Logga in EVERYDAYPLUS

4.0
 • Ansöka om lån
 • Vänta på svaret
 • Få pengar
Lånevillkor i EVERYDAYPLUS
Lånebelopp från 1000 till 25000 kr
Effektiv ränta från 107.09 till 547.5%
Lånperiod från 1 till 35 dagar
Ålder, åren från 20-75 år
Alternativ för ansökan Bankkonto
Alternativ för återbetalning , Bankkonto
Återbetalningstid 15 min
Öppettider Dag och natt
Förlängning Ja

Innehåll

EVERYDAYPLUS: betyg

Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg
0 av 5

Everydayplus företagsöversikt

Everydayplus.se är ett väletablerat företag som har funnits i nästan 15 år. Sedan starten 2005 har de samarbetat tillsammans med över 500.000 kunder, vilket är en riktigt bra bedrift. Det här företaget erbjuder en rad av olika lösningar till olika personer och företag, oavsett om man vill köpa en ny bil, eller låna kapital till att starta en webbshop. Företaget drivs av QPR-Finance AB som har tillstånd från finansinspektionen att bedriva finansieringsrörelse. Affärsidén är att man ska kunna ha en lätttillgänglig och pålitlig kredit som fungerar likt ett betalkort, fast utan det fysiska kortet. Everydayplus tar tyvärr inte längre emot nya ansökningar genom sin hemsida, men tar istället emot ansökningar på deras andra sida oprprivatlan.se. Texten nedan kommer istället att fokusera på OPR-Privatlån.

Lånevillkor

Något som är viktigt att alltid kolla innan man ansöker om ett lån är vilka lånevillkor som kreditinstitutet erbjuder. Företag som erbjuder snabba smålån som dessa är extra viktigt att hålla koll på. Villkoren är vanligtvis inte lika förmånliga som på större lån, som t.ex. bolån, utan här är räntorna och betalningstiderna oftast betydligt striktare. Every day plus lånevillkor är ganska bra, här nedan kommer en liten överblick över de viktigaste punkterna:

 • Låna mellan 10000 till 50000 kronor
 • Enkel ansökan via deras hemsida
 • Everdayplus utbetalning sker samma dag om godkänd ansökan
 • Uppläggningsavgift 695 kronor

Everydayplus ränta sätts individuellt beroende på vilka förutsättningar du har som lånetagare. Med tanke på att det här är ett snabblån så kan man förvänta sig en ganska mycket högre ränta en på traditionella lån. Räntorna kan stiga upp till över 40%, vilket är i den övre delen av räntor. Man betalar även en uppläggningsavgift på 695kr, samt att man betalar en aviseringsavgift 39kr.

Vem kan ansöka om Everydayplus lån

Företaget tar tyvärr inte emot nya ansökningar för tillfället. Istället får man vända sig till deras andra sida QPR-privatlån. Här är kraven ganska mycket lägre än på många andra finansieringsinstitut, och det är betydligt enklare att få en lån här än på t.ex. Nordea. För att bli beviljad ett lån här krävs det att man uppfyller följande grundkrav:

 • Inga betalningsanmärkningar
 • Man måste vara mellan 20-70
 • Man måste ha minst 120.000 kronor i taxerad inkomst
 • Man måste ha ett mobilt BankID

Uppfyller man inte dessa grundkrav går det naturligtvis att ansöka ändå, men då är det inte säkert att man blir godkänd. Att man uppfyller dessa grundkrav är heller ingen garanti för att man får ett lån, då det kan finnas andra aspekter som sätter stopp.

Hur ansöker man om ett Everydayplus lån?

Det här företaget tar tyvärr inte emot ansökingar för tillfället, men deras samarbetssida erbjuder en annan typ av lån. Det lån som istället erbjuds är QPR-Privatlån, och det är en smidig upplevelse hela vägen till banken.

 1. Ange önskat lånebelopp på hemsidan
 2. Skriv in dina personliga uppgifter i ansökan
 3. Identifiera dig med ditt BankID
 4. Nu är det klart!
 5. Ansökan registreras automatiskt och du får svar snabbt

Everydayplus UC-tagning kommer att skickas till dig antingen via post eller SMS. Här kan man se vem som har begärt utdraget, samt hur ens egen finansiella situation ser ut.

Personligt konto och funktioner

När man är kund hos det här företaget så får man ett personligt konto. På Everydayplus mina sidor så kan man se sina lån, ansökningar och annan information som är nyttig att ha. Everydayplus logga in-funktioner är lätta att använda då man enkelt använder sig av BankID för att logga in. Knappen för att logga in hittar man högst upp till höger på sidan.

Utbetalningar

Den här tjänsten fokuserar på att leverera en snabb och problemfri upplevelse. Här ligger fokus på att leverera snabbt snarare än billigt, och förutsättningar blir därefter. Om allting blir godkänt av Everydayplus kredit-service, samt att man ansöker under de öppettider som företaget erbjuder, så kan man förvänta sig att få Everydayplus utbetalning samma dag. Ansökan tar endast 5 minuter, och om man vill få utbetalning samma dag så måste man ansöka innan 13.15. Att få utbetalning samma dag är riktigt bra, men det är även det som man kan förvänta sig utav en tjänst som leverar den här typen av snabblån.

Hur du återbetalar lånet

Det är väldigt enkelt att betala tillbaka lånet, och det fungerar i princip som vilket lån som helst. Varje månad kommer en faktura med ett återkrav, här kan man antingen välja att betala hela månadsbeloppet, eller så väljer man att betala tillbaka 1/10 av beloppet. Om man väljer det senare alternativet så läggs det på en ränta av 5% på det överstigande beloppet, och det debiteras först månaden efter. Skulle man hellre vilja återbetala hela sin kredit omgående så går naturligtvis det bra. Kan man dock inte betala det minsta godkända månadsbeloppet av 1/10 av fakturan så följer detta belopp med till nästa månads faktura, samt en förseningsavgift på 135kr.

Omdömen om Everydayplus Online-tjänster

Dagens teknologi har gjort det lätt för konsumentar att få reda på om ett kreditinstitut är bra eller inte, och det går enkelt att få reda på med en sökning på internet. Det här företaget har ett relativt bra rykte hos sina tidigare kunder, då många säger att företaget verkar seriöst och proffesionellt. Den snabba hanteringstiden och utbetalningarna är något som tas upp som positiva aspekter, medan de höga räntorna är något som påpekas som negativt. Everydayplus flashback-omdöme är en blandad kompott. Här finns både bra och dåliga omdömen, men flashback är känt för att överdriva på många punkter, så informationen man hittar här får man ta med en nypa salt.

Fördelar och nackdelar

Precis som med alla andra företag så finns det naturligtvis både fördelar och nackdelar. En klar nackdel med den här sidan är att dom inte tar emot nya ansökningar för tillfället. Som tur är så erbjuder dom lån via en av deras andra sidor. En annan stor nackdel med hemsidan är att den inte är SSL-krypterad. Trafiken är förmodligen inte stor med tanke på att dom inte tar emot nya ansökningar, men kryptering på hemsidan är egentligen minumum för hemsidor i dagens läge, speciellt för hemsidor där risken för intrång är stor. Den sida där man istället ansöker om deras lån är dock SSL-krypterad, och all kommunikation med institutet sker med hjälp av BankID. Everydayplus sms lån är överlag ett bra alternativ för dom som söker den här typen av lösningar.

Fördelar:

 • Snabb utbetalning på lånet
 • Säkert och pålitligt företag
 • Everydayplus login-funktioner

Nackdelar:

 • Ingen live-chatt
 • Inte krypterad hemsida
 • Höga räntor

Kontaktinformation

För att hitta Everydayplus kontakt-information så kan man kolla längst ner på sidan, och följande är en sammanfattning: telefon: 08-501 00 650, eller via mejl: kundservice@oprprivatlan.se. Everydayplus kundtjänst svarar oftast inom 24 timmar. Deras kontor ligger på Kungsbroplan 1, 112 27, Stockholm.

Kontakter av företaget EVERYDAYPLUS
Officiell webbplats online.everydayplus.se
Address Kungsbroplan 1 112 27 Stockholm
Telefonnummer 8225115

Omdömen om EVERYDAYPLUS 2

4,0
2 recensioner
Skriv ett omdöme

Det här är en av de absolut bästa kreditgivare jag någonsin har haft att göra med. Everydayplus logga in-funktioner gjorde det enkelt för mig att hålla reda på hur mycket jag skulle betala tillbaka, och hur mycket jag hade kvar att betala tillbaka. Jag rekommenderar det här företaget starkt till alla som vill ha en snabb och smidig lånupplevelse.

Allting fungerade perfekt med det här företaget. Jag kunde enkelt logga in på Everydayplus mina sidor och se hur mycket jag har kvar att betala tillbaka. Det här företaget får ett absolut toppbetyg från min sida. Jag rekommenderar det här företaget till alla som behöver ett snabbt lån att tillgå!

Ny recension

Handlingstid
Obligatorisk Fyll i
Namn
Obligatorisk Fyll i
E-mail
Publiceras inte på hemsidan
Obligatorisk Fyll i
Ditt omdöme
Obligatorisk Fyll i
Obligatorisk Fyll i
 

Liknande långivare

Lånebelopp
100 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
27,35...45,71 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
360... 2400 dagar
Effektiv ränta
10,53...46,40 %
Lånebelopp
600 tusentals kr
Lånperiod
365... 5475 dagar
Effektiv ränta
5,14...17,65 %
Lånebelopp
25 tusentals kr
Lånperiod
365... 1825 dagar
Effektiv ränta
0,00...29,04 %
Lånebelopp
50 tusentals kr
Lånperiod
365... 2160 dagar
Effektiv ränta
9,84...29,49 %