några dolda avgifter och att man kan återbetala i sin egen takt. Därför är de bra för dig som snabbt behöver pengar, och lika snabbt vill bli av med lånet. Men hur som helst måste man leva upp till grundkraven.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad under 2 år
10 000 SEK 28,07% 534 SEK
20 000 SEK 28,07% 1067 SEK
30 000 SEK 28,07% 1601 SEK

Vem kan ta ett lån

För att man ska kunna få ett lån från Slantar så krävs det att man inte har något tidigare lån hos Slantar, inte har en aktiv skuld hos Kronofogden, är mellan 20 och 65 år gammal och är folkbokförd i Sverige. Utöver detta så behöver man även ha deklarerad inkomst då det genomförs en kreditprövning innan man beviljas ett lån. De flesta personer kommer utan problem att kunna leva upp till dessa krav.

Så ansöker man

Att få ett lån från Slantar är väldigt enkelt. Man väljer helt enkelt det belopp som man vill låna och klickar sedan på ansök. Därefter får man uppge en del uppgifter om sig själv, så som personnummer, kontaktinformation, familjeförhållanden, tidigare skulder och så vidare. Därefter är det bara att slutföra ansökan och bekräfta sin identitet.

 • Välj belopp, återbetalningstid och klicka på ansök.
 • Fyll i dina person- och kontaktuppgifter.
 • Klicka på slutför.

Svårare än så är det egentligen inte att få Slantar kredit om man kan se fram emot att vara klar med sin ansökan inom loppet av några få minuter.

Behöver man konto för att få lån?

I samband med att man beviljas ett lån så upprättas automatiskt ett konto. Men då allt sker via BankID så behöver man inte krångla med några kontouppgifter. Allt går snabbt och smidigt och det är så nära ett kontofritt lån som man kan komma. Detta gör att Slantar är ett smidigt val för dig som vill ha all information samlad på ett och samma ställe utan att behöva krångla med ett manuellt konto.

Utbetalningar av ditt Slantar

Utbetalningen registrerar samma sekund som du beviljas lånet. Eller när väljer att få det via sitt Slantar logga in. Detta betyder att du i de flesta fall kommer att se pengarna samma dag som du har ansökt. Men den faktiska tiden varierar ofta beroende på när man begärt utbetalning samt vilken bank man har. Och om man väljer att ansöka på röd dag eller helgdag så kan det dröja ytterligare. Så även om samma dag är standard så kan man ibland behöva vänta några dagar.

Så återbetalar man

Då Slantar är ett helsvenskt företag så erbjuder de återbetalning via plus- och bankgiro. Den personliga betalningsplanen kan man se när man loggar in på mina sidor. Vanligtvis sker betalning varje månad, men vid särskilda fall så kan man få uppskov. Betalning registrerar man via sin bank och kan endera välja att göra det manuellt varje månad eller upprätta ett autogiro.

Vad säger användarna?

Många upplever att Slantar är en av de smidigaste alternativen bland de små aktörerna i lånebranschen. Att de använder BankID för automatiserade konton gör att man aldrig behöver krångla med svår inloggning. Det ger enkel tillgång till ens personliga sidor där man får sabb överblick. De anses vara väldigt snabba när det kommer till utbetalningar. Därför är de en återkommande favorit bland många.

Fördelar och nackdelar med Slantar

Även om det lätt verkar som att Slantar bara har fördelar så finns det så klart en del saker som folk upplever mindre förmånliga. På det stora hela kan man däremot vara säker på att få en enkel låneupplevelse.

Fördelar:

 • Beslut direkt och enkelt att få översikt.
 • Utbetalning sker oftast samma dag.
 • Personligt bemötande inger trygghet.
 • Enkel Slantar mina sidor

Nackdelar:

 • Erbjuder inte lån över 30 000 kronor.

Dessa saker är knappast alla saker som är relevant för Slantar. Men de är de saker som är mest avgörande och som många reagerat på.

Kontaktvägar för Slantar

Behöver man prata med kundtjänsten på Slantar så går det att nå dem via tre vägar. Endera så använder man formuläret på deras hemsida, kontaktar dem via mina sidor eller ringer dem. De svarar alltid inom 24 timmar, och är man kund kan man förvänta sig ett snabbare svar. Att de även tar emot samtal gör det enkelt för alla som föredrar att prata direkt med en annan person.

Vanligt förekommande frågor

För att du ska få en bättre överblick gällande vad Slantar erbjuder så har vi samlat några av de allra mest vanligt förekommande funderingarna.

📌 Varför bör man välja Slantar?

Även om de till det yttre knappast ser ut att skilja sig från många av de andra företag som erbjuder snabba lån, så sticker de ut genom att vara mer personliga. Detta märks inte minst på att de har väldigt många olika kontaktvägar om man behöver hjälp. Men genom att kombinera snabba utbetalningar och effektiv administration så är de en av de mer smidiga aktörerna i Sverige.

📌 Kan man lita på dem?

Ett stort antal svenskar har skaffat lån från Slantar. Helt utan problem. De är väldigt tydliga med att ge information om vilka räntor, avgifter och kostnader som tillkommer. Detta gör att man redan i förväg utan problem kan få en enkel översikt gällande vad slutkostnaden kommer att bli. Därför är de definitivt en av de mer pålitliga alternativen som finns.

📌 Kan alla få lån?

För att man ska kunna bli beviljad ett lån hos Slantar så måste man ha deklarerat inkomst året tidigare och även sakna aktiv skuld hos kronofogden. De har även en förhållandevis hög lägsta ålder. Men trots detta så kommer de flesta utan problem att kunna tilldelas ett lån. Detta gör dem till ett bra val för i stort sett alla som snabbt och enkelt behöver låna pengar.

📌 Är de lätta att komma i kontakt med?

Något som många har kommit att uppskatta är att de har ett stort antal kontaktvägar och att de alltid prioriterar befintliga kunder. För personer som vill vara säkra på att kunna få hjälp när de behöver den som mest så är Slantar ett perfekt val. Att de går att nå via telefon är för många en stor trygghet då man alltid kan vara säker på att faktiskt få prata med en människa på andra sidan i luren.

📌 När får man pengar?

Slantar har gjort sig kända för snabba och smidiga utbetalningar. Nästan alla som väljer att låna pengar från dem kommer att kunna få sina pengar samma dag som man blivit beviljat lånet. Undantagsvis kan man däremot behöva vänta några dagar, särskilt om man väljer att ansöka under en helgdag. Men om du däremot begär utbetalning tidig en vardag så kommer pengarna att vara framme nästan direkt.

Kontakter av företaget SLANTAR
Officiell webbplats www.slantar.nu
Address Box 396 541 28 Skövde
Telefonnummer 08-145558

Omdömen om SLANTAR 2

4,7
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag väljer alltid Slantar varje gång jag behöver skaffa ett lån. Detta beror på att de helt enkelt är ett av de få företag som jag tycker fungerar riktigt bra. De har inget av de krångliga inslag som övriga företag envisas med. Det går snabbt att få ett lån och man behöver aldrig vänta särskilt länge. Det tycker jag är guld värt. Därför jag kommenderar jag dem alltid.

Har haft dåliga erfarenheter av utländska lånesajter. Slantar är däremot riktigt reko. Det är tydligt att de bryr sig om sina kunder och tar ansvar för vad de sysslar med. Bäst är att man direkt på deras hemsida kan se precis hur mycket man kommer att behöva återbetala, samt hur räntor och avgifter ser ut. Inga dolda otrevligheter här inte. För mig är det vad som är allra viktigast.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %