Logga in KONTANTFINANS

4.5
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i KONTANTFINANS
Lånebelopp från 3000 till 20000 kr
Effektiv ränta från 29.33 till 45.71%
Lånperiod från 365 till 1825 dagar
Ålder, åren från 22-80 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 2–3 bankdagar
Öppettider Dag och natt
Förlängning När du gjort fyra korrekta inbetalningar i rad kan du utnyttja en betalningsfri månad

Innehåll

Om Kontantfinans Se

Populära Kontantfinans har som en del av Brixo AB blivit en vanligt förekommande långivare i Sverige. Många svenskar har valt att låna från dem i syfte att endera täcka luckor i budgeten eller helt enkelt säkra pengar för en större utgift. Som uppstickare har de uppmärksammats för ett smidigt gränssnitt och enkla lånemöjligheter. Låt oss därför kolla varför de fortsätter att vara något utav en dold favorit.

Villkor för lån hos Kontantfinans

Villkorsmässigt så har Kontant finans sverige ab en del unika egenheter som kan vara till nytta för dig som vill ansöka om lån. Även om man måste leva upp till de sedvanliga kraven så har man unika möjligheter att få kontroll över sitt lån. Med möjligheten att få upp till två räntefria månader per år så kan man lätt skjuta upp sin återbetalning. Men som annars måste man se till att följa återbetalningsplanen efter att man blivit beviljad sitt lån.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad under 2 år
10 000 SEK 29,3% 538 SEK
15 000 SEK 29,3% 808 SEK
20 000 SEK 29,3% 1077 SEK

Vem kan ta ett lån

Kraven på att säkra ett lån från Kontant finans ab motsvarar i stor utsträckning de krav som man även hittar hos övriga aktörer på marknaden för sms lån. Detta innebär att man behöver vara myndig, folkbokförd i Sverige, ha deklarerat inkomst samt sakna aktiva ärenden hos Kronofogden. För de flesta kommer dessa krav inte vara några problem att leva upp till. Som snittsvenskt kommer man därför kunna få ett lån med all enkelhet.

Så ansöker man

Det finns goda skäl till att man har kommit att förvänta enkla låneprocesser. De flesta företag väljer numera att göra det möjligt att ordna ett lån i några få enkla steg. Därför krävs inte många klick för att man ska gå från ansökan till slutfört lån med Kontant finans. I de flesta fall så räcker med med några enstaka tryck. Vad detta betyder är att man i de flesta fall kan få sina pengar väldigt snabbt.

 • Välj ditt önskade belopp.
 • Ange personnummer, telefonnummer, inkomst och övrig information.
 • Klicka på ansök och identifiera dig med BankID.

Det går väldigt snabbt att ansöka och om man har angett rätt uppgifter så får man svar direkt huruvida man blir beviljad lånet.

Behöver man konto för att få lån?

När man blivit beviljat ett lån så får man samtidigt ett konto hos Kontantfinans kredit. Man kan logga in genom endera med hjälp av sin e-postadress och ett lösenord, eller med hjälp av BankID. Anledningen att man behöver ett konto är att det är via detta som man kan se hur man ligger till med sin återbetalning, var man ska återbetala samt välja att skjuta upp sin återbetalning. Via kontot får man stor kontroll över sitt lån.

Utbetalningar av ditt Kontant finans

När det gäller utbetalningar så sker de alltid samma dag som man väljer att få sina pengar via sitt Kontant finans logga in. Men detta betyder inte nödvändigtvis att man får tillgång till pengarna samma dag. Ibland så dröjer det nämligen ett tag innan man ser dem på sitt bankkontos saldo. Saker som kan påverka utbetalningstiden är huruvida man begär sin utbetalning sent på dagen, under en helg eller inför en röd dag. Vill du vara säker på att få pengarna direkt så bör du därför ansöka tidigt på en vardag.

Så återbetalar man

All information gällande återbetalningsplanen finner man när man loggar in på Kontant finans mina sidor. Där ser man hur mycket man är skyldig, hur man återbetalar samt hur man skjuter upp sin återbetalning. I de flesta fall så är det enklast att välja att återbetala via autogiro, för då riskerar man aldrig att glömma bort att betala. Men föredrar man att själv ta hand om det hela så går det bra att betala via bankgiro eller plusgiro.

Vad säger användarna?

De som använder sig av Kontantfinans logga in har ofta berömt dem för att de är väldigt seriösa i sin framtoning. Och då ansökningsprocessen är väldigt smidig så tycker de flesta att det är oerhört enkelt att bli beviljad lån. Att man även kan logga in på mina sidor med lösenord är behändigt för de som inte gillar att förlita sig på BankID. Trogna användare tycker att det är en av de mer pålitliga aktörerna på lånebranschen.

Fördelar och nackdelar med Kontantfinans

Precis som övriga företag som sysslar med utlåning så finns det såklart både positiva och negativa saker., Även om Kontantfinans har gjort sig förtjänta av ett positivt omdöme så är det en bra idé att stapla upp såväl det positiva som det negativa för att få ett bättre grepp om vad man kan förvänta sig som ny kund.

Fördelar:

 • Enkel Kontantfinans mina sidor även om man inte vill använda BankID.
 • Snabba utbetalningar.
 • Enkelt att skjuta upp återbetalningen i upp till två månader.

Nackdelar:

 • Erbjuder inte större lån.
 • Man måste fylla i en hel del uppgifter.

Tagit tillsammans så väger däremot fördelarna tyngre än nackdelarna. Och som kund kan du förvänta dig att få ett riktigt förmånligt lån.

Kontaktvägar för Kontantfinans

Om du behöver hjälp endera inför ditt lån eller med ditt lån så kan du kontakta dem på ett flertal olika sätt. De flesta väljer att skicka e-postmeddelande till deras kundtjänst. Men om du hellre föredrar så går det även att ringa dem på telefon. De har även en Facebook-grupp där man kan komma i kontakt med dem. Detta gör att man utan problem har chansen att kommunicera med dem.

Vanligt förekommande frågor

Här är några av de frågor som folk i allmänhet har haft. Genom att besvara dem hoppas vi underlätta inför din ansökan.

📌 Hur bra är Kontantfinans?

Det är alltid svårt att på ett objektivt sätt konstatera hur bra en tjänst är. Ofta så skiljer sig svaret åt beroende på vad man har för förväntningar. Men jämfört med övriga företag som erbjuder snabblån så har de visat sig vara väldigt professionella och erbjuda lån till ganska låga räntor. Många uppskattar särskilt att man kan skjuta upp sin återbetalning.

📌 Är Kontantfinans ett bra företag?

Bakom varumärket Kontantfinans så finner man företaget Brixo. De är ett helsvenskt företag som har fullständiga tillstånd från finansinspektionen. Därför kan man vara säker på att de följer samtliga finansiella normer. Uppstår problem kan man därför även vända sig till såväl Brixo som tillsynsmyndigheterna. Detta betyder att man kan förlita sig på att man har kontakt med ett bra och seriöst företag.

📌 Är UC ett måste?

Huruvida man måste passera UC beror på hur mycket pengar man väljer att låna. För mindre belopp så använder Kontantfinans sig nämligen av andra kreditupplysningsföretag. Men för större belopp så använder de sig av UC. Vad detta innebär är att det inte nödvändigtvis är ett måste, men att du för säkerhets skull bör förbereda dig på att du kommer nekas om du inte klarar av kreditkoll.

📌 Hur är de att ha kontakt med?

Unikt för Kontantfinans är att de går att kontakta via sociala medier. Detta är något som är väldigt ovanligt bland kreditföretag. Utöver detta går det även att skicka e-post till dem och ringa dem per telefon. På så sätt har de avsevärt mycket fler kontaktvägar än många av sina konkurrenter. Och om du vill vara säker på att kunna få hjälp är de helt klart ett bra val.

📌 Hur ofta sker utbetalning?

Kontantfinans registrerar dagligen utbetalningar. Detta innebär att du kommer att kunna få dina pengar samma dag som du ansöker. Men om detta är möjligt beror mycket på huruvida du väljer att ansöka tidigt på en vardag. Gör du inte det så bör du förbereda dig på att du kan behöva vänta åtminstone en till två dagar innan pengarna dyker upp. Men detta är så klart inte hela världen heller.

Kontakter av företaget KONTANTFINANS
Officiell webbplats www.kontantfinans.se
Address 20597805 401 10 Göteborg
Telefonnummer 010-550 75 00

Omdömen om KONTANTFINANS 2

4,5
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Har nog lånat pengar från i stort sett alla företag i Sverige. De här är mina absoluta favorit. Här kan jag alltid vara säker på att få bra ränta och seriösa villkor. Har aldrig varit något krångel med utbetalningar och kundtjänsten har alltid varit respektfull. Att det är smidigt att skjuta upp sin betalning är inte heller fel. Skulle man få problem någon månad så är det bara att klicka så har det hela löst sig.

Jag litar bara på företag som är synliga på Facebook. Och eftersom de här har en egen grupp så kan man direkt se om det är några som har klagat. När jag tänkte ta lån lästa jag noggrant vad folk tyckte, och till min förvåning så var alla väldigt nöjda. Det var vad som fick mig att välja Kontantfinans. Ångrar mig knappast och jag skulle göra samma val igen. Rekommenderar.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %