Logga in ONEA.SE

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i ONEA.SE
Lånebelopp från 500 till 40000 kr
Effektiv ränta från 150.6 till 290.5%
Lånperiod från 90 till 720 dagar
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 15 min
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Onea.se Lån

Onea Lån går att få i belopp mellan 500 och 40.000 kronor. Här använder man sig utav flexibla återbetalningsplaner, man säger till och med själva att det inte är några som helst problem om man skulle vilja förlänga återbetalningstiden av någon anledning. Onea AB är en del av 4finance group, vilket betyder att företaget verkligen är seriöst.

Vad som gäller när du lånar av Onea

Låna mellan 500 och 40.000 kronor. Här har man möjlighet att själv lägga upp sin återbetalningsplan. Återbetalningen är flexibel och man kan betala olika belopp varje månad. Räntan är alltid fast, samt baseras på det lånebelopp och antal månader man väljer.

På ett lån av 10.000 kronor med en återbetalning av 1000 kronor per månad, så blir den effektiva räntan 152%, samt att du kommer att få betala i totalt 21 månader. Det totala återbetalningsbeloppet blir då strax under 21.000 kronor.

Vem som kan ansöka

För att få ansöka om ett lån så krävs det ganska mycket, även om kraven inte är svåra att uppnå. Man måste uppfylla följande parametrar:

 • Svenskt mobilnummer
 • Svenskt personnummer
 • Folkbokförd i Sverige
 • Klara en kreditprövning
 • Bankkonto hos svensk bank
 • Ett konto hos www.onea.se

Ovanstående är ingen garanti för att man får lån, utan endast grundkraven.

Hur man ansöker om ett lån hos Onea finans

Att ansöka om ett lån hos Onea är väldigt enkelt, allting sker tydligt via hemsidan. Formuläret är lätt att fylla i, här fyller man i sina personliga uppgifter, hur stort lån och återbetalningstid man vill ha, sedan är det bara att slutföra ansökan genom att signera. Man får svar omgående, om det inte behövs kompletterande uppgifter.

Onea logga in, samt registrering av konto

När man gör en ansökan så registreras även ett konto. Man använder sedan sin mejl och lösenord för att logga in på mina sidor. Här kan man se pågående ansökningar, pågående lån, samt liknande tjänster. Tyvärr så går det inte att logga in med BankID eller annan form av e-legitimation, utan det är e-post och lösenord som gäller.

När kommer Onea utbetalning?

Onea har ett nära samarbete med Nordea, vilket gör att utbetalningen går snabbare om man använder sig av denna bank. Om din ansökan blir godkänd under Onea’s öppettider så kan du förvänta dig att se pengarna på kontot inom 15 minuter. Använder du andra banker än Nordea, då tar utbetalningen aning längre tid, upp till en bankdag.

Återbetalning av lånet

Återbetalningen av lånet sker i form av månatliga betalningar. När man ansöker om ett lån så väljer man inte återbetalningstid, utan snarare hur stort belopp man vill betala i månaden. Detta går att justera i efterhand om man vill det, Onea är väldigt flexibla vad gäller återbetalningen. Det går att själv välja mellan manuella eller automatiska återbetalningar.

Omdömen om Onea

Onea har varit aktiva under en ganska lång tid, samt har på den tiden lyckats att skaffa sig både negativa och positiva omdömen. Något som många tycker om med det här företaget är dock att man kan välja vilket månatliga belopp man vill återbetala, snarare än att välja hur många månader man ska återbetala beloppet.

Fördelar och nackdelar med Onea’s tjänster

Det finns fördelar och nackdelar med alla företag och tjänser, vilket även är fallet med Onea.

Fördelar med Onea:

 • Väldigt snabb låneansökan
 • Flexibla återbetalningstider
 • Går att välja månadsbelopp man vill betala tillbaka

Nackdelar:

 • Ingen Onea utbetalning helg
 • Väldigt höga räntor
 • Små återbetalningsbelopp

Kontakta Onea kundtjänst

Onea kontaktas på några olika sätt. Deras kundtjänst har öppet mellan 08.00-17.00 under vardagar, samt går att kontakta på följande sätt:

 • Mejla till info@onea.se
 • Ringa till 08-121 111 01

Tyvärr finns det för närvarande ingen livechatt, utan det är antingen att skriva via mejl, eller att ringa till kundtjänsten som gäller.

Vanliga frågor och svar angående Onea

📌 Tar Onea UC?

Onea tar i vissa fall en kreditupplysning på en ansökan. De flesta långivare tar någon form av kreditupplysning i samband med att man ansöker om ett lån, så det är inte särskilt konstigt att man gör det. Man borde snarare se det som en trygghet att företaget faktiskt ser till att man inte tar lån man inte kan betala tillbaka.

📌 Vilken ränta kan man få?

Hur stor den Onea effektiva räntan blir beror på hur mycket man lånar, samt hur mycket man vill betala i månaden. Den kan sträcka sig från allt mellan 150 - 290,5% så länge man betalar tillbaka inom 3-24 månader. Så man kan förvänta sig att hamna någonstans mellan dessa två summor. I detta är samtliga avgifter inräknade.

📌 Måste jag registrera mig?

Man måste registrera sig för att kunna få ett lån hos Onea. Man behöver dock inte oroa sig, allting sker i samband med att man gör sin första ansökan, så det känns faktiskt som att allting sker automatiskt. Man använder sedan sitt konto för att hålla reda på ansökningar, befintliga lån, samt andra viktiga parametrar.

📌 Om jag inte betalar tillbaka i tid, går ärendet då vidare till Onea inkasso?

Om man inte betalar sin faktura i tid, då kommer ärendet att gå till inkasso. Man kan dock höra av sig till Onea för att ändra sin betalningsplan, då det här företaget är väldigt flexibla vad gäller återbetalningsplan. Skulle man dock inte betala sin faktura, då går ärendet till inkasso, för att slutligen hamna hos Kronofogden om man inte betalar inkassokostnaden.

📌 Hur kommer jag i kontakt med Onea?

Det är väldigt enkelt att komma i kontakt med det här företaget. Det finns egentligen två olika alternativ för att kontakta Onea, det är antingen via ett mejl till deras mejladress, eller att ringa till deras telefonnummer. Deras öppettider är mellan 08.00 - 17.00 under vardagar, så det är endast under dessa tider man kan förvänta sig att få ett svar, både via telefon och mejl.

Kontakter av företaget ONEA.SE
Officiell webbplats www.onea.se
Address Box 7821, 103 97 Stockholm
Telefonnummer 08-121 111 01

Omdömen om ONEA.SE 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Onea erbjöd precis det som jag letade efter, ett lån där jag själv kunde välja det månatliga belopp som jag ska återbetala. Alla andra erbjuder endast upplägg efter antal månader, men här fick jag alltså välja att jag endast ville betala tillbaka 1000 kronor i månaden, vilket jag uppskattade. Något jag inte var nöjd med dock var den höga räntan, men det gick att förbise tyckte jag.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med det lån jag har hos Onea. Jag kan själv bestämma hur mycket jag ska betala tillbaka i månaden, samt att jag kunde förlänga lånet några månader eftersom att min ekonomiska situation blev annorlunda. Hittils är jag bara nöjd med vad Onea har att erbjuda, vi får se vad som händer i framtiden. Som läget ser ut nu så kommer jag dock att varmt rekommendera Onea till mina bekanta.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %