Logga in VIIGA

4.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i VIIGA
Lånebelopp från 10000 till 40000 kr
Effektiv ränta från 6.84 till 21.6%
Lånperiod från 365 till 2520 dagar
Ålder, åren från 20-75 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid 25 minuter
Återbetalningstid 24 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

Lån från Viiga

Detta är en långivare som har funnits på marknaden sedan 2016 och man har sitt säte i Stockholm. Företaget är en del av Thorn-koncernen och lånar varje år ut pengar till såväl privatpersoner som företag. Självklart är man godkända av svenska myndigheter som utlånare och att låna här är ett säkert alternativ till sms lån.

Lånevillkor Viiga konto

Det är viktigt att känna till alla regler innan man lånar för att på så vis veta att man verkligen kan låna och bör låna här. Ett lån är ett åtagande som är viktigt att känna till fakta om.

Ett smålån eller ett lån som är lite större. Här kan du låna upp till 40 000 kronor och sedan använda det som du önskar. Du får alltså inga jobbiga frågor om varför, istället bedömer man din kreditvärdighet.

Det går fint att låna mellan 1 månad och 84 månader. Hur länge du vill låna bestämmer du helt själv. Tänk på att Viiga ränta tickar på ju längre du lånar så har du möjlighet att återbetala lånet i förväg är det alltid en fördel.

Vare sig det gäller ett kort eller ett lån in på en bank så finns det alltid en ränta. Din ränta sätts i detta fall individuellt vilket betyder att du får en ränta som baseras på den risk du är för långivaren. I detta fall ligger räntan lägre än vad ett kreditkort är många gånger och hamnar på mellan 6,84 – 21,60%.

Räkneexempel ränta lån

Lånesumma Totalt att återbetala på 84 mån
Ränta 6,84%
Månatlig summa att betala
40 000 SEK 52 784 SEK 610 SEK

Krav för att få ett lån Viiga logga in

Det finns ett par grundkrav för att du ska få låna hos Viiga. Dessa måste uppfyllas först. Här nedan finner du information om dessa krav. Läs igenom och försäkra dig om att du kvalificerar dig innan du bestämmer dig.

 • Du har fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige sedan minst två år.
 • Du har inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden på sms lån eller liknande.
 • Din inkomst är minst 150 000 SEK per år utan privatlån.
 • Du kan bifoga en lönespecifikation eller övrig info som visar din inkomst utan snabblån.
 • Du kan legitimera dig antingen via Bank-ID eller körkort/identitetskort för utbetalning.

Viiga personligt konto och mina sidor

Så hur går du då rent praktiskt till väga om du vill ha ett minilån eller ett större lån? Här har vi samlat information steg för steg om hur du ansöker för att få dina pengar så fort det bara går. Det är en smidig process.

Ansökan steg för steg Viiga registrering

 1. Gå in på företagets hemsida och klicka på ansökan.
 2. Fyll i hur mycket du vill låna och under hur lång tid.
 3. Det finns inget behov av att logga in men du måste nu fylla i din inkomst, dina ekonomiska åtaganden och annan information. Detta gäller för snabblån idag.
 4. Nu klickar du på ansök och väntar på att se om du kan få din utbetalning.

Så fort får du svar

I de allra flesta fall kommer ditt svar direkt på skärmen när du har ansökt. Processen går då automatiskt och du kan få ditt besked. I vissa fall behöver ansökan hanteras manuellt och då får du vänta ett par timmar på ditt svar. När du väl har fått ditt besked så betalas lånet ut direkt.

Viiga mina sidor

Det är alltid skönt att du har ett konto där du kan kontrollera hur ditt lån ser ut när du har blivit godkänd. Alla vill ju kunna veta hur det sjunker och att man betalar i tid. En snabb login så vet du vad som gäller. En registrering för ett konto är helt trygg och säker och ingen annan kommer att kunna få tillgång till det utom du och långivaren.

Utbetalning Viiga kort

Du får din utbetalning inom 1 – 2 bankdagar och den sker alltid till ditt bankkonto, ingenting annat. Det går alltså inte att få det hela utbetalat till ett kort eller liknande. Inte heller till en digital betalningslösning. Detta är för din och långivarens trygghet.

Hur du återbetalar ditt lån Viiga kontantkort

Det är mycket enkelt att betala igen ditt lån till Viiga. Enklast gör du det via bankgiro eller plusgiro från din internetbank. Du behöver alltså inget speciellt kort login utan kan sköta det hela som vilken räkning som helst.

Lånet fungerar inte som ett kreditkort eftersom det inte är beroende av hur mycket utrymme du använder på kortet. Du behöver varken något speciellt kort eller annan info för att kunna göra betalningarna som sker varje månad.

Omdöme och recensioner

Man har i allmänhet goda erfarenheter av att låna hos denna långivare. Det som poängteras är ofta att det går snabbt att få lånet godkänt. Dessutom syns information om att många gillar den trevliga kundtjänsten samt att lånen är lagom stora enligt omdöme.

Fördelar och nackdelar

Bra eller dåligt är den stora frågan när det kommer till det mesta i livet. Här finner du fördelar och nackdelar med att ta ett lån via denna långivare. Läs och begrunda för att ta ditt eget beslut.

Fördelar

 • Viiga kundtjänst är mycket hjälpsam och ser till att du får svar på dina frågor direkt.
 • Ett eget konto via Viiga login där du kan se hur ditt lån utvecklas på ett smidigt sätt.
 • Viiga Kundservice informerar dig enkelt om de konkurrenskraftiga räntorna som är låga i sammanhanget.

Nackdelar

 • Detta är ett ekonomiskt åtagande som innebär att du är skyldig en långivare pengar.

Viiga Kontakt

Det går utmärkt att nå Viiga per telefon i Stockholm eller andra delar av landet. De har telefonnummer 020-242424 och nås 8 – 18 alla vardagar för att svara på frågor om det mesta. Oavsett om du är intresserad av att veta något om clearingnummer eller något annat kan du få svar. Du kan också mejla på info@viigalan.se.

Kontakter av företaget VIIGA
Officiell webbplats viigalan.se
Address Box 1315 171 54 Solna
Telefonnummer 020-24 24 24

Omdömen om VIIGA 2

4,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Det är alltid viktigt att överväga vilka lån som finns och detta gjorde jag. Är i allmänhet nöjd med Viiga även om jag alltid tycker det är svårt att behöva låna. Det är ju ett åtagande som man ska ta på allvar och man måste försöka hitta det bästa alternativet på en stor marknad med många valmöjligheter. Det är smart tycker jag för alla som vill låna att inte bara välja det första.

Jag rekommenderar alla att låna hos Viiga då jag fick hjälp i en svår situation. Är oerhöt tacksam för allt och hur jag slapp långsiktiga problem.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
1... 365 dagar
Effektiv ränta
16,00...29,20 %
Lånebelopp
1 miljoner kr
Lånperiod
120... 540 dagar
Effektiv ränta
13,20...45,71 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
500 tusentals kr
Lånperiod
730... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,33...33,84 %
Lånebelopp
30 tusentals kr
Lånperiod
30... 1800 dagar
Effektiv ränta
22,90...28,70 %