Logga in CREDITSTAR

5.0
  • Ansöka om lån
  • Vänta på svaret
  • Få pengar
Lånevillkor i CREDITSTAR
Lånebelopp från 5000 till 50000 kr
Effektiv ränta från 39.38 till 46.4%
Lånperiod från 180 till 1080 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid 15 min
Återbetalningstid 60 min
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

Låna pengar från Creditstar

Creditstar och dess företag

Detta är en långivare som ägs av Creditstar Sweden AB. Hos Credit Star kan du låna mellan 5.000 kronor upp till 50.000 kronor och välja en låneperiod på mellan 6 månader till 36 månader. De har en nominell ränta på 25.5% och en effektiv på totalt 29.15%. När du klickar dig in på hemsida kan du enkelt räkna ut vad den totala kostnaden samt vad återbetalningen kommer kosta genom att använda deras räntekalkyl.

Vad för krav har Creditstar för att låna pengar?

För att få ett lån godkänt från Creditstar Sverige, behöver du vara minst 18 år gammal och verifiera din ansökan med ditt BankID. Du behöver även ha en fast inkomst, en svensk folkbokföringsadress samt ett svenskt, giltigt mobiltelefonnummer. Det kommer även skickas en kreditupplysning när du ansöker om ett lån från Creditstar. UC används dock inte, istället samarbetar de med Bisnode. Det är inte tillåtet att ansöka om ett lån om du har en betalningsanmärkning.

Såhär ansöker du om ett lån från Creditstar group

Gå in på deras hemsida eller skicka ett smslån. Välj lånebelopp och låneperiod från kalkylatorn, så att du kan se den totala kostnaden. Tryck sedan på "ansök". Logga in på ditt konto eller skapa ett användarkonto. Du ansöker inte om ett creditstar kredit här utan det är ett lån, därför kommer hela lånet betalas ut till dig direkt när du ansökt om det och det har blivit godkänt. Fyll i dina personliga uppgifter, läs igenom användarvillkoren och det nödvändiga, använd sedan bankID för att verifiera din identitet. Använder du SEB, Nordea, Swedbank eller Handelsbanken får du dina lånade pengar skickade direkt, under ordinarie öppettider.

Creditstar Personligt konto

När du ansöker om ett lån från creditstar.se första gången skapas ett konto. Här fyller du i personliga uppgifter. Du kommer sedan kunna logga in på dina personliga sidor där du kan se över lånet. Här kan du t.ex se betalda fakturor, information om lånevillkoren och mycket mer. Du når ditt Creditstar login längst upp till höger på deras hemsida från en dator. Det går även att logga in på kontot genom din surfplatta eller mobiltelefon.

Creditstar utbetalning av lånet

När ditt lån väl blivit godkänt kommer pengarna skickas direkt till ditt bankkonto. Är du kund hos Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken så kommer ditt lån skickas direkt, under de öppettider som banken har. Skulle du ha en annan bank kommer pengarna nästa bankdag. Betalas inte pengarna tillbaka kommer ett ärende hos Inkasso skickas samt det kan gå vidare till Kronofogden. Betala alltid därför ditt lån enligt villkoren.

Hur du betalar tillbaka dina lånade pengar

Du kan se dina fakturor och inbetalade betalningar på ditt konto hos Creditstar. Logga in på ditt personliga konto och därefter får du tillgång till alla dina uppgifter. Du betalar tillbaka lånet via de fakturor som skickas till dig antingen på mejl eller brev. Har du några frågor om ditt lån och dina fakturor är det bara prata med Credit Star. Kontakt är nåbar över telefon eller mejl.

Kunders erfarenheter

Tidigare kunder är nöjda med Creditstar som långivare och tycker att överenskommet avtal är bra. Många uppskattar att de inte har några avgifter på lånet, oavsett lånebelopp. Tyvärr går det inte att ansöka om ett lån om du har en betalningsanmärkning, vilket drar ner betyget något för de med tidigare märkningar.

Fördelar

  • Snabb utbetalning av lånet, även lördagar för vissa stora banker.
  • Bra ränta och inga andra avgifter.
  • Använder inte UC

Nackdelar

  • Inte öppet varje dag
  • Godkänner inte betalningsanmärkningar
  • Du kan inte låna mindre än 5.000 kronor

Prata med Creditstar? Kontakt via telefon och mejl

Du kan ta kontakt med Creditstar. Telefon eller mejl är möjligt att kontakta dem via och de har öppet mellan måndag till fredag 09:00 till 17:00.

FAQ - Vanliga frågor och svar

📌 Vad är räntan på Creditstar och är det värt att ansöka om ett lån?

De har en nominell ränta på 25,5% och en effektiv ränta på 29.15%. Detta gör det värt att ansöka om ett lån, de har dessutom inga andra avgifter på sina lån som de erbjuder. Många andra långivare brukar ha en uppläggningsavgift eller liknande kostnader som tillkommer på lånet, men det är inte något som finns här.

📌 Hur snabbt får man ett lån godkänt? Hur lång tid tar utbetalningen?

När ditt lån godkänt har du pengarna utbetalda direkt om du är kund hos SEB, Nordea, Handelsbanken eller Swedbank. Detta gäller endast under din banks ordinarie öppettider. Skulle du ha en annan bank så kommer dina lånade pengar skickas till ditt bankkonto nästkommande bankdag. Har du frågor om utbetalningen an du prata med kundtjänsten, men det brukar gå snabbt och smidigt.

📌 Behövs registration och hur skapas denna?

Ja och ditt konto skapas när du skickar in din ansökan till långivaren. Fyll bara i dina personliga uppgifter när du ansöker om lånet, så kommer de sedan sparas till ditt konto. När du gör detta kommer du dessutom välja ett lösenord till kontot, så du sedan kan logga in på ditt konto och se över dina lånade pengar.

📌 Vad händer om jag inte betalar i tid?

Då kommer en påminnelse skickas till dig, därefter kan ett ärende till Inkasso skapas och betalas ingenting blir Kronofogden kontaktad. Detta kan göra det svårare för dig ekonomiskt i framtiden, som t.ex ansöka om lägenhetskontrakt, abonnemang m.m. Ta kontakt med företaget om du skulle ha svårt att betala och kom där överens med en lösning.

📌 Hur tar jag kontakt med kundtjänsten hos Creditstar?

Du når deras kundtjänstmedarbetare på telefon eller över mail. Deras telefonnummer är 08-525 008 59 och vill du hellre skicka ett mejl, är mejladressen kundtjanst@creditstar.se. De pratar på svenska och du kan även hitta många olika frågor och svar genom att besöka deras FAQ-sida. De har öppet mellan

Kontakter av företaget CREDITSTAR
Officiell webbplats creditstar.se
Address Sankt Eriksgatan 117 113 43, Stockholm
Telefonnummer 852500859

Omdömen om CREDITSTAR 3

5,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag är nöjd med mitt lån från Creditstar. Kontakt gjordes snabbt och enkelt över telefon och där fick jag svar på allt jag behövde få svar på. Skulle jag behöva ansöka om ett lån igen i framtiden lär jag utan tvekan ta kontakt med företaget igen. Jag rekommenderar deras tjänst om du behöver ansöka om ett lån utan att betala någon extra avgift, förutom för själva lånet då.

Tack Creditstar. Login är enkelt och jag tycker om att jag informativt kan ta tillgång till fakta om mitt lån och allt däremellan. Kontaktade även kundtjänsten och de var snälla och verkade mycket erfarna och duktiga. Nu betalar jag av lånet varje månad och allt känns fortfarande bra. Kommer lätt använda tjänsten igen om jag skulle behöva låna pengar i framtiden.

Tack vare Creditstar kunde jag använda pengarna till en reparation av min båt. Nu kan jag äntligen åka ut på havet igen och det känns gött! Tack så mycket Creditstar. Mina sidor är dessutom smidiga att ha, så jag snabbt kan logga in och se över mitt lån. Gillar även kundtjänsten, snälla medarbetare som hjälper om man har någon fråga. Två tummar upp till Creditstar!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %