Logga in EXTRAKREDIT

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i EXTRAKREDIT
Lånebelopp från 3000 till 20000 kr
Effektiv ränta från 10.53 till 46.4%
Lånperiod från 30 till 720 dagar
Ålder, åren från 20-65 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Om Extrakredit

Extrakredit är ett varumärke under Swedish Credit Group AB som sedan 2017 var ett populärt lån för alla personer som söker snabba och smidiga lån. De har gjort sig kända för att man utan större problem kan upprätta ett konto och få sitt lån beviljat direkt i anslutning till att man genomfört sin ansökan. Då de använder sig av BankID behöver man inte heller krångla med att fylla i omständliga blanketter. Här tar vi en djupgående titt i vad det är som gör att de är ett bra val för dig som söker ett förmånligt lån.

Villkor för lån

Att skaffa ett lån hos Extrakredit se skiljer sig inte åt i jämförelse med övriga kreditinstitut. Deras villkor är konkreta, tydliga och tillgängliga på deras hemsida. Något som gör dem till ett bra val är att man har möjligheten att lösa sitt lån i förtid utan extra kostnad. Detta gör att man har stor kontroll över vilken takt man väljer att amortera i. På så sätt behöver man inte oroa sig för oförmånliga villkor.

Lånebelopp Effektiv årsränta Månadskostnad 30 dagar
3000 SEK 211% 3298 SEK
10 000 SEK 211% 10 992 SEK
20 000 SEK 211% 21 983 SEK

Vem kan ta ett Extrakredit lån

När man tar ett lån och skaffar en Extrakredit mina sidor så krävs att man har dels den ålder och den inkomst som krävs. I de flesta fall behöver man vara minst tjugoett år gammal och har en inkomst motsvarande en svensk snittinkomst. Utöver detta måste man även vara folkbokförd i Sverige. På det stora hela så är det samma krav som hos de flesta andra kreditinstitut

Så ansöker man

Det är väldigt smidigt att skaffa Extrakredit kredit. I stor utsträckning beror detta på att det precis som många av sina konkurrenter tillämpar BankID. I praktiken innebär det att man bara behöver välja belopp, ange sitt personnummer och därefter bekräfta ansökan.

  • Välj lånebelopp.
  • Skriv in dina personuppgifter.
  • Logga in med BankID för att bekräfta din ansökan.

Detta gör att man kan ansöka och få pengarna utbetalade under samma dag. Ofta inom loppet av några få minuter. Smidigare än så kan det egentligen inte bli.

Krävs en Extrakredit logga in för att ansöka?

När man blir beviljat ett lån så får man automatiskt ett konto på deras hemsida. Anledningen är att det är där som man hittar information om hur mycket man har amorterat, var man skickar pengar vid inbetalning och så vidare. Där kan man även hitta enkla kontaktvägar. Därför är det ett måste att man skaffar ett konto i samband med ansökan. Men då det sker automatiskt så är det inget man behöver bekymra sig över.

Utbetalningar

I de flesta fall så kan Extrakredit garantera utbetalning samma dag som man blivit beviljat sitt lån. Men tiden kan variera beroende på vilken bank man har. Har man konto hos någon utav de större bankerna så kan man nästan alltid vara säker på att det som högst tar några timmar att få sina pengar utbetalda. Har man däremot konto hos någon av de mindre bankerna kan man behöva vänta en till två dagar på att få sina pengar.

Så återbetalar man

All information gällande återbetalning, räntor och liknande finns enkelt tillgängligt på Extrakredit mina sidor. Genom att ha samlat all relevant information på ett och samma ställe så är det smidigt och enkelt att se hur och var man ska återbetala. Betalning sker alltid genom att man sätter in pengar på ett konto. För att undvika problem är det viktigt att man följer sin återbetalningsplan.

Vad säger användarna?

Redan i samband med lanseringen så blev Extrakredit snabbt ett väldigt populärt alternativ bland svenska användare. Detta berodde väldigt mycket på att de såg till att helt enkelt göra allt så smidigt som möjligt. Tack vare snabb handläggning, konkret hemsida och tydlig information så valde många att skaffa sina lån hos dem. Intressant nog så har de lyckats se till att ha kvar användarnas förtroende. Och de fortsätter att vara ett givet val.

Fördelar och nackdelar

Nu när vi har tittat på Extrakredit kredit och varför de är ett bra val så är det på sin plats att sammanfatta och summera några av de för- och nackdelar som finns.

Fördelar:

  • Väldigt konkret och lättanvänd hemsida.
  • Smidigt att beviljas lån med BankID.
  • Går att låna trots anmärkningar.

Nackdelar:

  • Har relativt hög ränta.

Extrakredit kontakt

Det finns ett flertal olika sätt att komma i kontakt med dem. Såväl före som efter man har blivit beviljat sitt lån. De flesta personer väljer att kontakta dem via e-post eller telefon. Men de har även kontaktvägar som är tillgängliga efter att man har loggat in på sina sidor. I de flesta fall så svarar de väldigt snabbt och man behöver inte vänta mer än några timmar på svar.

Vanligt förekommande frågor

Vi har samlat några av de funderingar som folk i allmänhet har när det kommer till att låna via Extrakredit se. Detta kommer med största sannolikhet att hjälpa dig på vägen till ett förmånligt lån.

📌 Vad är egentligen Extrakredit kredit?

När man beviljas kredit via Extrakredit så innebär det helt enkelt att man beviljas ett lån. Även om deras lån har relativt sett hög ränta så är det enkelt att få ett lån hos dem. Deras krediter finns tillgängliga under ett flertal olika återbetalningsplaner. Ett riktigt bra val för alla som vill ha smidiga och enkla lån.

📌 Är de seriösa?

Extrakredit har länge varit kände för att vara väldigt tillmötesgående och enkla att ha att göra med. Då de även står under svenska myndigheters tillsyn så kan man vara säker på att de är tillräckligt seriösa för att man inte ska behöva känna sig orolig. Värt att poängtera är att de aldrig har fått några anmärkningar i de officiella granskningar som gjorts av kreditinsituteten.

📌 Genomför de kreditprövning?

Även om man måste genomgå en kreditprövning innan man får möjligheten att genomföra en Extrakredit utbetalning så betyder det absolut inte att man nekas lån bara för att man har anmärkningar. Det är nämligen endast om man är hos kronofogden som man inte kan låna. I de flesta fall så behöver du inte oroa dig då alla snittsvenskar kommer att kunna bli beviljade ett lån.

📌 Svarar de snabbt på frågor?

Om man har frågor eller funderingar så kan man enklast kontakta dem direkt via e-post. Där svarar de vanligtvis samma dag. Men om man har några riktigt akuta funderingar så är det bäst att kontakta dem telefonvägen. Där svarar de alla vardagar. Med enkla kontaktvägar och förstående kundtjänst så är det lätt att få svar på sina funderingar.

📌 När sker utbetalningar?

När man begär en Extrakredit utbetalning så har man i de flesta fall tillgång till pengarna samma dag. Åtminstone om man ser till att begära utbetalning tidigt på dagen. I vissa fall kan man behöva vänta några dagar, om utbetalningen sammanfaller med helg. Vanligtvis kan man se fram emot att ha pengarna på sitt konto redan samma dag som man slutfört sin ansökan.

Kontakter av företaget EXTRAKREDIT
Officiell webbplats www.extrakredit.se
Address Trädgårdsgatan 15 B 541 28
Telefonnummer 08-212 311

Omdömen om EXTRAKREDIT 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Skulle säga att jag är ganska rutinerad när det kommer till att låna pengar. Har testat att låna från åtminstone ett tiotal olika företag. En av anledningarna till att jag alltid hamnar hos Extrakredit är att de inte ställer några onödiga frågor. Och då de alltid betalar ut pengarna snabbt så behöver man aldrig vänta längre än man måste. Från mig får de alltid en rekommendation.

Jag behöver ofta låna pengar för att jag och min familj ska klara slutet av månaden. Det är en verklighet i dagens Sverige. För mig har Extrakredit mina sidor varit en räddare i nöden. Så fort jag behöver säkra pengar så ser jag till att ha dem som mitt förstahandsval. Behöver jag hjälp så svarar de snabbt och jag känner att de vårdar mina intressen utan att bli alltid för rigida och strikta.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %