Logga in OPR PRIVATLÅN

4.8
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i OPR PRIVATLÅN
Lånebelopp från 10000 till 100000 kr
Effektiv ränta från 39.12 till 33.84%
Lånperiod från 365 till 1095 dagar
Ålder, åren från 20 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Behandlingstid Du får ditt besked omgående
Återbetalningstid Ditt lån betalas sedan ut samma bankdag om du gör din ansökan innan kl 13:15
Öppettider Dag och natt

Innehåll

OPR PRIVATLÅN: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Små till stora lån hos OPR PRIVATLÅN

OPR-Finance AB heter företaget bakom OPR PRIVATLÅN. OPR PRIVALÅN skapades 2018 och är det senaste tillskottet till OPR FINANCE:s olika finansieringsmöjligheter. OPR-FINANCE AB ingår i koncernen OPR-FINANCE OY och har sedan starten hjälp över 500 000 företag och privatpersoner med sina finansieringsbehov.

Låna till vad du vill hos OPR PRIVATLÅN

Oavsett om du behöver pengar till en ny bil, renovering eller betala av skulder så kan du låna pengar hos OPR PRIVATLÅN. Belopp du kan låna är från 10 000 till 100 000 kronor och du får ett besked direkt. Pengarna betalas ut samma dag under vardagar, innan kl. 18:00, om du har tackat ja till erbjudandet innan kl. 13:15.

RÄNTESATSER hos OPR PRIVATLÅN

Det är skillnad på nominell och effektiv ränta. Den nominella räntan är den överenskomna räntesatsen som tillkommer utöver återbetalning av lånet. Med effektiv ränta beräknas alla kostnader som har med lånet att göra in. Det vill säga, om företaget har en aviseringsavgift beräknas detta in i den effektiva räntan. Därför är den effektiva räntan oftast högre än den nominella räntan. Det är viktig att undersöka den effektiva räntan eftersom den visar totala kostnaden för ditt lån.

Ett räkneexempel hos OPR PPRIVATLÅN visar att vid ett annuitetslån på 30 000 kr, ger det följande räntevillkor:

 • 29,9 % nominell ränta.
 • 39,12 % effektiv ränta.
 • 1142,42 kr/mån (48 månader)
 • Att återbetala 54 836 kr inkl. alla avgifter.

Vilka avgifter tar OPR PRIVATLÅN ut?

Det som gör att den effektiva räntan i räkneexemplet ovan är högre är följande avgifter som OPR PRIVATLÅN tar ut:

 • Aviavgift: 39 kr (varje månad)
 • Uppläggningsavgift: 695 kr

Vad krävs för att beviljas ett lån hos OPR PRIVATLÅN?

För att ha en möjlighet att beviljas ett lån hos OPR PRIVATLÅN ställer man följande krav:

 • Inga betalningsanmärkningar, kreditupplysning tas i samband med låneansökan.
 • Du måste vara mellan 20-70 år.
 • Fast inkomst, minst 120 000 kr/år.
 • Du måste ha mobilt BankID.

Återbetalning och förtidsinlösen hos OPR PRIVATLÅN

Gällande återbetalning får du en faktura den 10:e varje månad som ska betalas senast den 28:e samma månad. Hur stor återbetalningen är varje månad avgörs från fall till fall. Du kommer se vilken din månatliga återbetalning blir i samband med låneerbjudandet från OPR PRIVATLÅN. Tänk dessutom på att uppläggningsavgiften på 695 kr ökar din skuld. Den bakas in i ditt lån och betalas av på precis samma sätt som lånet i sig.

Att lösa lånet i förtid hos OPR PRIVATLÅN

I villkoren för att låna från OPR PRIVATLÅN framgår att kreditgivaren ska ersättas om lånet ska lösas i förtid. Hur mycket framgår inte. Om du planerar att lösa lånet i förtid kan det vara bra att ta reda på innan du accepterar låneerbjudandet från dem.

Allt om ditt lån i Mina Sidor på OPR PRIVATLÅN

Du kan enkelt logga in på Mina Sidor på OPR PRIVATLÅNS hemsida med hjälp av mobilt BankID. Ett väldigt smidigt och bra sätt att hålla koll på sina lån hos OPR PRIVATLÅN.

För- och nackdelar med OPR PRIVATLÅN

Fördelar:

 • Snabb behandling och utbetalning.
 • Enkel åtkomst till Mina Sidor med mobilt BankID.

Nackdelar:

 • Hög nominell- och effektiv ränta.
 • Kräver att man har mobilt Bank-ID, vilket kanske många äldre inte har.
 • OPR PRIVATLÅN ska ersättas vid förtidsinlösen av lånet. Hur mycket framgår ej i villkoren.

Omdömen OPR PRIVATLÅN

Trots att OPR PRIVATLÅN är en så pass ny tjänst så finns det några omdömen från andra svenskar som testat deras privatlån. Det är en blandning av positiva och negativa reaktioner. Det människor främst ser som positivt är bemötandet, behandlingstid och att det är snabba utbetalningar. Det främsta människor är negativa till är att lånen är dyra.

OPR PRIVATLÅN är godkänd av Finansinspektionen

OPR- Finance AB som företaget heter hos Bolagsverket har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet.

Frågor och svar om OPR Privatlån

📌 Att ta ett lån med Opr Privatlån Kreditlösningar - vilka räntor kan man förvänta sig att få?

Opr Privatlån erbjuder krediter mellan 10.000 kronor och 50.000 kronor. Här kan man välja på en återbetalningstid mellan 1-4 år, vilket gör att räntorna kan variera lite, eftersom att räntan är rörlig. Den nominella räntan är dock just nu 29,9%. Den effektiva räntan är dock aningen högre, eftersom att vissa avgifter tillkommer. En uppläggningsavgift på 695 kronor tillkommer till varje lån, samt en aviavgift på 39 kronor för varje faktura som skickas ut. Man kan förvänta sig en effektiva ränta på minst 35-40%. Den effektiva räntan sjunker självklart ju längre tid man lägger upp lånet.

📌 Måste man registrera sig, eller använda Opr Privatlån mina sidor för att göra en ansökan?

Hos Opr Privatlån så erbjuds krediter upp till 50.000 kronor, vilket är ganska mycket pengar. Det kan då kännas tryggt om man kan logga in och uppdatera sig angående sitt lån, vilket även är möjligt hos den här sidan. Här registrerar man sig i samband med att man ansöker om ett lån, men oroa dig inte, det är busenkelt. Här både ansöker du, samt använder Opr Privatlån logga in-funktioner tillsammans med BankID, vilket betyder att det enda du behöver göra är att skriva in ditt personnummer, sedan signera med BankID.

📌 Hur snabbt får man svar, samt hur snabbt får man in pengarna på kontot?

Här använder man som sagt BankID som identifiering, vilket betyder att allting går blixtsnabbt. Ansökan går på bara några minuter, vilket även är den tid man får vänta på att få ett svar. Om lånet blir beviljat så sker Opr Privatlån utbetalning samma dag, men bara om lånet blir beviljat innan 13.15, samt att det är en bankdag. Uppfylls inte dessa krav, då får man vänta tills nästkommande bankdag.

📌 Tar man någon kreditupplysning hos Qpr Privatlån?

Med lån av den här storleken så är det svårt att hitta bolag som erbjuder lösningar utan kreditupplysning. Opr Privatlån tar en kreditupplysning i samband med varje låneansökan, vilket även är grunden för deras beslut om man ska bli beviljad eller inte. Om man inte blir beviljad ett lån så går det alltid att höra av sig till deras kundtjänst för att höra varför så blev fallet.

📌 Om det händer något så att jag inte kan betala tillbaka lånet, vad får det för konsekvenser?

Det är svårt att inte missa att betala någon faktura ibland, det händer oss alla. Skulle det vara så, då skickas det först ut en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift, i det här fallet 60 kronor. Om man inte betalar denna faktura med dessa avgifter, då kommer ärendet inom några dagar att skickas vidare till ett inkassobolag som Opr Privatlån samarbetar med, för att slutligen hamna hos Kronofogden, men bara om man inte betalar inkassokostnaden.

📌 Hur Opr Privatlån kontaktas

Det känns tryggt med att kundtjänst finns tillgänglig, alla dagar i veckan. Under vardagar så finns de på plats mellan 08.00-19.00, samt 10.00-16.00 under helgdagar. Kundtjänsten går att kontakta på två olika sätt, antingen via mejl, eller via telefon. Deras telefonummer är följande: 08 501 006 50, samt att deras mejladress är: kundservice@oprprivatlan.se.

Kontakter av företaget OPR PRIVATLÅN
Officiell webbplats www.oprprivatlan.se

Omdömen om OPR PRIVATLÅN 6

4,8
6 recensioner
Skriv ett omdöme

Ibland vill jag bara kunna låna en mindre summa pengar för att prova på något eller roa mig och då är det skönt att veta att lån på OPR Privatlån finns där för mig utan att det ska bli massa tjat om ekonomin. Jag kan betala så jag fick pengarna samma dag.

Underbart med ränta hos OPR Privatlån som även erbjuder upp till hela 3 år som återbetalningsperiod som mest. Jag behövde bara 10 lax och kunde ändå betala tillbaka det på 3 år. Det är inga problem att skrapa ihop 500 kr i månaden, vilket jag klarar av.

Okej, OPR Privatlån AB är inte lika billigt som CSN studiemedel men om du behöver lite snabba pengar då och då så är de perfekt för ändamålet. Kom bara ihåg att du ska ha råd att betala tillbaka. Så räkna innan du går in för något impulslån. Annars prima!

Perfekt när jag behövde låna pengar för att köpa en ny bil som jag har suktat efter länge nu men alla fysiska banker nekade mig. Jag har återbetalningsförmåga men de svenska fysiska bankerna är för fega att låna ut pengar. Konto hos OPR Privatlån har jag därför!

Bra kundtjänst. Fick hjälp och de använde lätt svenska utan att krångla till det. Jag logga in på OPR Privatlån och fick 100 lax samma dag som min ansökan gick igenom. Nu kan jag köpa det jag vill använda pengar för. Jag tipsar alla om denna nätbank.

Mina sidor på OPR Privatlån hjälpte mig från början till slut. De var som om de höll min hand och visade mig vägen till mina första lånade pengar. Bra belopp att låna. Bra ränta och lång återbetalningstid kunde jag välja. Jag ska berätta för alla mina vänner!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk fyll i
Namn
Obligatorisk fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk fyll i
Obligatorisk fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %
Lånebelopp
40 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
23,00...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
2,95...24,00 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %