Logga in PONTURE

Nytt företag
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i PONTURE
Lånebelopp från 10000 till 500000 kr
Effektiv ränta från 6%
Lånperiod från 365 till 1080 dagar
Ålder, åren från 18-70 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 2-3 arbetsdagar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Snabblån till kort hos Ponture

Ponture är en låneförmedlare med mer än 30 års erfarenhet inom branschen. De jämför företagslån åt dig och din verksamhet. Istället för att du behöver kontakta varje långivare gör dem detta åt dig istället. Spara således både tid och energi när du behöver extra pengar till företaget. Eftersom de gör arbetet åt dig kommer de matcha erbjudanden åt dig, så att du istället kan välja det som passar ditt företag bäst. De jämför idag mikrolån, makrolån och tillväxtlån.

Säkerhet och service

Företaget är registrerad hos Finansinspektionen och är tack vare detta en pålitlig låneförmedlare som följer de regler som finns för att erbjuda lån till företag och verksamheter i Sverige. Du har möjlighet att ansöka om ett Ponture lån oavsett vilken dag eller tid det är på dygnet eftersom hemsidan alltid är online. Vill du betala av lånet innan betalningsperioden går detta bra och detta kan du göra genom att ta kontakt med företaget.

Personligt konto: registrering, inloggning, funktionalitet

När du skickat iväg din ansökan kommer du få mejl med dina erbjudanden från Ponture. Logga in går inte att göra hos denna låneförmedlare då de endast kommer ta fram olika erbjudanden åt dig. När du valt ett lån som passar dig kommer du således skapa kontot hos den specifika långivaren. Skulle du vilja veta mer om de olika lånen som erbjuds eller har du frågor om ett specifikt lån, kan du istället ta kontakt med kundtjänsten. Här svarar de mer än gärna på dina frågor om lånen som erbjuds eller de krav som ställs av dig som firma. Räntan skiljer sig beroende på vilken långivare som du blir kund hos och därför är det viktigt att du kollar igenom villkoren för varje låneerbjudande.

Regler och villkor

För att företaget ska kunna jämföra lån åt dig behöver din firma vara registrerad i Sverige. Det är lite glest med information gällande de regler som ställs på dig och din firma. Skulle du ha frågor om vad för regler som krävs kan du i så fall ta kontakt med företaget. Du kan låna mellan 10 000 kronor och upp till 2 miljoner svenska kronor. Återbetalningstiden ligger på minst en månad och upp till tre år.

Hur ansöker man om ett lån?

Du ansöker om ett lån på Ponture's webbplats och det går snabbt att få svar på din ansökan. Det är helt gratis att skicka in en ansökan och när du har fått fram dina erbjudanden är det inte bindande att välja ett av lånen som erbjuds. Det är helt upp till dig att bestämma vilket av lånen som du vill ansöka om.

  1. Gå in på verksamhetens hemsida
  2. Välj om du vill jämföra mikrolån, makrolån eller tillväxtlån
  3. Fyll i önskat lånebelopp, faktureringsperiod, organisationsnummer, årsomsättning, telefonnummer och e-postadress
  4. Skicka in din ansökan och invänta svar

När ansökan är ivägskickad och blir det godkänt har du dina pengar inom 24 till 48 timmar. Du kommer därför få svar på din ansökan inom en kort period, vilket är bra för dig som behöver få in dina lånade pengar snabbt. Du kan läsa mer om vilket lån som passar dig bäst när du klickar dig in på företagets hemsida. De villkor som är kopplade till lånen skiljer sig beroende på om du ansöker om ett mikrolån, makrolån eller ett tillväxtlån.

Är det möjligt med ett räntefritt lån?

Eftersom detta är en låneförmedlare skiljer sig villkoren och reglerna beroende på den bank eller långivare du ansöker ditt lån från. Räntefria lån kan således finnas, men det beror på vilken verksamhet du blir kund hos. Ta kontakt med den specifika långivaren eller banken för mer information om räntefria lån.

Omdömen om Ponture

Många verksamheter idag använder sig av Ponture. Mina sidor saknas eftersom det är en låneförmedlare och jämför således lån åt dig än att erbjuda lån. Istället för att du behöver jämföra lån från olika banker själv, gör Ponture arbetet åt dig istället. Du har därför mer tid och energi att spendera på viktigare saker, så att företaget växer sig större och större. Detta är bra eftersom endast en kreditupplysning skickas, vilket ökar dina chanser för beviljade företagslån i framtiden.

Fördelar och nackdelar

Eftersom företaget jämför lån åt dig finns det många fördelar. De hjälper dig att hitta ett bra låneerbjudande som passar just dig och ditt företaget. Eftersom de samarbetar med många stora banker och långivare kan du dessutom känna dig trygg med att lånen som erbjuds är seriösa. En nackdel kan vara att det inte finns något Ponture login, men när du sedan valt ett lån kommer den specifika banken förmodligen ha ett personligt konto till dig.

Kontaktinformation

Frågor gällande lånen eller långivaren kan du få svar på genom att kontakta Ponture. De går att nå på telefonnummer 010 129 29 20. Du kan också skicka in ett meddelande till företaget via deras kontaktformulär som finns på hemsidan, så att en finanskonsult från företaget tar kontakt med dig. Du kan nå dem varje vardag från måndag till fredag från 08:00 till 17:00.

Kontakter av företaget PONTURE
Officiell webbplats www.ponture.com
Address Norrsken House Birger Jarlsgatan 57C 113 56 Stockholm
Telefonnummer 101292920

Omdömen om PONTURE 0

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
350 tusentals kr
Lånperiod
365... 4380 dagar
Effektiv ränta
3,95...12,95 %
Lånebelopp
30 tusentals kr
Lånperiod
30... 1095 dagar
Effektiv ränta
194,93...45,71 %
Nytt företag
Lånebelopp
500 tusentals kr
Lånperiod
365... 1080 dagar
Effektiv ränta
6,00 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 1800 dagar
Effektiv ränta
44,22...45,71 %