Logga in AASA KREDIT

5.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i AASA KREDIT
Lånebelopp från 10000 till 50000 kr
Effektiv ränta från 36.9 till 45.71%
Lånperiod från 720 till 1080 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

AASA KREDIT: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

AasaKredit.se företagsöversikt

Det här är ett företag som har varit verksamt i nästan 10 år, och har idag verksamhet i Sverige, Finland och Polen. AasaKredit fokuserar på att erbjuda blancolån med en återbetalningstid på 1-3 år, och man kan låna upp till 50.000 kronor. Företaget står under tillsyn från Finansinspektionen, och har även tillstånd från samma organisation att bedriva finansiell verksamhet.

Lånevillkor

Det är självklart alltid viktigt att läsa igenom lånevillkoren, oavsett vilket lån man funderar på att ansöka om. När det gäller lån utan säkerhet är det extra viktigt att läsa igenom lånevillkoren, då det lätt kan uppkomma saker i efterhand som man gärna hade vetat om.

 • Låna mellan 10.000 till 50.000 kronor
 • Enkel ansökan via deras hemsida
 • Låga krav för att få lån
 • Administrationsavgift på 490 kronor

Räntan sätts individuellt beroende på hur ens ekonomiska situation ser ut. En genomsnittlig ränta för ett lån hos denna kreditgivare ligger på ungefär 15%.

Vem kan ansöka om Aasa Kredit lån

Företaget ser noga över sina ansökningar och ser till att endast kunder med återbetalningsförmåga får ta del av deras lån. Några av deras grundkrav är:

 • Minst 20 år gammal
 • Fast adress i Sverige
 • Har en stadig inkomst
 • Inga betalningsanmärkningar

Företaget tar sedan en kreditupplysning för att se till att allting står rätt till. Man behöver dock inte redogöra för företaget om man vad tänker att använda pengar till. Att man uppfyller ovanstående krav är dock ingen garanti för att man blir beviljad ett lån, utan endast grundkrav som krävs för att ansöka.

Hur ansöker man om ett AasaKredit lån?

Man ansöker enkelt via deras hemsida. Företaget har sett till att allting är enkelt och tydligt med deras ansökan. Transparens är ett av deras nyckelord för organisationen.

 1. Man fyller i och skickar in sin ansökan på deras hemsida
 2. Handläggare går sedan igenom ansökan och tar en kreditupplysning
 3. Om allting står rätt till så hör handläggaren av sig med ett lånerbjudande

Personligt konto och funktioner

Aasa Kredit mina sidor är en bra lösning där man kan se sina pågående ärenden samt en översikt av sina lån. Det är inte alla kreditgivare som erbjuder dessa lösningar, så det är alltid ett stort plus i kanten när det erbjuds. För att ta sig till denna sida får man gå igenom Aasa Kredit logga in-knappen. För att logga in så kan man antingen logga in med Facebook, Google, eller med det användarnamn och lösenord som man angett. För att logga in så måste man bekräfta med en kod som skickas via SMS.

Aasa Kredit Utbetalning

Om man ansöker inom företags öppettider så kommer ärendet att hanteras omedelbart. Vid godkänd ansökan så betalas oftast pengarna ut inom en arbetsdag. Enligt deras hemsida så tar det i värsta fall 2 arbetsdagar, men oftast inom 1 arbetsdag.

Hur du återbetalar lånet

När lånet är beviljat så skapas en betalningsplan där man återbetalar ett månatligt belopp för att sänka den ursprungliga skulden. Det går självklart att återbetala större belopp än det som betalningsplanen förtäljer, men för att göra det så ska man höra av sig till deras kundservice för att berätta hur mycket man tänker att betala tillbaka. Det tillkommer inga extra avgifter för att göra detta. Skulle man vilja ändra datum för de månatliga återbetalningar så går även det utmärkt att göra genom att kontakta deras kundservice.

Omdömen om Aasa Kredit

Aasa Kredit omdöme är inte direkt något att skryta med. Deras omdöme är uselt på de flesta sidor där kunder har kunnat ge kritik för deras tjänster. Något som ofta klagas på är den höga räntan, samt de jobbiga och påstidiga säljare som hanterar de ärenden man har som kund hos företaget.

Fördelar och nackdelar

Att Aasakredit erbjuder lösningar för att sina kunder lättare ska kunna få en överblick över sina ärenden och lån är något som starkt uppmuntras. Här loggar man enkelt in på sina sidor, och får en bra överblick över hur läget ser ut. Utbetalningarna vid en beviljad ansökan går smidigt och enkelt, och det tar oftast inte mer än 1 arbetsdag för att få pengarna på sitt konto. Företaget har ganska låga ansökningskrav, vilket öppnar upp för en bredare skara av kunder. Öppettiderna är en aning korta, samt att det skulle uppskattas med ett högre maxbelopp än 50.000 kronor.

Fördelar:

 • Aasakredit mina sidor
 • Aasakredit logga in-funktioner
 • Snabba utbetalningar
 • Låga ansökningskrav

Nackdelar:

 • Dåliga ansökningstider
 • Inte större belopp än 50.000 kronor

Kontaktinformation

För att hitta Aasa Kredit kontakt-information så kan man kolla ner på sidan. Här kommer en sammanfattning: telefon: 08-420 026 06, mejladress: kundservice@aasakredit.se. Deras öppettider är mellan 09.00 - 13.00 helgfria vardagar. Vill man skicka post till företaget så gör man det till följande adress: Aasa Kredit Svenska AB, St. Eriksgatan 117, 113 43, Stockholm.

Kontakter av företaget AASA KREDIT
Officiell webbplats www.aasakredit.se
Address St. Eriksgatan 117 113 43 Stockholm
Telefonnummer 08- 420 026 06

Omdömen om AASA KREDIT 2

5,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Jag kände för att åka på semester, man hade inte tillräckligt med pengar just nu. Jag valde att testa Aasa Kredit för att se om dom kunde lösa mina temporära problem. Aasa Kredit logga in-funktioner var ett bra verktyg för att se hur mycket jag skulle betala tillbaka och när. Det här företaget rekommenderas varmt!

Ibland hamnar man efter lite med sina fakturor, och då kan man behöva ta ett snabbt lån för att lösa detta. Det är precis vad jag gjorde, och jag testade Aasa Kredit. Jag blev väldigt nöjd med mitt val. Aasa kredit mina sidor gjorde det väldigt enkelt för mig att se hur jag ligger till med min återbetalning.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
20 tusentals kr
Lånperiod
30... 360 dagar
Effektiv ränta
39,30...56,73 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %