Logga in CREDWAY

4.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i CREDWAY
Lånebelopp från 1000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 29.33 till 46.4%
Lånperiod från 1 till 2280 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 60 min
Öppettider Dag och natt
Förlängning Nej

Innehåll

CREDWAY: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Företagsöversikt

Credway är en kreditgivare som funnits med sedan 2006 och ägd utav företaget Northmill AB, samma företag som äger bland annat Credigo och Easycredit, två andra populära kreditgivare. Credway lån är förmånliga och kommer med låga räntor, vilket gjort dem populära på marknaden bland många av de över trehundratusen som använt deras tjänst.

Så fungerar Credway SE

Företaget erbjuder sina kunder lån utan UC och Credway lån kommer mellan 1000 och 30 000 kronor i belopp. Deras lån är snabba och tack vare deras tider så kan de betala ut sju dagar i veckan, beroende lite på vilken bank du använder dig utav.

Månadsräntan är som sagt låg och man kommer undan med låga avgifter. De har bland annat inga årsavgifter, aviavgifter eller dylikt. Inga uppläggningsavgifter har de för att starta igång ens lån heller, vilket är riktigt bra för låntagare eftersom man vill ha ett så billigt lån som möjligt. Så det här är ett bra företag för billiga smålån och dylikt för mindre utgifter.

Vem kan använda Credway lån?

Det är inte jättehöga krav hos Credway och de flesta kan få ett lån genom dem. De har dock inga specifikationer heller när det gäller till exempel inkomst. Kraven är enligt följande:

 • Du måste vara minst 18 år gammal.
 • Du måste ha en stadig inkomst, inget angivet belopp.
 • Du måste också klara en kreditupplysning, denna görs genom Creditsafe och inte UC.

Hur ansöker man om ett Credway lån?

Till att börja med så går du in på deras sida där du inte behöver något Credway login eller så. Du anger hur mycket du vill ansöka om och anger sedan dina personuppgifter. Du får sedan ett klart besked ganska snabbt därefter där du får veta om du får ditt lån eller inte så att du sedan kan godkänna det. Har du nu Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea så har du pengarna på kontot inom en timme.

Personligt konto och funktioner via Credway mina sidor

För att kolla in ditt lån hos Credway, se dina sidor som du kommer åt direkt på deras sajt. Där kan du se dina tidigare lån och hur dina villkor ser ut. Du kommer även kunna se över dina betalningar och dylikt.

Genom Credway logga in, får man mer kontroll över sitt lån och du kan lättare kika över detaljerna. Det här blir extra användbart ifall du använt dem tidigare och överväger att ta ett nytt lån, då vill man ofta kolla hur lånevillkoren såg ut och jämföra med ens nya.

Utbetalningar

Utbetalningar är riktigt snabba hos dem under förutsättningen att du har en av de större bankerna, som de vi nämnde ovan. Då får man sin utbetalning inom en timme om inget speciellt dyker upp. Skulle du ha en annan bank så tar det istället en vanlig bankdag tills du har dem.

Omdömen om dem

Omdömen hos detta kreditinstitut är väldigt positivt och kunderna gillar dem starkt. Med en låg Credway ränta så är det också förmånliga lån jämfört med många av deras konkurrenter, vilket såklart gör dem än mer populära. Du kan se över lite omdömen innan du väljer huruvida du ska ta ett lån från dem eller inte, vilket man alltid ska göra oavsett hur bra företaget verkar.

För- och nackdelar

Det finns en mängd för- och nackdelar med dem och det är bra att göra sig insatt i dem innan du tar ett beslut om att ta ett lån hos dem. Som kund hos denna kreditgivare får du bland annat:

 • Snabba utbetalningar.
 • Låg ränta.
 • Bra kundtjänst.

Samtidigt så finns det vissa nackdelar med dem också, även om dessa kanske inte är så jätteallvarliga för de flesta låntagare:

 • Ingen specifikation kring inkomstkrav.
 • Maxbelopp på 30 000 kronor kan vara för lite för vissa.

Så deras krav är ganska låga och det bör aldrig vara några problem för den som är över 18 år att få ett lån. Det är dock under förutsättningen att man inte har tidigare ekonomiska problem, till exempel att man sitter med aktiva skulder. Det gäller hos alla långivare och är ingenting unikt för just den här kreditgivaren.

Credway kontaktinformation

Credway öppettider är väldigt förmånliga och man kan nå dem alla dagar i veckan, vilket är väldigt bra då man inte alltid behöver hjälp just under vardagar. Du kan enklast nå dem via livechatten på deras sajt. Men det går också att ringa på 08-363 773. Man kan även mejla dem direkt via kundtjanst@credway.se. Vill man istället att de ska ringa upp dig, går det att ordna via deras hemsida också. Så det bör aldrig vara några problem att få tag i dem när de behövs.

Kontakter av företaget CREDWAY
Officiell webbplats www.credway.se
Address Färögatan 33, 164 51 Kista
Telefonnummer 08-363 773

Omdömen om CREDWAY 3

4,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Har nyss avslutat mitt första snabblån med Credway och kände att jag måste lämna en recension. Behövde låna pengar till att reparera bilen några dagar innan löning (ironiskt när man måste ha bilen för att ta sig till jobbet). Fick lånet omgående och kunde betala tillbaks så fort lönen kom utan problem. Riktigt bra deal! Om du vill kan du återbetala redan efter 60 minuter lol.

Gillade tjänsten och de erbjöd ganska bra lån. Fick billigare ränta än på liknande lån hos andra, vilket är ett rejält plus. Gillade också att man kunde se sina tidigare lån genom Credway logga in, vilket gör det enkelt att se över ens utgifter och hur ens tidigare lån såg ut. Kunde då jämföra innan jag tog ett andra lån hos dem.

Hade velat låna mer om det gått, men fick i alla fall ett bra avtal och kunde även se över mina tidigare lån genom Credway mina sidor vilket är bra. Men vore bättre om de hade låtit en höga lånet, eller åtminstone ta ett högre lån andra gången man gör en ansökan genom dem och man skött allting tidigare med sitt lån.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %