Logga in CREDIGO

4.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i CREDIGO
Lånebelopp från 1000 till 30000 kr
Effektiv ränta från 22.9 till 28.7%
Lånperiod från 30 till 1800 dagar
Ålder, åren från 18 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

CREDIGO: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Credigo företagsöversikt

Det här företaget har varit aktivt sedan 2006, deras stora erfarenhet har låtit dom jobba tillsammans med över 200.000 kunder i Sverige och Finland. Credigo.se har funnits ända sedan starten 2006, men deras Finland-historia har bara pågått i ungefär 4 år. Deras mål är att erbjuda innovativa finansieringslösningar som ligger i framkant i branschen. Deras affärsmodell är att erbjuda snabba och transparanta tjänster till förmånliga priser. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen, och har naturligtvis licens för att bedriva finansieringsverksamhet.

Lånevillkor

För att säkerställa att allting är som det ska så är det viktigt att läsa igenom lånevillkoren. Här hittar man det finstilta som annars är väldigt lätt att missa, och informationen här är väldigt viktig att känna till.

 • Låna mellan 1000 till 20.000 kronor
 • Enkel ansökan via deras hemsida
 • Pengarna inom en timme om godkänd ansökan
 • Administrationsavgift på 295 kronor

De här lånen kallas ibland för snabblån eller sms-lån. Credigo har stor erfarenhet av att erbjuda dessa lån, och kan därför erbjuda bra villkor.

Vem kan ansöka om Credigo lån

För att kunna ansöka om ett lån hos www.Credigo.se så krävs det att man uppfyller vissa grundkrav. Kraven är inte riktigt lika hårda som hos deras konkurrenter, och enligt deras hemsida har dom egentligen bara ett enda grundkrav, och det är att man är över 18 år. Företaget kollar sedan igenom ansökan, och det mesta talar faktiskt för att man blir beviljad ett lån om man uppfyller grundkravet. Företaget tar heller ingen UC, vilket gör det svårt för dom att faktiskt se hur bra eller dålig finansiell situation man har.

Hur ansöker man om ett Credigo lån?

Det är busenkelt att göra en ansökan hos Credigo. Här fyller man i sin personliga information, samt hur mycket man vill låna, sen är det klart!

 1. Ange önskat lånebelopp på hemsidan
 2. Skriv in dina personliga uppgifter i ansökan
 3. Nu är det klart!
 4. Ansökan registreras automatiskt och du får svar snabbt

Skulle man hellre vilja slutföra sin ansökan via telefon så erbjuder företaget även den lösningen. Man behöver inte identifiera sig med BankID vid ansökan, utan den tjänsten erbjuds bara för företagskunder.

Personligt konto och funktioner

Credigo mina sidor är en funktion som endast fungerar för återkommande kunder. Här identifierar man sig genom BankID, vilket är det absolut smidigaste och säkraste sättet som finns att tillgå. Med hjälp av Credigo logga in-funktioner så kan man se sina fakturor, meddelanden samt hur mycket man har kvar att betala tillbaka.

Credigo Utbetalning

Här kan man förvänta sig en snabb och smärtfri upplevelse. Hela Credigos koncept går ut på att leverera snabba och enkla utbetalningar till sina kunder, och det är något som dom verkligen lever upp till. Båda ansökan och utbetalningen sker väldigt snabbt, och ofta kan man ha pengarna redan inom en timme efter ansökan. I vissa fall kan det ta längre tid, men grundregeln är att det endast tar max 1 timme om man ansöker inom ansökningstiderna.

Hur du återbetalar lånet

Återbetalningen fungerar ungefär likadant som vilket kreditfaktura som helst. Man får en fordran på ett belopp som man ska betala, med möjlighet att delbetala. Det går inte att skjuta upp fakturor, utan då påkommer förseningsavgifter samt påminnelseavgifter, samt att resterande belopp ränteläggs på nästa månadsfaktura. Om det skulle vara så att man inte kan betala tillbaka en del eller hela lånet så rekommenderas det att man hör av sig till Credigos kundtjänst för att ordna en särskild betalningsplan.

Omdömen om Everydayplus Online-tjänster

Credigo har ett ganska gott anseende, och deras kundskara är generellt sett nöjda med deras tjänster. Deras snabba handläggnings och utbetalningstid är något som påpekas som väldigt positiva faktorer. Att de sedan inte tar någon UC är något som dragit stor positiv uppmärksamhet, då de flesta andra kreditgivare tar någon form av kreditupplysning. De höga räntorna är något som ofta klagas på, men man får nog förvänta sig att räntorna är en aning högre när ansökningsprocessen och kraven är lägre än hos andra kreditgivare.

Fördelar och nackdelar

Fördelar:

 • Snabb utbetalning på lånet
 • Säkert och pålitligt företag
 • Ingen UC
 • Enkel inloggning med Credigo login-funktioner

Nackdelar:

 • Höga räntor
 • Inte BankID för privatkunder vid ansökan

Kontaktinformation

För att hitta Credigo kontakt-information så kan man kolla längst ner på sidan, och följande är en sammanfattning: telefon: 08-371 666, eller via mejl: info@credigo.se. Credigo kundtjänst svarar oftast inom 24 timmar. Företaget erbjuder även en live-chatt för snabbare hantering av ärendet. Deras kontor ligger på Kungsbroplan 1, 112 27, Stockholm. Credigo öppettider är mellan 07.00 -21.00 vardagar, samt 10.00 -18.00 helger.

Kontakter av företaget CREDIGO
Officiell webbplats www.credigo.se
Address Färögatan 33, 164 51 Kista
Telefonnummer 08-371 666

Omdömen om CREDIGO 3

4,0
3 recensioner
Skriv ett omdöme

Fördelen med Credigos lån är att du behöver endast vara 18 år för att kunna ansöka om lån. Jag hade lite strul med mitt konto och kontaktade kundtjänsten som hjälpte mig på direkten. Trevligt bemötande och snabbt gick det vilket uppskattas! Nu är jag inte längre i behov av fler lån men kommer nog vända mig hit igen när det blir dags. Gillade dem trots allt så mycket att de fick en recension. :)

Allting fungerade hur smidigt och enkelt som helst med det här företaget! Altling flöt på bra, och jag kunde enkelt logga in på Credigo mina sidor för att se hur mycket jag hade kvar att betala tillbaka. Söker man en smärtfri upplevelse så rekommenderar jag alla att testa Credigo om man söker ett snabblån.

Efter nyår behövde jag ett lån för att lösa några dåliga krediter. Jag testade Credigo och blev hur nöjd som helst! Credigo logga in-funktioner fungerade utmärkt, och det var väldigt enkelt att se hur mycket jag hade kvar att betala. Det här företaget kommer jag absolut att vända mig till igen om jag behöver snabba pengar!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %