Logga in KUNDFINANS

4.7
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i KUNDFINANS
Lånebelopp från 1000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 39.3 till 56.73%
Lånperiod från 30 till 90 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Om Kundfinans kredit

Bland svenska långivare och tjänster för sms lån så har Kundfinans kommit att bli något utav en klassiker. Anledningen är att de under många år varit ett av svenskarnas förstahandsval när det kommer till snabba, enkla och pålitliga lånetjänster. Även om de sällan utger sig för att erbjuda marknadens största lån så är de visat sig vara ett riktigt pålitligt val. Låt oss titta på varför.

Villkor för lån

Att säkre ett lån från dem är egentligen inte så krångligt. Som vanligt krävs i princip bara att man är folkbokförd och har tillgång till BankID. Och man måste så klart följa återbetalningsplanen. Men utöver det har de inga särskilda villkor som avviker från vad man kommit att förvänta sig av branschen i stort. Detta gör dem till ett snabbt, enkelt och på det stora hela pålitligt val. Särskilt med hjälp av Kundfinans logga in.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad
1 000 SEK 56,73% 350 SEK
10 000 SEK 56,73% 600 SEK
30 000 SEK 56,73% 1800 SEK

Vem kan ta ett Kundfinans lån

För att man ska kunna skaffa ett lån från Kundfinans så måste man leva upp till deras grundläggande krav. Dessa skiljer sig däremot inte från vad övriga företag i branschen kräver. I praktiken innebär det att man behöver vara myndig, sakna anmärkningar, inte ha aktiv skuld hos kronofogden och vara folkbokförd i landet. Lönemässigt behöver man motsvara åtminstone en snittsvensk.

Så ansöker man

Att skaffa ett Kundfinans privatlån är en väldigt enkel historia. Detta beror i stor utsträckning på att de har valt att förena en praktisk kundportal med en standardiserade låneprocess. I praktiken innebär det att man inte behöver göra mer än att välja ett belopp, fylla i sina uppgifter och slutföra sin ansökan.

 • Välj belopp och klicka på ansök.
 • Bekräfta dina uppgifter och bli godkänd av Kundfinans uc.
 • Uppge din e-postadress och tilldelas ett konto.
 • Underteckna din ansökan med BankID.

Dessa fyra steg är allt som krävs för att man ska få ett förmånligt lån via www Kundfinans se.

Behöver man Kundfinans logga in för att få lån?

I samband med att man ansöker om lån hos dem så beviljas man även automatiskt ett konto. Detta beror på att det är via denna kundportal som man sköter sina åtaganden och även får information om sin ansökningsprocess. Här ser du när du blivit beviljat lånet och får även information om utbetalningar och återbetalningar. Då det är enkelt att logga in så är det oerhört praktiskt att ha all information samlad på ett och samma ställe.

Hur snabbt sker Kundfinans lån utbetalning?

De har gjort sig kända för sina oerhört snabba utbetalningar. Nästan alla som ansöker kommer att kunna få sina pengar samma dag. Det är bara undantagsvis, som när man har en av de mindre bankarna, som pengarna inte dyker upp direkt. Annars så kommer man att se det belopp som man ansökt om nästan samma sekund som man slutför sin ansökan. Väldigt snabbt och smidigt.

Så återbetalar man

All återbetalning måste ske direkt till Kundfinans bankkonto. All information finns tillgänglig när man loggar in på sitt konto. Där ser man datum för återbetalning samt till vilka konton man kan välja att betala. Allra vanligast är att sköta återbetalning med hjälp av plusgiro eller bankgiro. Många väljer även att aktivera autogiro för att slippa risken att man missar en återbetalning.

Vad säger användarna om Kundfinans?

Detta är ett företag som har nästan uteslutande positiva omdömen. Mycket handlar om att de helt enkelt gör vad de ska utan krångel. Något som blivit allt mer ovanligt i denna på många sätt överetablerade lånebransch. Kombinationen av snabba utbetalningar och rättvisa räntor har gjort att många kommit att bli återkommande kunder. Definitivt värt att titta närmare på enlig tmånga.

Fördelar och nackdelar med Kundfinans

Vilken bild målas om man väger samman faktorerna och tittar på helheten? På många sätt väger fördelarna tyngre. Men låt oss kika närmare på några av de oundvikliga nackdelarna.

Fördelar:

 • Fördelaktiga räntor och snabba utbetalningar.
 • Enkel hemsida med smidig Kundfinans kontakt.
 • Trevlig och lättillgänglig kundtjänst.

Nackdelar:

 • Erbjuder inte särskilt stora lånebelopp.

Kontaktvägar för Kundfinans

När det kommer till tillgänglighet så lever de upp till en riktigt hög standard. Till skillnad från många av deras konkurrenter så är de tillgängliga via samtliga kontaktvägar. Det innebär att man kan skicka e-postmeddelanden till dem, ringa dem och även chatta med dem. På så sätt behöver man knappast oroa sig för att inte kunna komma i kontakt med dem när man behöver det. De är alltid tillgängliga via Kundfinans mina sidor.

Vanligt förekommande frågor

Funderingarna kring Kundfinans är många. Så här har vi samlat några av de vanligt förekommande frågorna som folk har.

📌 Vad använder man dem till?

De är en långivare med fokus på Kundfinans lån under 30 000 och med relativt sett förmånlig ränta. I samband med ansökan så tilldelas man ett eget konto där man kan administrera allt som har med ens lån att göra. Detta innebär att de är ett finansinstitut som låter svenskar låna pengar till rättvisa villkor och en marknadsmässig ränta. På det stora hela ett riktigt bra val.

📌 Är de förmånliga?

Om du planerar att eller funderar på att skaffa ett lån till ett lägre belopp så är de absolut ett bra val. För dig som söker efter större och mer omfattande lån så är det däremot en bra idé att överväga ett annat alternativ. Men de är absolut bra för dig som är i behov av ett krångelfritt lån gällande belopp som trots allt är tillräckligt stora för att faktiskt göra skillnad. Och snabb Kundfinans utbetalning är en bonus.

📌 Krävs inkomst?

I samband med att man ansöker om lån så kommer de att göra en kreditupplysning. Detta innebär att man utöver inkomst inte får förekomma i kronofogdens register. Men trots detta är de ganska generösa när det kommer till att bevilja lån. Och så länge du har en genomsnittlig inkomst så kommer du utan problem att kunna beviljas ett lån. Det gör Kundfinans se till ett enkelt och förmånligt alternativ.

📌 Är de lätta att komma i kontakt med?

Kundfinans kredit sticker definitivt ut bland övriga företag på grund av det stor antal kanaler som de använder för att kommunicera med användare. Detta innebär att man kan såväl ringa dem som chatta med dem. För personer som värdesätter kontakt är de definitivt ett av de bästa valen man kan tänka sig. Unikt är även att deras kundtjänst är tillgänglig hela tiden, och då kan man få hjälp precis när man behöver det.

📌 När får man pengar?

När man får pengar beror ofta på vilken bank man själv har. Har man något utav de större bankerna så kan man däremot nästan alltid vara säker på att man har pengar samma dag som man slutför sin ansökan. I många fall tar det bara några få minuter innan utbetalningen har slutförts. På så sätt är de en av de snabbast utbetalande tjänsterna som finns. Men å andra sidan är denna snabbhet mer eller mindre standard numera.

Kontakter av företaget KUNDFINANS
Officiell webbplats kundfinans.se
Address BOX 1306, 751 43 UPPSALA
Telefonnummer 855110933

Omdömen om KUNDFINANS 2

4,7
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Är väl ingen som tar lån varje dag direkt, men när jag väl lånar pengar så vill jag känna mig trygg. De flesta företag har slutat erbjuda telefonkontakt. Men här kunde jag ringa dem och få personlig kontakt för att få en känsla av hur seriösa de faktiskt var. Och jag lovar dig att resultatet blev över mina förväntningar. Kände mig helt trygg med att skaffa ett lån hos dem.

Om du överväger att låna mindre belopp så är dessa min absoluta rekommendation. De är professionella, snabba och seriösa på alla sätt och vis. Faktumet att de går att chatta med gör att man kan ställa alla frågor som man kan tänkas ha innan man beslutar sig för att ta lån. För mig är det ett äkta bevis på att de är en personlig och pålitlig långivare. Kan inte tänka mig några andra.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %