Logga in SÄKERFINANS

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i SÄKERFINANS
Lånebelopp från 1000 till 25000 kr
Effektiv ränta från 3.6 till 45.71%
Lånperiod från 61 till 360 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Om Säkerfinans

Nylanserade varumärket Säker finans är en del av Tryggkredit Sockholm Abs låneverksamhet. De har valt att storsatsa på snabba och smidiga konsumentkrediter. En viktig del av verksamheten handlar om att göra det så enkelt som möjligt för personer att ansöka om lån. Därför har de valt att göra ansökningsprocessen så snabb och praktisk som möjligt. Detta har gjort dem till en populär aktör på svenska marknaden. Men håller de måttet?

Villkor för Säkerfinans lån

När man väljer att skaffa lån hos dem så motsvarar villkoren på det stora hela vad man har kommit att förvänta sig av denna sorts kreditgivare. De allra viktigaste villkoren är att man inte få ha en tidigare aktiv skuld hos något av de företag som ingår i Tryggkredits verksamhet, och inte heller ha en pågående skuld hos Kronofogden. Utöver detta finns inga särskilda krav.

Lånebelopp Effektiv årsränta Lånekostnad 1 000 SEK 377% 968 SEK 10 000 SEK 69% 6903 SEK 25 000 SEK 55% 13490 SEK

Vem kan ta ett Säkerfinans lån

Att säkra lån i Sverige har på många sätt kommit att bli en standardiserad process. Oavsett om det handlar om sms lån eller andra krediter. Därför behöver man vara i myndig ålder, ha deklarerad inkomst samt ha varit skriven i Sverige den senaste tiden. Många funderar över hur mycket man måste tjäna för att kunna låna pengar. De faktiska inkomstkraven varierar men generellt sett så behöver man ha en snittmässig lön. Men Sakerfinans motsvarar vad man kan förvänta sig.

Så ansöker man

De har gjort det oerhört enkelt att ansöka om Säkerfinans lån. Och i många fall så kan man vara klar inom några få klick. I samband med ansökan så behöver man bara uppge personer, mobilnummer, välja belopp och sedan använda mobilt BankID gör att bekräfta ansökan. Därför kan man i många fall ha sina pengar samma dag som man blir klar med ansökningsprocessen.

 • Fyll i person- och mobilnummer.
 • Välj det belopp som du vill låna.
 • Klicka på ansök och bekräfta din identitet med BankID.

För de flesta personer är detta så enkelt att man kommer ha sina pengar inom några få minuter.

Behöver man konto för att få lån?

När man beviljas lån så tilldelas man automatiskt ett Säkerfinans logga in. Anledningen till detta är att det är via deras kundportal som man får uppgifter om allt som har med ens lån att göra. Om man undrar hur mycket man har kvar att betala, var man ska betala eller om man behöver hjälp så är det via sitt konto som man snabbt och enkelt hittar all denna information. Det är även enkelt att logga in.

Hur snabbt sker Säkerfinans utbetalning?

I de flesta fall så kan man förvänta sig att ha tillgång till sina pengar samma dag som man blivit beviljat sin ansökan. Men det är viktigt att komma ihåg att tiden kan variera om man endera ansöker i anslutning till helgdagar eller om man har ett konto hos någon utav de av de mindre bankarna. I värsta fall så behöver du vänta några få dagar, men detta är inte heller särskilt lång tid.

Så återbetalar man

För att hitta information om sin återbetalningsplan så kan man logga in på sitt konto hos Säkerfinans. Där hittar man all nödvändig information, och man får även tillgång till de kontouppgifter som krävs för att man ska göra betalningar till rätt ställe. I de flest fall så behöver man betala månadsvis, men om man har svårt att betala så kan man ansöka om att få perioden uppskjuten.

Vad säger användarna om Säkerfinans?

Det allmänna omdömet om dem är att de är en praktisk och personlig långivare som har gjort det så smidigt som möjligt för folk att få lån. Många har kommit att uppskatta deras gränssnitt där man via snabb och enkel inloggning hittar allt som gäller ens eget lån. Då de är tillgängliga så kan man även utan problem få svar gällande eventuella funderingar som man kan tänkas ha. Många uppskattar deras lättanvända Säkerfinans mina sidor.

Fördelar och nackdelar

Hur blir då omdömet om man lägger ihop några av deras styrkor och svagheter? Taget tillsamman så är det ett bra företag som verkligen bryr sig om sina kunder.

Fördelar:

 • Enkelt att få lån och översikt om sitt åtagande.
 • Bra översikt via Sakerfinans mina sidor.
 • Praktiskt system där man snabbt beviljas lån.
 • Tillmötesgående och förstående kundtjänst.

Nackdelar:

 • Maxbeloppet är lite snävt tilltaget.
 • Kunde vara lite snabbare på utbetalningar.
 • Kräver Säkerfinans uc.

Kontaktvägar för Kundfinans

Det är enkelt att komma i kontakt med Säkerfinans. Något som gör dem väldigt smidiga är att de har valt att behålla vanlig telefon som en kontaktväg. Detta innebär att man när som helst kan ringa dem och få hjälp samt svar på vad man nu kan tänkas undra. Detta gör dem till ett bra för för alla som föredrar den gamla tidens personliga kontakt. Men de går så klart även att mejla.

Vanligt förekommande frågor

Här är några svar på de funderingar som många personer har när det kommer att låna pengar från Säkerfinans.

📌 Vad är det bra för?

Genom att kunna erbjuda snabba och smidiga lån gällande något mindre belopp, och enkel Säkerfinans kontakt, så är de en av de mest populära långivarna på svenska marknaden i nuläget. Detta har gjort att många väljer dem när de behöver säkra smidiga lån inom kort tid. I kombination med praktisk kundtjänst så är de helt klart ett bra val för alla som behöver lån. Smidiga, snabba och tillmötesgående är deras kännetecken.

📌 Är de seriösa?

Som finansinstitut står de under ett flertal myndigheters tillsyn. Och då de tillhandahåller konsumenttjänster så har man stora möjligheter att reklamera. Vad detta innebär är att de är en seriös och godkänd långivare som är så trygg som bara möjligt. Är du osäker på om de går att lita på så kan du känna dig trygg i vetskapen att de är ett bra val. Särskilt i tider då det förekommer många aktörer som är mer eller mindre suspekta. Säkerfinans utbetalning går också snabbt.

📌 Genomför de kreditprövning i samband med Sakerfinans logga in?

Ja, när man väljer att ansöka om lån så måste man genomgå en sedvanlig kreditprövning. Men detta innebär i princip bara att du inte får ha anmärkningar. Så länge du har inkomst och inte har en aktiv skuld hos kronofogden så kommer du utan problem att kunna beviljas lån. Detta gör att de varken är enklare eller svårare än andra företag att få lån hos. En helt vanlig kreditgivare med andra ord.

📌 Har de bra support?

De går att kontakta Säkerfinans se via telefon och via e-postmeddelande. Att man faktiskt kan få ringa och prata med en svensk handläggare är något som blir allt mer ovanligt. Och detta gör att de är ett extra tryggt val då man alltid vet att man kan få personlig och ansvarsfull hjälp. För dig som vill kunna ha personlig kontakt så blir de därför att givet val, särskilt jämfört med övriga företag som numera endast erbjuder kontakt via chatt eller meddelanden.

📌 Hur snabba är utbetalningarna?

Deras utbetalningar bearbetas alltid direkt. Men när man faktiskt får pengarna beror i stor utsträckning på når man begärt utbetalning och huruvida man gör det på en helg. Då inga utbetalningar bearbetas under helgen så kan man i sådana fall behöva vänta lite extra. Men om man registrerar det hela på en vardag så kommer man i de flesta fall ha pengarna på sitt konto samma dag. Det gör Säkerfinans kredit till ett snabbt val.

Kontakter av företaget SÄKERFINANS
Officiell webbplats www.säkerfinans.se
Address Gamla Brogatan 34 111 20 Stockholm
Telefonnummer 08-644 20 10

Omdömen om SÄKERFINANS 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Är inget att rekommendera om du behöver låna ett större belopp. Men för smålån så är de ett givet val. När jag beviljades lån så fick jag pengarna direkt. Såg dem på mitt konto efter bara några minuter. Sedan kunde jag göra vad jag ville med dem. Köpt en dammsugare. Det var ett av de bästa köp jag någonsin gjort. Är helt klart nöjd med deras otroliga tjänst. Testa själv.

Älskar att man kan nå dem på telefon. De flesta andra företag behöver man mejla eller chatta med. Och jag kanske är något traditionell av mig, men för mig är telefon fortfarande den bästa kontaktvägen. Tycker att det är något lite mer personligt med att veta att man pratar med en riktig person på andra sidan. Därför får de absolut en rekommendation av mig. Helt klart.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %