Logga in OKQ8 BANK

4.3
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i OKQ8 BANK
Lånebelopp från 1000 till 45000000 kr
Effektiv ränta från 18.8 till 29.97%
Lånperiod från 30 till 1825 dagar
Ålder, åren från 20-75 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning Bankkonto,
Behandlingstid 30 minuter
Återbetalningstid 24 timmar
Öppettider Dag och natt

Innehåll

OKQ8 Lån

OKQ8 försäkring är välkända som en plats att tanka bilen på men de erbjuder även lånetjänster som är smarta att ta del av. Detta har man gjort sedan år 2000 så man har många år på marknaden till bra ränta. Det är inga sms lån man talar om här utan bra och trygga lån. Företaget har säte i Stockholm och tillhör en mycket stor koncern.

Lånevillkor konto

Här har vi sammanfattat den grundläggande informationen för det du behöver veta för att ta ett lån. Viktiga saker att känna till för att låna på ett tryggt och bra sätt. Du vill ju kunna återbetala lånet utan problem.

Ibland kan du behöva ett smålån och vissa gånger är det nödvändigt med ett större lån. Hos denna långivare går det utmärkt att låna upp till 350 000 kronor. Du har alltså chansen att låna för äkta investeringar här som bilförsäkring.

Det går fint att låna mellan 1 år och 12 år. Du väljer sedan själv hur länge du vill låna för att det bäst ska passa dig och dina förutsättningar. OKQ8 ränta tickar på oavsett så du ska alltid försöka betala igen så fort du kan om du har möjlighet.

På ett kreditkort är räntan vanligtvis hög men här får du ränta från fina 3,86%. Detta betyder att du kan låna tryggt utan att behöva oroa dig för ocker. Räntan är alltså långt lägre än för många kort OKQ8 och därför är det inte konstigt att fler väljer att låna här.

Räkneexempel ränta lån

Lånesumma Totalt att återbetala på 5 år
Ränta 5%
Månatlig summa att betala
100 000 SEK 115 560 SEK 1926 SEK

Krav för att få ett lån OKQ8 logga in

Det går bara att låna om du uppfyller de grundläggande kraven för att få göra detta. Här nedan har vi samlat en lista över de krav som finns. I annat fall kan du inte låna. Dessa finns till för din trygghet liksom bankens.

 • Du är 20 år gammal när du ansöker och är folkbokförd i Sverige sedan minst två år.
 • Det finns inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden i ditt namn på sms lån eller liknande.
 • Din inkomst är minst 200 000 SEK per år och då räknar du inte med tex. privatlån.
 • Du kan uppvisa bevis på att din inkomst är den du angivit att den är. Du får inte räkna snabblån som inkomst.
 • Du kan legitimera dig med körkort/identitetskort för utbetalning.

Om personligt konto och mina sidor

Vare sig du vill ha minilån eller något större så ska det vara enkelt att ansöka om ett lån. Dessutom tydligt. Här finner du infon du behöver för att ansöka utan problem. Steg för steg för en enklare förståelse.

Ansökan steg för steg OKQ8 Bank registrering

 1. Surfa lätt in på hemsidan och klicka ansökan.
 2. Testa hur mycket det kommer att kosta dig att låna olika summor.
 3. OKQ8 Bank logga in och gör en ansökan, fyll i inkomst och annan information som efterfrågas.
 4. Klicka på ansök och invänta din utbetalning.

Så fort får du svar

I majoriteten av fallen får du svar direkt då du ansökt om ditt lån. Du kan då se det på skärmen. Ibland behöver en manuell utredning göras och du kan då få svar inom ett par timmar och upp till 24 timmar senare. Sedan gör man utbetalningen och du ser den inom 1 bankdag.

OKQ8 mina sidor

Du kan som kund alltid gå in på OKQ8 konto för att se hur ditt lån ser ut och när du ska betala nästa gång. Dessutom kan du via OKq8 bank login kontakta kundservice för att ställa frågor du har och du kan då få personliga svar. En registrering för ett konto här är smart på flera sätt.

Utbetalning

Din utbetalning kommer inom 24 timmar från det att du har fått lånet bekräftat. Detta betyder att du då kan ta del av lånet och göra det du behöver eller vill. Du kan inte få lånet utbetalat på annat sätt än till ditt personliga bankkonto. Det är viktigt att du anger ett konto som tillhör dig.

Hur du återbetalar ditt lån OKQ8 Bank kontantkort

Du får en avi hemskickad till dig eller så kan du få räkningen via e-mail. Denna betalar du sedan till bankgiro eller plusgiro en gång i månaden. Du kan också sätta upp ett autogiro om du önskar det. Det går fint att använda ett OKQ8 kort login för att se hur mycket du ska betala.

Lånet du tar är alltså inte som ett kreditkort där du ju betalar för det du använder. Här betalar du en summa varje månad för hela lånet och det är inte kopplat till något kort eller liknande.

Omdöme och recensioner

Du kan hitta erfarenheter som visar att man är nöjd med att kunna låna så stora summor hos OKQ8. Detta då det uppmuntrar smarta investeringar som kan komma till nytta i samhället. Omdöme visar också att man gillar att det går att utöka kontot om man behöver det och klarar av betalningarna väl.

Fördelar och nackdelar

Är det bra eller dåligt att låna så här? Detta är viktigt att få svar på. Här finner du olika synvinklar på det hela som är smarta att läsa innan du bestämmer dig för hur du ska göra.

Fördelar

 • OKQ8 Bank kundtjänst har generösa öppettider och du kan alltid få trevlig hjälp.
 • Flexibla lån där du kan låna till det allra mesta vilket gör att fler kan låna med hjälp av OKQ8 login.
 • OKQ8 kundservice kan lägga om ditt lån om du råkar in i problem och tidigare har skött ditt lån ordentligt. Du kan också OKQ8 spärra kort.

Nackdelar

 • Det är lätt att låna mer än man behöver. Gör alltid en smart avvägning för det finns ingen kampanjkod.

Andra typer av lån hos OKQ8

Du kan också satsa på att ansöka om ett kreditkort hos denna långivare. Då får du bonus på kortet och kan dessutom tanka billigare. Det finns inte bolån eller billån specifikt utan bara kredit. Behöver du det kan en credit på kort vara smart att använda eftersom du betalar för det du nyttjar. Det finns ingen OKQ8 kampanjkod dock utan bara ett OKQ8 bank kort.

OKQ8 Kontakt

Du kan enkelt ringa via OKQ8 telefon. De har öppet till 16 på alla dagar. Vare sig du finns i Stockholm eller på annan plats kan du få hjälp med allt från clearingnummer till mycket annat som rör lånet. Du kan också mejla via hemsidan direkt och får då svar inom 24 timmar.

OKQ8 Bank Kontakt: 08-506 80 000.

Kontakter av företaget OKQ8 BANK
Officiell webbplats www.okq8.se
Address Box 23 900 │ 104 35 Stockholm
Telefonnummer 08-506 80 000

Omdömen om OKQ8 BANK 3

4,3
3 recensioner
Skriv ett omdöme

OKQ8 är inte en plats jag skulle låna på igen eftersom det inte är en traditionell bank. Jag tycker att räntan borde vara lägre för alla som lånar så mycket som jag gjorde och jag rekommenderar det inte. Dessutom tyckte jag lånet dröjde och det borde det inte ha gjort eftersom jag hade alla dokument redo. Nej, nästa gång kommer jag att välja en annan plats istället för att få en bättre deal.

Det var helt okej att låna på OKQ8 Bank eftersom jag behövde ett lån och ville ha ett tryggt val. Självklart grymtade jag lite om räntan men det måste man ju leva med eftersom alla långivare har en ränta. Jag hoppas kunna sänka den genom att sköta mitt lån på alla sätt.

Hos OKQ8 Bank har jag allt jag behöver och när jag såg att jag också kunde låna blev jag glad. Så smidigt att få till allt så! Jag är mycket nöjd på alla sätt.

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 6570 dagar
Effektiv ränta
2,95...26,00 %
Lånebelopp
30 tusentals kr
Lånperiod
30... 1800 dagar
Effektiv ränta
22,90...28,70 %
Lånebelopp
200 tusentals kr
Lånperiod
365... 4380 dagar
Effektiv ränta
5,80...19,80 %
Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
80 tusentals kr
Lånperiod
365... 1800 dagar
Effektiv ränta
8,30...45,71 %